2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Baharcımmmm resme bakarken gözlerim doldu inanki. Nasıl sevgiyle bakıyor o gözler allahım içime işledi yemin ederim. Çok çok öpüyorum ellerinden babanenin. Sende eve gidince öp benim için. buaraada alt açma çok güzelmiş. güle güle kullan cnm.

Ayfercim şekerleriniz çok güzelmiş cnm

ayfer sende hoşgeldın bacım şekerleriniz çok güzel canım güle güle dagıtmak nasip olsun..inan hazır almak daha iii ben malzemesını aldım silikon tab.stıcker derken daha pahalıya geldı nerdeyse....çok iii yapmaşın şeker

güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim kızlar. Babanem hoş kadınmış zamanında allah için. eh cami yıkılsa da mihrap yerinde kalıyor dimi ama :)
özgecim çok sevgi doludur çok merhametlidir canımın parçasıdır o benim inan canım. şimdik yolda allahım sağ salim kavuştursun hepiniz için öpcem bolbol.
pembecim hoşgeldin canımcım.
fffiliz maşallah canım bebiş kocaman olmuş. inşallah döner tatlım.
ayfercim şeker de bardak ta süper anacım. ne güzel özeniyorsunuz yaaaa. benim de zamanım olcak mı acep onları yapmaya kokoşlar sizi :))))

ayfer, pembemavi, gulcan hepiniz hosgeldiniz. soole daha sık girinde senlensin ortalik yaaa herkes uyukluyor burda

ben valla bi taraftan yiyorum bi taraftan uyukluyorum su komik bebek videolari olur ya hani mamasini yerken uyuyanlar aynen oyle gorunuyom disardan eminim :)

ayfer sekerler cok guzel, lohusa kadehinde super olmus ellerine saglik. bunlari gordukce daha bi telas basiyor yaa ne tembel oldum ben bi oturdugum yerden stres yapayim ne zaman yapcam diye, hic bi atraksiyon yok

denizcim bende tarihi romanlar bayilirim. ama benim kitasp okumayla ilgili soyle bir sorunum var
ben cok hizli okuyorum soora da 1 ay gecince okudugum kitabin hic biseysini hatirlayamiyorum bosa okunmus gibi oluyor.
soole yavas yavas sindire sindire okumayi bi turlu ogretemedim kendime

offff evi süpürmeye kalktım mutfağı süpürmemle temizliği bitirmem bir oldu haraket edemiyorum yaaa eski kadınlar nasıl yapıyomuş bilmem
pembe hoşgeldin canım rastlaşamıyoduk çok şükür bu haftalara geldin ben dedim ama üç hatunla başa çıkmak kolaymı yahu ha gayret canım az kaldı

hoşgeldin pembecim nasılsın iyi misin bebişlerde iyi mi ?

bu arada emsalcim odan tek kelime ile harika kırkbirkere maşallahhh.güle güle büyüsün kızın inşallah.
iyi diyelim iyi olalım emsalcim dün de dedim ya hastane basıyor üstüme üstüme bu gün 44. gün duvara çizik atıyorum :)

evet insan bir şeyleri çekmeye başlayınca dertlere dair algısı değişiyor canım. allah hiçbirinize yaşatmasın inşallah. olacaksa da illa küçük sorunlarınız olsun. ama yine de onları da büyütmeyin :)

öğretiyorum azar azar:) çıkınca konusacak hemen :)

sen nasılsın dun bıraz daha rahatmıydın. aglayan bebek falan yoktu yanında ınsallah

gece boştu yanım uydum valla. 5,5 saat normalin iki katı bu. :)

canım bu kitabı okuyorum

idefix.com: Kervanlar Kraliçesi - Tessa Korber - %15 indirimli : Kitap

tarihi roman çok severim 80 sayfam kaldı evde bebeğime de eskiçağ tarihi okuyorum delikafadulden sizce ben deli miyim

ben de kalın bişe okuyorum bitmedi diye şikayetlenecektim seninki de iyiymiş :) 680 sayfanın sonlarındayım 60 kaldı.

birde moralimi bozan bişey oldu hemde çok saçma iş yerim sigortamı maaş üzerinden göstermiş o kadar cuzi bir miktar yatmışki hesabıma anlatamam ban söylemişlerdi ama ben en azından yarısını alırım diyodum şimdi ssk dan paramı alana kadar baya sıkışıcaz

tünaydın kızlarrr
offf herkes aynı durumda galıba hiç bi iş yapasım yok bütün gün camış gibi yatayımmafoldumbenpc başında oturmak bile zor gelıyooo

Gülcan , dün değil ondan önce akşam seni rüyamda gördüm ...Bahçelerimiz yakındı ikimizde elma yiyorduk , sonra ikimizinde sancısı başladı ve doğuma götürdü
ler bizi ... Sabah uyandım çok komikti aklıma bile gelmemiştin , niye rüyamda gördüm hayırola dedim kendi kendime . biz aynı gün doğmuşuz ya bakarsın doğumlarımız da aynı gün olur .

komiksin komik her zaman diyom yaaa :))))))))))))))) alem bu kısss.
ayfer sekerler cok guzel, lohusa kadehinde super olmus ellerine saglik. bunlari gordukce daha bi telas basiyor yaa ne tembel oldum ben bi oturdugum yerden stres yapayim ne zaman yapcam diye, hic bi atraksiyon yok

kızlarcım çok teşekkür ederim güzel beğenmenize sevindim.artık ne zaman ne olacağı belli olmaz o yüzden hazırlıkları bitireyim diyorum inşallah.sizde yapın kolay ya oturduğun yerde hemen bitiyor.

bahar gülnaz huysuz teşekkürler şekerler.

msms yan yatağımı hazırlıyorlar yalnız bebiş ve annesi geliyor yine :)

Ayfer çok güzel canım güle güle dağıt
Ebru'cuğum valla ne desem ki hızlı okumak demek hem iyi hem kötü ben ne hızlı ne yavaş okurum kitaba görede değişiyor
Pembişim sen ne okuyorsun canım
ben ısrarla doğuma giderkende kitap ya da en azından bir dergi koyacağım yanıma uykum falan kaçar falan okurum belli olmaz

Selam kızlar,
Bebek şekerleri çok güzel...
Çok özenmeme ve istememe rağmen benim hiç fırsatım olmadı bebek şekeri yapmaya..En kötü ihtimal ben de hazır sipariş ederim diye düşünüyorum...
Hazırlıklarımız bitmiyor bir türlü...Hastane çantamda eksiklerim var daha..Yarın bir ara çıkıp onları almam lazım..Bu arada gecelik almıştım hastane için ..Bir tane daha alıcam sabahlıklı bir lohusa geceliği..Yeterli olur herhalde ne dersiniz?Ayrıca pijama takımı gerekmez herhalde di mi?

Ama bu iyi bir şey değil mi canım , benim asgariden yatıyor , ve şirketten de alamıcam resmen hakkım yeniyor .kaydirigubbakcemile

maşallah canım bebişine

Selam kızlar,
Bebek şekerleri çok güzel...
Çok özenmeme ve istememe rağmen benim hiç fırsatım olmadı bebek şekeri yapmaya..En kötü ihtimal ben de hazır sipariş ederim diye düşünüyorum...
Hazırlıklarımız bitmiyor bir türlü...Hastane çantamda eksiklerim var daha..Yarın bir ara çıkıp onları almam lazım..Bu arada gecelik almıştım hastane için ..Bir tane daha alıcam sabahlıklı bir lohusa geceliği..Yeterli olur herhalde ne dersiniz?Ayrıca pijama takımı gerekmez herhalde di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…