2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aaa çok ilginç birisi beni böle rüyasında görünce ben çok heyecanlanırım hayr olsun ama sen güzel görümüşsün kalp gözün mü açıldı valla belli olmaz canım dogurmu dogururuz günlerimiz aynı sayılır zaten elma yemek neki acaba hemen bakayım netten nedemekmiş

Alah yardımcın olsun hayret bişey neler dönüyor ya.
bahar gülnaz huysuz teşekkürler şekerler.

msms yan yatağımı hazırlıyorlar yalnız bebiş ve annesi geliyor yine :)
ya annem 5 ay klinikte kalmış Almanya'da abimmi bünyeden atacakmış diye.aynı şeyleri anlatıyor.komşuculuk gibi yataktan yatağa geçerdim diyor.artık dışarı bi boru uzatsalar hava alsam dermiş.Allah yardımcın olsun ya.
sağol canım inşallah.

bende iki gecelik bir pijama hazırladım.yeter ya zaten iki gün hastane.

ebru seni bir an o yemek yiyip uyuklayan bebekler gibi hayal ettim ay çok güldüm yaaaa... :))) bu uyuşukluk neden geldi üstümüze birden ya. ben de öyle parmağımı oynatasım gelmiyor. anca yiyim uyuyayım...

Canım panik yapma zaten çoğu şey hazırmış. Sen de sipariş edersin önceden olur biter.
Bende de o serinin ilk kitabı var . Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler adı ve oldukça faydalı bir kitap bence. İkinci seriside öyledir umarım bende almayı düşünüyorum.
Şekerler çok güzel de bardak da akıllıca bir fikir olmuş. Bu lohusa şerbetiolayına giremiycem ben galiba ne annem ne de kayınvalidem nasıl yapıldığını biliyor.
Canım eğer sezeryan ise illaki gecelik öneriyorlar tabii önden düğmeli olanlartercih sebebi. Ben 3 tane gecelik koyuyorum. Bir tanesi daha ucuz yollu birşey. Gerçi ben im olursa sezeryanla birlikte kistim de alınacak. Ne olur ne olmaz kanama falan olursa diye.
Ama bu iyi bir şey değil mi canım , benim asgariden yatıyor , ve şirketten de alamıcam resmen hakkım yeniyor .kaydirigubbakcemile
Yaa bu özel sektörklava:Ben de 1,5 sene sigortasız çalıştırılmıştım. Çok şükür devlete geçtimde böle dertlerden kurtuldum en azından. Size tavsiyem hakkınız neyse almaya çalışın.

ayfercim normal dogumda kanaman cok olur gecer felan dediler ben tirstim 3 gecelik 1 pijama koyuyom valla don desen 2 duzine :) evlendigimden beri toplasam bu kadar gecelik ve donum olmamistir. şakkıdı

ebru seni bir an o yemek yiyip uyuklayan bebekler gibi hayal ettim ay çok güldüm yaaaa... :))) bu uyuşukluk neden geldi üstümüze birden ya. ben de öyle parmağımı oynatasım gelmiyor. anca yiyim uyuyayım...

ay zaten gobusun ustunde de ne yesem doktugum icin ne ararsan var valla tam o bebekler gibiyim su an

aksam eve gidiyorum ustumu cikarirken resmen yemek artiklari dokuluyor icimden, kociste yine ne yedin butun gun diyor olamaz boyle bisey gormeniz lazim

Ebrucum ben ona bir çözüm ürettim yanımda hep bir ıslak mendil ,döküldükçe siliyorum üzerimden en azından yemek lekesi gitmiş oluyor

john fowles - büyücü. kitap mitap alma doğuma gideken hayatta eline alamzasın. abartma. gelen olacak, ağrın olacak bebek ağlayacak emzireceksin durmadan (2 saatte bir) tecrübe konuşuyor.

Ee hergun uyku olmaz:) sen sımdıden bebek seslerıne ıyıce alısmıssındır pembe
alıştım alıştım süt sağma makinesine, sarı sütün (kollostrum) kokusuna, bebeğin ilk kakasının rengine, ailelerin şeşi beşi birbirine kattıkları heyecanlarına, kadınların dikiş ağrılarına daha neler neler...

ayfercim evet. aynı durumdayım. sokak istiyorum sokak rüzgar, gökyüzü, yağmur...:)

yahu yemek dökme olayı bendede var alla allaa sanki göbek çekiyo yemekleri hatta içimden çıkıyo ekmek kırıntıları falan

Elma barışın, bolluğun, bereketin, ve paranın işaretçisidir. Rüyada elma görmek her işte şansınızın sizinle beraber olduğunu ifade eder.Elma yemek uygulamaya koyduğunuz planlarınızın olumlu sonuçlarını alacaksınız anlamındadır.

yasemın çok güzel şeyler diyo valla sevındırık oldum.....inş.herşey ummudugumuz gibi gider

En iyisi ben de bir takım da pijama koyayım..Ne olur ne olmaz...Şimdilik sezeryan gibi görünüyor ama bakalım..

Ben de don olayını kendim abarttım sanıyordum ama rekor , ebrucum sende sen bir ay falan mı kalmayı hedefliyorsun , ayrıca donu ancak çıkarken giyices sanırım genelde hasta bezi diyorlar ...

pembişim çok güzel bir kitap ağır biraz ama ben çok sevmiştim
dergi alayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…