Elma barışın, bolluğun, bereketin, ve paranın işaretçisidir. Rüyada elma görmek her işte şansınızın sizinle beraber olduğunu ifade eder.Elma yemek uygulamaya koyduğunuz planlarınızın olumlu sonuçlarını alacaksınız anlamındadır.
yasemın çok güzel şeyler diyo valla sevındırık oldum.....inş.herşey ummudugumuz gibi gider
Ben de don olayını kendim abarttım sanıyordum ama rekor , ebrucum sende sen bir ay falan mı kalmayı hedefliyorsun , ayrıca donu ancak çıkarken giyices sanırım genelde hasta bezi diyorlar ...
kızlar ben kaçar , oğlumu görücem inşallah her şey yolunda gitmiştir ....Öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın ....
hadi bakalim yasemincim iyi haberlerle gel, oglusunun kilosunu da sor bakalim, seninkinin yaninda bizimkiler findik faresi gibi kaldi valla :))
denizcim o hasta bezlerını zaten hastanede kullanıyorlar. çıkarken 2 tane rıca ederısın hemsıreden zaten sana onlar yeter.
pembe hastanede olmak ne kadar kötü olsada bak iyi taraflarıda var
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ebrucum süpersin valla bizde bebeklerımızeee tosun diyoduk dimi gözümüz tosun görmemiş
ebru bugün pek formundasın şekercim benzetmelerin burda kopardı beni.
kızlarrr selammm a.s.
nasılsınız? kuzularınız nasıl bakalım?:1hug:
bu hafta annem ve kardeşlerim geldi. dip köşe bir temizlik yapıldı. halılarım yıkamada. haftaya onları da yerleştirince rahat rahat bekliycem artık kızımı hihoyyyt
sadece bebek sekeri ve odamizin perdesi kaldi. onlar da kolay artik yerimseniben
öle mi diyorsun isteyenin bir yüzü...
ayy maşallah ne güzel yaa.oda boyancak daha bebeğin ve bizim kalacağımız.ortalıkta heryer ay valla bitsede bebişi beklesem rahat rahat diyom yaaa.ben bebek şekerlerini sipariş verdim ondan kolay bişi yokta temizlik,halılar yıkamaya gidicek caaart cuuurrt amaniiin.delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?