2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ay gerçekten güzelmiş manası açıkçası ben girip de bakmadım ne anlama gelir diye :)) güzel şeyler diyor , aman aman herkez umduğunu bulsun inşallah :)):Saruboceq:

Ben de don olayını kendim abarttım sanıyordum ama rekor , ebrucum sende sen bir ay falan mı kalmayı hedefliyorsun , ayrıca donu ancak çıkarken giyices sanırım genelde hasta bezi diyorlar ...

yohhh beeee, zaten normal olursa 1 gece yatirip taburcu ediyorlarmis ama ne bilim kan dediler kanama dediler tirstim :)
bi de hemsire sanki hasta bezi takiyorlar onun ustune de kulot giydiriyorlar gibi anlatti kursta, o yuzden biraz bol ve karni da kaplayan ic camasiri alin dedi.
gecen gun giydim evde cok komik yaaa su asterix ve obelixteki obelix gibi oldum don memenin altina kadar cekili

hadi bakalim yasemincim iyi haberlerle gel, oglusunun kilosunu da sor bakalim, seninkinin yaninda bizimkiler findik faresi gibi kaldi valla :))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ebrucum süpersin valla bizde bebeklerımızeee tosun diyoduk dimi gözümüz tosun görmemiş

denizcim o hasta bezlerını zaten hastanede kullanıyorlar. çıkarken 2 tane rıca ederısın hemsıreden zaten sana onlar yeter.

pembe hastanede olmak ne kadar kötü olsada bak iyi taraflarıda var

denizcim o hasta bezlerını zaten hastanede kullanıyorlar. çıkarken 2 tane rıca ederısın hemsıreden zaten sana onlar yeter.

pembe hastanede olmak ne kadar kötü olsada bak iyi taraflarıda var

öle mi diyorsun isteyenin bir yüzü...

Yasemin güle güle canım güzel haberlerle gel
Candy süsünü yap resmini koy bizde bakalım canım

kızlarrr selammm a.s.

nasılsınız? kuzularınız nasıl bakalım?:1hug:

bu hafta annem ve kardeşlerim geldi. dip köşe bir temizlik yapıldı. halılarım yıkamada. haftaya onları da yerleştirince rahat rahat bekliycem artık kızımı hihoyyyt

sadece bebek sekeri ve odamizin perdesi kaldi. onlar da kolay artik yerimseniben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ebrucum süpersin valla bizde bebeklerımızeee tosun diyoduk dimi gözümüz tosun görmemiş

he yaaa bizde kendimizinkileri bisey sanmistik. zaten hesapliyorum hesapliyorum isin icinden cikamiyorum. benim bebek sozde haftasindan onde ama hangi arada 3 olcakta, 3 u geccekte 4 olcak hic aklim almadi.

ebru bugün pek formundasın şekercim benzetmelerin burda kopardı beni.

hakkaten yaaa ne kadar cok benzetme kullandim bugun di mi
benim (bu senin serefine baharcim) sIkIntIm ceneme vurdu resmen bir kac gundur

ayy maşallah ne güzel yaa.oda boyancak daha bebeğin ve bizim kalacağımız.ortalıkta heryer ay valla bitsede bebişi beklesem rahat rahat diyom yaaa.ben bebek şekerlerini sipariş verdim ondan kolay bişi yokta temizlik,halılar yıkamaya gidicek caaart cuuurrt amaniiin.delikafadulden

öle mi diyorsun isteyenin bir yüzü...

oyle valla benım kuzenlerın hepsı oyle yaptı. ablamda oyle yaptı. ne olacak 2 bez onlar ıcın. ama sen alsan kalacak işte. ben ılk gecemı oetlde gecırecegım ıcın almıstım :kedi: çoğu kalmıstı sonra bırıne verdım ama kıme hatırlamıyorum bıle

ayfer süt iç canım bende renıe cıgnedım gecmedı sımdı sut ıcıyorum yudum yudum daha ıyı geldı sankı

canım sende biraz geç kalmışsın gibime geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…