2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim ultrason ölçümleride bebek hep büyük çıkıyo birisinin doktoru demişti bebek o ölçümlere göre geliyomuş ama ben dr sordum sata göre gelır dedi.ama arkadaslarda anlatıyo ultrason ölçümleri tutuyomuş yani öleyse benım 38. haftada dogurmam lazım kafam karıştı

hoşgeldin Tuba bişiy kalmamış ne güzel

evet canım çok şükür kaydirigubbakcemile2

canım senin dogum normalde benden de yakin, bir an once halletmen lazım. bebişlerin ne zaman gelecegi hic belli olmaz valla opuyorumnanaktan bir de ramazan geliyor.
inş.sen başla da çabucak olur bunlarkaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 iyi akıl etmişsin

hoşgeldın tubaaa herkeste bi temızlık telaşı gidiyo valla hadi bitmiş bişey kalmamış bundan sonrası daha zor ama bence bekleme faslı

alemsin gülüm bu işin arasında güldürüyon beni :)
bu kilo olayına ben de taktım. tamam benim oğluş ta önden gidiyor da hangi arada 3-4 kiloyu bulacak anlamıyorum.
hastanede kalmıcan mı sen ilk gece? annamadım ben

ayfer annem sen de iyice sermişsin postu ama olmaz az hareketlen bakem. sen bi de sezercik olcan önce gircen falan aaaaaa kalk bakem kalk lmaz:

slmm kızlarrrrr nasılsınızzzz? benn cok cok heycanlıyım... cunku saat 7 de randevumz var oglumu görcemmmmm:lepi:

kızlar benim son kontrolum 31.haftadaydı. 17 agustos ta tekrar gidicem.
kızım dogum pozisyonunu almamisti, su an aldi mi bilmiyorum, anlayamiyorum tabi.
belki sezeryan olur, gerçi ben de zaten ne istedigimi pek bilmiyorum.
bizim hastane sezeryan olursa 2 gece tutuyor. ben de 1 tanesi sabahlıkla takım olmak üzere
toplam 3 gecelik aldım, 2 de pijama takımı. geceliklerin 2 si gunluk giyme icin, çok şıkır şıkır degil aslında. pijama takımlarını da hastanede giymesem bile, evde kesin giyerim diye dusundum.
ne dersiniz? mantıklı mı acaba?

evlendiği geceden bahsediyor canım kaydirigubbakcemile3

bence çok bile olmuş canım güle güle giy
etmemmi:) aklım o zaman başka şeye çalışmıyordu sırnaşık şey

hey gidi günler o zamanların heyecanı da bir başka güzeldi

slmm kızlarrrrr nasılsınızzzz? benn cok cok heycanlıyım... cunku saat 7 de randevumz var oglumu görcemmmmm:lepi:

hoşgeldın şeker güzel haberler ile gel canım şimdi senin sıpa gocaman olmuştur varya tanıyamazsın sen 1.5 aydır grömüyorsun gelınce hemen yazıyosun tamam mı bıze

evlendiği geceden bahsediyor canım kaydirigubbakcemile3
saol canım aydınlattığın için. birkaç defa okudum anlamadım nasıl ilk geceden çıkartırlar bu kız sezeryan olacaktı diye düşün düşün düşün....eeee o mesut günleri unutalı baya oldu ya ondandır. mafoldumben kendimi sitenin sazanı ilan ediyorum.

yok yok asla oyle düşünme. şimdi aklımız fikrimiz hepp doğum. o yuzden bence normal. ben o bezlerı gorunce anılarım depreşti kaydirigubbakcemile3

deniz senin avartar resmını görünce hep canım türk kahvesi istiyo resımdekı cappucıno galıba ama ben kahveye aş eriyorum galıbaaa

fatoşcum bakalım oglun ne kadar oldu. sabırsızlanmakta haklısın valla. güzel haberlerle gel cnm.

ben de bir an once gormek istiyorummmm

yok yok asla oyle düşünme. şimdi aklımız fikrimiz hepp doğum. o yuzden bence normal. ben o bezlerı gorunce anılarım depreşti kaydirigubbakcemile3
aaaah meryemim ah ben de az önce eşimin evlenmeden önceki romantizminden dem vuruyordum mafoldumben hey gidi günler hey.
deniz senin avartar resmını görünce hep canım türk kahvesi istiyo resımdekı cappucıno galıba ama ben kahveye aş eriyorum galıbaaa
ben de dün akşam yalvardım adama resmen türk kahvesi içebilmek için ya. doktor içmesen iyi olur dedi ya doğuma 1 ay kalmışmışmış içmesem olmazmıymışmış deli etti beni :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…