hoşgeldin Tuba bişiy kalmamış ne güzel
ayy maşallah ne güzel yaa.oda boyancak daha bebeğin ve bizim kalacağımız.ortalıkta heryer ay valla bitsede bebişi beklesem rahat rahat diyom yaaa.ben bebek şekerlerini sipariş verdim ondan kolay bişi yokta temizlik,halılar yıkamaya gidicek caaart cuuurrt amaniiin.delikafadulden
oyle valla benım kuzenlerın hepsı oyle yaptı. ablamda oyle yaptı. ne olacak 2 bez onlar ıcın. ama sen alsan kalacak işte. ben ılk gecemı oetlde gecırecegım ıcın almıstım :kedi: çoğu kalmıstı sonra bırıne verdım ama kıme hatırlamıyorum bıle
alemsin gülüm bu işin arasında güldürüyon beni :)he yaaa bizde kendimizinkileri bisey sanmistik. zaten hesapliyorum hesapliyorum isin icinden cikamiyorum. benim bebek sozde haftasindan onde ama hangi arada 3 olcakta, 3 u geccekte 4 olcak hic aklim almadi.
hakkaten yaaa ne kadar cok benzetme kullandim bugun di mi
benim (bu senin serefine baharcim) sIkIntIm ceneme vurdu resmen bir kac gundur
hastanede kalmıcan mı sen ilk gece? annamadım benoyle valla benım kuzenlerın hepsı oyle yaptı. ablamda oyle yaptı. ne olacak 2 bez onlar ıcın. ama sen alsan kalacak işte. ben ılk gecemı oetlde gecırecegım ıcın almıstım :kedi: çoğu kalmıstı sonra bırıne verdım ama kıme hatırlamıyorum bıle
kaydirigubbakcemile3 iyi akıl etmişsin
alemsin gülüm bu işin arasında güldürüyon beni :)
bu kilo olayına ben de taktım. tamam benim oğluş ta önden gidiyor da hangi arada 3-4 kiloyu bulacak anlamıyorum.
hastanede kalmıcan mı sen ilk gece? annamadım ben
ayfer annem sen de iyice sermişsin postu ama olmaz az hareketlen bakem. sen bi de sezercik olcan önce gircen falan aaaaaa kalk bakem kalklmaz:
hoşgeldın tubaaa herkeste bi temızlık telaşı gidiyo valla hadi bitmiş bişey kalmamış bundan sonrası daha zor ama bence bekleme faslı
bence çok bile olmuş canım güle güle giykızlar benim son kontrolum 31.haftadaydı. 17 agustos ta tekrar gidicem.
kızım dogum pozisyonunu almamisti, su an aldi mi bilmiyorum, anlayamiyorum tabi.
belki sezeryan olur, gerçi ben de zaten ne istedigimi pek bilmiyorum.
bizim hastane sezeryan olursa 2 gece tutuyor. ben de 1 tanesi sabahlıkla takım olmak üzere
toplam 3 gecelik aldım, 2 de pijama takımı. geceliklerin 2 si gunluk giyme icin, çok şıkır şıkır degil aslında. pijama takımlarını da hastanede giymesem bile, evde kesin giyerim diye dusundum.
ne dersiniz? mantıklı mı acaba?
etmemmi:) aklım o zaman başka şeye çalışmıyordu sırnaşık şey
slmm kızlarrrrr nasılsınızzzz? benn cok cok heycanlıyım... cunku saat 7 de randevumz var oglumu görcemmmmm:lepi:
slmm kızlarrrrr nasılsınızzzz? benn cok cok heycanlıyım... cunku saat 7 de randevumz var oglumu görcemmmmm:lepi:
saol canım aydınlattığın için. birkaç defa okudum anlamadım nasıl ilk geceden çıkartırlar bu kız sezeryan olacaktı diye düşün düşün düşün....eeee o mesut günleri unutalı baya oldu ya ondandır. mafoldumben kendimi sitenin sazanı ilan ediyorum.evlendiği geceden bahsediyor canım kaydirigubbakcemile3
saol canım aydınlattığın için. birkaç defa okudum anlamadım nasıl ilk geceden çıkartırlar bu kız sezeryan olacaktı diye düşün düşün düşün....eeee o mesut günleri unutalı baya oldu ya ondandır. mafoldumben kendimi sitenin sazanı ilan ediyorum.
hoşgeldın şeker güzel haberler ile gel canım şimdi senin sıpa gocaman olmuştur varya tanıyamazsın sen 1.5 aydır grömüyorsun gelınce hemen yazıyosun tamam mı bıze
oh ne güzel canım
buyumustur işallah kuzummm... tabikiii canım gelirgelmezz ilk sizlere yazcaz teyzeleriiiiikaydirigubbakcemile5fatoşcum güzel haberlerle gel canım inşallah
aaaah meryemim ah ben de az önce eşimin evlenmeden önceki romantizminden dem vuruyordum mafoldumben hey gidi günler hey.yok yok asla oyle düşünme. şimdi aklımız fikrimiz hepp doğum. o yuzden bence normal. ben o bezlerı gorunce anılarım depreşti kaydirigubbakcemile3
ben de dün akşam yalvardım adama resmen türk kahvesi içebilmek için ya. doktor içmesen iyi olur dedi ya doğuma 1 ay kalmışmışmış içmesem olmazmıymışmış deli etti beni :bbo:deniz senin avartar resmını görünce hep canım türk kahvesi istiyo resımdekı cappucıno galıba ama ben kahveye aş eriyorum galıbaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?