2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gülcan değiştirecem valla herkesin canını çektiriyorum günaha giriyorum
baharcığım estafurullah şimdi doğum var herkesin aklında ondandır

kendileri hamile olsa napcaklardı acaba çok merak ediyorum allahım bilmişte bize vermiş bu kutsal görevi
gülcan değiştirecem valla herkesin canını çektiriyorum günaha giriyorum
baharcığım estafurullah şimdi doğum var herkesin aklında ondandır

yok canım değiştirme valla çok güzel bu...ben arada kaçamak yapıyorum zaten kaçamakta ayda bır falan

fatosgul iyi haberlerle gel insallah, artik sonlara yaklastikca bebislerimizin kilosu boyu ne kadar onem kazandi dimi? insallah senin kuzucugunda sagliklidir ve kocaman olmustur.

etmemmi:) aklım o zaman başka şeye çalışmıyordu sırnaşık şey

meryem sizde kan govdeyi goturdu anladigim kadariyla, kizim bizde hic oole bisey olmadi, oole bezlik mezlik

baharcim yaaa ben 1 hafta oncesine kadar her gun 1 tane turk kahvesi iciyordum valla, bu hafta caya dustum acayip canim cay istiyor iciyorum valla cok acik sekersiz. sende o kadar tutma canim kendini biseycik olmaz.

en son dedim o kadar düşünüyorsan önce çeneni tut stres herşeyden daha zararlı diye :)

yaa yıne romantıktırde bız hamıleyız yaa o ne yapsa bıze yetmez:)

acıkcası ne kızmışım dedimkaydirigubbakcemile3

gulcan ben eşime diyoruım kı sen hamıle olsan ne yapardın. dıyorkı hemen işi bırakır evde yayıla yayıla her işide sana yaptırırdım yata yata dogururdum:)

gidip biraz dvd film izliyim bari kızlar. belki sıkıntıma iyi gelir :)))
yine geliriz, optum hepinizi

benim bu ara hiç film izleyesim yok pazar günü Buz Devri 3 e gittik muhteşemdi ama evde izleyemiyorum tartışma programlarıın izliyorum nedense

sende heralde onu boşardın ne biçim kadınsın sen diye kaydirigubbakcemile3

ben de iki üç günde bir içiyordum canım ya ama benim kocam doktorun odasına girer girmez bütün kirli çamaşırlarımı döktü. yok kola içti yok kahveyi bırakmıyor diye. deli ediyor beni. neyse babanem geliyor nasıl olsa onla kahve sefamızı kimse engelleyemez walla.

sende heralde onu boşardın ne biçim kadınsın sen diye kaydirigubbakcemile3

tahammul edemezdım kı:) gecen kardesıme dıyorkı ılerde toparlanalım meryem evde oturacak. dedım yok yaa ben calısırım. yaa dıyo ben bunu anlamıyorum ben kadın olsam hiç çalışmam diyo:) kocam ıkı mesaı yapsın bana baksın banane diyo
:)

hehe ay kurtulmuşsun bacım kocan hamıle olsaymış hiç çekılmezmış valla yoksa işin varmışkaydirigubbakcemile3

yaa yıne romantıktırde bız hamıleyız yaa o ne yapsa bıze yetmez:)
yok annem yok ben biliyom kocamı ne zaman ki ben istanbula yerleştim adam evrim geçirdi oooy oy :gitme:
benim bu ara hiç film izleyesim yok pazar günü Buz Devri 3 e gittik muhteşemdi ama evde izleyemiyorum tartışma programlarıın izliyorum nedense
canım senin kız doğar doğmaz ağlamak yerine doktor bey ne olcak bu memleketin hali diye sormasın sakın... çok bilgi yükleme iki gramcık bebişe yahu... laelaelaelaelae

ben de kocamı hafta sonları görüyorum. antalyadan geliyor. gece de hastanede birlikte yatmamıza izin verilmiyor

fatoşcum bakalım oglun ne kadar oldu. sabırsızlanmakta haklısın valla. güzel haberlerle gel cnm.

ben de bir an once gormek istiyorummmm
gitt görrr kız sende??
offf kocam yok bu gece yanlızım kızlarrr
şimdikden sıkıldımm napıcamm kiii
benimde arada yanlız kaldıgım oluyooo coook sıkılıyorum cokkkkkkkk
ay evet canım ya bi heycan sorma acaba kac kilo oldu ya ufak kaldıysa falan öyle korkuyorumkiiiiii

hehe ay kurtulmuşsun bacım kocan hamıle olsaymış hiç çekılmezmış valla yoksa işin varmışkaydirigubbakcemile3

Allah biliyorda evlatları bıze veriyor:) ama keske vardıyalı tasıyabılsek:) arada versem al dıye:) gecelerı mesela wc ye gıtsın rahat donemesın:)

kızlar farkındaysanız oturup kalkıp halinize şükremeniz için mesaj atıyorum arada bir haaa.

inşallah sıkıcı olmuyorumdur :)

denizcim senin kiz baya entellektuel dogacak, tarihi romanlar, tartisma pogramlari falan.
bizim oglanda dogar dogmaz bodrum cesme gidip capkinlik felan yapcak heralde. izledigim o kadar magazin programi ve okudugum o kadar magazin dergisi saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…