kendileri hamile olsa napcaklardı acaba çok merak ediyorum allahım bilmişte bize vermiş bu kutsal göreviaaaah meryemim ah ben de az önce eşimin evlenmeden önceki romantizminden dem vuruyordum mafoldumben hey gidi günler hey.
ben de dün akşam yalvardım adama resmen türk kahvesi içebilmek için ya. doktor içmesen iyi olur dedi ya doğuma 1 ay kalmışmışmış içmesem olmazmıymışmış deli etti beni :bbo:
gülcan değiştirecem valla herkesin canını çektiriyorum günaha giriyorum
baharcığım estafurullah şimdi doğum var herkesin aklında ondandır
offf kocam yok bu gece yanlızım kızlarrr
şimdikden sıkıldımm napıcamm kiii
etmemmi:) aklım o zaman başka şeye çalışmıyordu sırnaşık şey
aaaah meryemim ah ben de az önce eşimin evlenmeden önceki romantizminden dem vuruyordum mafoldumben hey gidi günler hey.
ben de dün akşam yalvardım adama resmen türk kahvesi içebilmek için ya. doktor içmesen iyi olur dedi ya doğuma 1 ay kalmışmışmış içmesem olmazmıymışmış deli etti beni :bbo:
en son dedim o kadar düşünüyorsan önce çeneni tut stres herşeyden daha zararlı diye :)kendileri hamile olsa napcaklardı acaba çok merak ediyorum allahım bilmişte bize vermiş bu kutsal görevi
yok canım değiştirme valla çok güzel bu...ben arada kaçamak yapıyorum zaten kaçamakta ayda bır falan
aaaah meryemim ah ben de az önce eşimin evlenmeden önceki romantizminden dem vuruyordum mafoldumben hey gidi günler hey.
acıkcası ne kızmışım dedimkaydirigubbakcemile3fatosgul iyi haberlerle gel insallah, artik sonlara yaklastikca bebislerimizin kilosu boyu ne kadar onem kazandi dimi? insallah senin kuzucugunda sagliklidir ve kocaman olmustur.
meryem sizde kan govdeyi goturdu anladigim kadariyla, kizim bizde hic oole bisey olmadi, oole bezlik mezlik
baharcim yaaa ben 1 hafta oncesine kadar her gun 1 tane turk kahvesi iciyordum valla, bu hafta caya dustum acayip canim cay istiyor iciyorum valla cok acik sekersiz. sende o kadar tutma canim kendini biseycik olmaz.
gidip biraz dvd film izliyim bari kızlar. belki sıkıntıma iyi gelir :)))
yine geliriz, optum hepinizi
acıkcası ne kızmışım dedimkaydirigubbakcemile3
gulcan ben eşime diyoruım kı sen hamıle olsan ne yapardın. dıyorkı hemen işi bırakır evde yayıla yayıla her işide sana yaptırırdım yata yata dogururdum:)
ben de iki üç günde bir içiyordum canım ya ama benim kocam doktorun odasına girer girmez bütün kirli çamaşırlarımı döktü. yok kola içti yok kahveyi bırakmıyor diye. deli ediyor beni. neyse babanem geliyor nasıl olsa onla kahve sefamızı kimse engelleyemez walla.fatosgul iyi haberlerle gel insallah, artik sonlara yaklastikca bebislerimizin kilosu boyu ne kadar onem kazandi dimi? insallah senin kuzucugunda sagliklidir ve kocaman olmustur.
meryem sizde kan govdeyi goturdu anladigim kadariyla, kizim bizde hic oole bisey olmadi, oole bezlik mezlik
baharcim yaaa ben 1 hafta oncesine kadar her gun 1 tane turk kahvesi iciyordum valla, bu hafta caya dustum acayip canim cay istiyor iciyorum valla cok acik sekersiz. sende o kadar tutma canim kendini biseycik olmaz.
sende heralde onu boşardın ne biçim kadınsın sen diye kaydirigubbakcemile3
acıkcası ne kızmışım dedimkaydirigubbakcemile3
gulcan ben eşime diyoruım kı sen hamıle olsan ne yapardın. dıyorkı hemen işi bırakır evde yayıla yayıla her işide sana yaptırırdım yata yata dogururdum:)
yok annem yok ben biliyom kocamı ne zaman ki ben istanbula yerleştim adam evrim geçirdi oooy oy :gitme:yaa yıne romantıktırde bız hamıleyız yaa o ne yapsa bıze yetmez:)
canım senin kız doğar doğmaz ağlamak yerine doktor bey ne olcak bu memleketin hali diye sormasın sakın... çok bilgi yükleme iki gramcık bebişe yahu... laelaelaelaelaebenim bu ara hiç film izleyesim yok pazar günü Buz Devri 3 e gittik muhteşemdi ama evde izleyemiyorum tartışma programlarıın izliyorum nedense
gitt görrr kız sende??fatoşcum bakalım oglun ne kadar oldu. sabırsızlanmakta haklısın valla. güzel haberlerle gel cnm.
ben de bir an once gormek istiyorummmm
benimde arada yanlız kaldıgım oluyooo coook sıkılıyorum cokkkkkkkkofff kocam yok bu gece yanlızım kızlarrr
şimdikden sıkıldımm napıcamm kiii
ay evet canım ya bi heycan sorma acaba kac kilo oldu ya ufak kaldıysa falan öyle korkuyorumkiiiiiifatosgul iyi haberlerle gel insallah, artik sonlara yaklastikca bebislerimizin kilosu boyu ne kadar onem kazandi dimi? insallah senin kuzucugunda sagliklidir ve kocaman olmustur.
hehe ay kurtulmuşsun bacım kocan hamıle olsaymış hiç çekılmezmış valla yoksa işin varmışkaydirigubbakcemile3
benim bu ara hiç film izleyesim yok pazar günü Buz Devri 3 e gittik muhteşemdi ama evde izleyemiyorum tartışma programlarıın izliyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?