2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Allah biliyorda evlatları bıze veriyor:) ama keske vardıyalı tasıyabılsek:) arada versem al dıye:) gecelerı mesela wc ye gıtsın rahat donemesın:)

hakketen haaa versekte bıraz onlar taşısa bizde azcık rahat etsek ılk yapacagım yüz üstü yatmak olur valla

benim bu ara hiç film izleyesim yok pazar günü Buz Devri 3 e gittik muhteşemdi ama evde izleyemiyorum tartışma programlarıın izliyorum nedense

ben de gitmek istiyorum o filme canım çok şeker karakterler :))

benim canım dün tv den çekti filmi. not:seni sevityorum diye romantik tam ağlamalık bir film varmış. aynısı bende de var, onu izliyip biraz romantik takılayım bari..kocam da yok :gitme:

kızlar farkındaysanız oturup kalkıp halinize şükremeniz için mesaj atıyorum arada bir haaa.

inşallah sıkıcı olmuyorumdur :)

hic olur mu canim yaaa, bende tam ne kadar fedakar bir anne oldugunu dusunuyordum kuzucuklarina kavusmak icin ne kadar cok zorluga ne kadar buyuk olgunlukla katlandigini
kizlarinda ileride bunlari ogrendiklerinde anneleriyle gurur duyacaklar, ne kadar cok sevildiklerini istendiklerini anlayacaklar

hakketen haaa versekte bıraz onlar taşısa bizde azcık rahat etsek ılk yapacagım yüz üstü yatmak olur valla

benımde yıgenımı kucaklayıp yerde onunla boğuşmak olur heralde:) benı kucagına al teyze dıyor. sonrada ama sende alıtuna var dıyor esıme gıdıyor:)

inşallah gurur duyarlar bilmem ki...

neyse kızlar ben kapatayım kayınvalidem diyor ki; kızlar şimdi kafalarını karnından çıkartıp yeter be anne ne yazdın be tıkır tıkır diyecekler.

kendi düşüncesini kızlarıma söyletiyor. :) bana müsaade hepinize sevgiler...

kızlar farkındaysanız oturup kalkıp halinize şükremeniz için mesaj atıyorum arada bir haaa.

inşallah sıkıcı olmuyorumdur :)

olurmu pembe aslında hepimize örneksın sıkılmak ne demek sen gerçektende çok güçlü bi kadınsın ben olsam hiç çekılmedım ınan hergun aglayan bır tıp

denizcim senin kiz baya entellektuel dogacak, tarihi romanlar, tartisma pogramlari falan.
bizim oglanda dogar dogmaz bodrum cesme gidip capkinlik felan yapcak heralde. izledigim o kadar magazin programi ve okudugum o kadar magazin dergisi saolsun
valla özellikle yaptığım bişiy yok içimden öyle geliyor ne biliyim daralıyor mu kuzum acaba gerçi Buz Devri hoşuna gitmiştir çok güldüm çünkü

çok güzeller ya bayılıyorum ben onlara dvd si var 1-2 nin arada izliyorum 3 de çıksın alacam

dvd lerini almak iyi fikir. biraz buyuyunce cocuklarimiza da izletiriz. eminim çok severler. tam arşivlik filmler.

ben not:seni seviyorum u izledim ama sinirlendim o adamla yatınca çok kızdım ben çok. eşim kandıl diye camıye gıtmıstı geldı ne oldu anlat dıyor. benım kaşlar çatık:) bırıyle yattı dıyorum:)

ah canım benim koca yok kaynanan var valla güçlü kadınmışsın güle güle kendine iyi bak

hay allah ya ben de sinir olurum kesinn ama yine de islicemmm napiim

benımde yıgenımı kucaklayıp yerde onunla boğuşmak olur heralde:) benı kucagına al teyze dıyor. sonrada ama sende alıtuna var dıyor esıme gıdıyor:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çocuk bile biliyo kucaga ıkı kişi sıgmayacagını valla sizin aileyi tanımak isterdım herkes şamata galiba

kandil gecesi film mi izledin iki tespih çekeydin ya ben önceki gün cübbeli Ahmet hocayı izledim valla etkilendim çok

sana bide bu haldeyken onumu söylüyo allah sabır güç versin pembe

güle güleee allaha emanet olun

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çocuk bile biliyo kucaga ıkı kişi sıgmayacagını valla sizin aileyi tanımak isterdım herkes şamata galiba

keyifliyiz valla:) yıgenım daha 2.5 yasında ama anomal bişey gulcan. o evlere senlık. gelıyo karnıma bakıyo oo teyze buyumus alıtuna. şimdi ne yapıyor uyuyormu. oynuyormu. hangı oyunları oynuyor dıyor bana:)

kandil gecesi film mi izledin iki tespih çekeydin ya ben önceki gün cübbeli Ahmet hocayı izledim valla etkilendim çok

valla zaman zaman bende utandım opüşmeler sevişmeler falan vardı:) ben o hocaları ızlemıyorum. starda bırı cıkıyor ya garıp ses tonu sureklı sırıtıyor. onu herkes sevıyor ama ben o adama kılım:) ramazanda sımdı hergun cıkar yıne:)

keyifliyiz valla:) yıgenım daha 2.5 yasında ama anomal bişey gulcan. o evlere senlık. gelıyo karnıma bakıyo oo teyze buyumus alıtuna. şimdi ne yapıyor uyuyormu. oynuyormu. hangı oyunları oynuyor dıyor bana:)
oy yavrum yerim ben onu

aynen bende kılım ona fazla şiirsel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…