ben de kocamı hafta sonları görüyorum. antalyadan geliyor. gece de hastanede birlikte yatmamıza izin verilmiyor
Allah biliyorda evlatları bıze veriyor:) ama keske vardıyalı tasıyabılsek:) arada versem al dıye:) gecelerı mesela wc ye gıtsın rahat donemesın:)
benim bu ara hiç film izleyesim yok pazar günü Buz Devri 3 e gittik muhteşemdi ama evde izleyemiyorum tartışma programlarıın izliyorum nedense
kızlar farkındaysanız oturup kalkıp halinize şükremeniz için mesaj atıyorum arada bir haaa.
inşallah sıkıcı olmuyorumdur :)
hakketen haaa versekte bıraz onlar taşısa bizde azcık rahat etsek ılk yapacagım yüz üstü yatmak olur valla
ben de kocamı hafta sonları görüyorum. antalyadan geliyor. gece de hastanede birlikte yatmamıza izin verilmiyor
kızlar farkındaysanız oturup kalkıp halinize şükremeniz için mesaj atıyorum arada bir haaa.
inşallah sıkıcı olmuyorumdur :)
gitt görrr kız sende??
yok annem yok ben biliyom kocamı ne zaman ki ben istanbula yerleştim adam evrim geçirdi oooy oy :gitme:
canım senin kız doğar doğmaz ağlamak yerine doktor bey ne olcak bu memleketin hali diye sormasın sakın... çok bilgi yükleme iki gramcık bebişe yahu... laelaelaelaelae
valla özellikle yaptığım bişiy yok içimden öyle geliyor ne biliyim daralıyor mu kuzum acaba gerçi Buz Devri hoşuna gitmiştir çok güldüm çünküdenizcim senin kiz baya entellektuel dogacak, tarihi romanlar, tartisma pogramlari falan.
bizim oglanda dogar dogmaz bodrum cesme gidip capkinlik felan yapcak heralde. izledigim o kadar magazin programi ve okudugum o kadar magazin dergisi saolsun
ben de gitmek istiyorum o filme canım çok şeker karakterler :))
benim canım dün tv den çekti filmi. not:seni sevityorum diye romantik tam ağlamalık bir film varmış. aynısı bende de var, onu izliyip biraz romantik takılayım bari..kocam da yok :gitme:
valla özellikle yaptığım bişiy yok içimden öyle geliyor ne biliyim daralıyor mu kuzum acaba gerçi Buz Devri hoşuna gitmiştir çok güldüm çünkü
çok güzeller ya bayılıyorum ben onlara dvd si var 1-2 nin arada izliyorum 3 de çıksın alacam
inşallah gurur duyarlar bilmem ki...
neyse kızlar ben kapatayım kayınvalidem diyor ki; kızlar şimdi kafalarını karnından çıkartıp yeter be anne ne yazdın be tıkır tıkır diyecekler.
kendi düşüncesini kızlarıma söyletiyor. :) bana müsaade hepinize sevgiler...
ben not:seni seviyorum u izledim ama sinirlendimo adamla yatınca çok kızdım ben çok. eşim kandıl diye camıye gıtmıstı geldı ne oldu anlat dıyor. benım kaşlar çatık:) bırıyle yattı dıyorum:)
benımde yıgenımı kucaklayıp yerde onunla boğuşmak olur heralde:) benı kucagına al teyze dıyor. sonrada ama sende alıtuna var dıyor esıme gıdıyor:)
ben not:seni seviyorum u izledim ama sinirlendimo adamla yatınca çok kızdım ben çok. eşim kandıl diye camıye gıtmıstı geldı ne oldu anlat dıyor. benım kaşlar çatık:) bırıyle yattı dıyorum:)
inşallah gurur duyarlar bilmem ki...
neyse kızlar ben kapatayım kayınvalidem diyor ki; kızlar şimdi kafalarını karnından çıkartıp yeter be anne ne yazdın be tıkır tıkır diyecekler.
kendi düşüncesini kızlarıma söyletiyor. :) bana müsaade hepinize sevgiler...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çocuk bile biliyo kucaga ıkı kişi sıgmayacagını valla sizin aileyi tanımak isterdım herkes şamata galiba
kandil gecesi film mi izledin iki tespih çekeydin ya ben önceki gün cübbeli Ahmet hocayı izledim valla etkilendim çok
oy yavrum yerim ben onukeyifliyiz valla:) yıgenım daha 2.5 yasında ama anomal bişey gulcan. o evlere senlık. gelıyo karnıma bakıyo oo teyze buyumus alıtuna. şimdi ne yapıyor uyuyormu. oynuyormu. hangı oyunları oynuyor dıyor bana:)
valla zaman zaman bende utandım opüşmeler sevişmeler falan vardı:) ben o hocaları ızlemıyorum. starda bırı cıkıyor ya garıp ses tonu sureklı sırıtıyor. onu herkes sevıyor ama ben o adama kılım:) ramazanda sımdı hergun cıkar yıne:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?