keyifliyiz valla:) yıgenım daha 2.5 yasında ama anomal bişey gulcan. o evlere senlık. gelıyo karnıma bakıyo oo teyze buyumus alıtuna. şimdi ne yapıyor uyuyormu. oynuyormu. hangı oyunları oynuyor dıyor bana:)
biz eşimle o adam yüzünden tartışmıştık. ben şaklaban bunlar şöle böle diye yüklendim kocam da önyargılı davrandığımı söyledi atıştık baya. geçen teke tek te denk geldim. ay adamı dinlemeye bayıldım. hiç tahmin etmezdim. adam o kadar sevimli bir şekilde anlattı ki utandım dediklerimden walla.kandil gecesi film mi izledin iki tespih çekeydin ya ben önceki gün cübbeli Ahmet hocayı izledim valla etkilendim çok
Msms ancak baglandim evt ingilizce ogretme konusunu merak eden bendin
pembeeee naber ozledii valla seni
alituna nda öle olur inş. ne oynasın içerde bi göbek kordunuyla gün geçiriyo yavru senin kadar şanslı degıl de yıgenıne...
ya evrımın oglunu gördüm maşallah ya nasıl poz vermiş öle tam erkek yani agır abi olcak o çocuk
aaaa o filmi bende izlemek istiyordum dun aksammiydi tuuuh kacirdik yaa
valla bizde de atraksiyon olmadigindan opusen sevisen birileri olunca tv de kocisten utanmaya basliyom
inşallah benım oğlumda oyle olurr..
kuzey çok guzel dimi. maşallah kocaman. eşim dün gördü dıyorkı yaa evrım bunu nasıl tasımıs:) hemsıre ıkı elıyle zor tutuyor zavallı daracık yerde nasıl durmus dıyor:)
kızlar nabersiniz amma yere parmak atmışsınız haaa filmler hocalar donlar yatak bezleri :))))))))))
çok tatlı valla allah analı büyütsün 41 kere maşallah kuzeye kaç kg dogmuş ben foto yakından diye toplu çıkmış sandım... sen evrımle yüz yüze tanıştın mı meryem
dunkı egıtımde ıkı görüş oldugunu soyledıler. çocuk ıle hem ıngılızce hem turkce konusun. her ıkı dılede az çok bılgısı olsun. 2 yasında hala en azından bırını duzgun konusamıyorsa en çok hangısıne yatkınsa onunla devam edılmesı gerekıyoremus
ıkıncı goruste 2 yasına kadar turkce duzgun oğretılsın 2 yasından sonra yabancı dil. egıtımı veren bayan bence ıkıncı yol daha dıyor. daha garantılıymıs bılgıne
kızlar nabersiniz amma yere parmak atmışsınız haaa filmler hocalar donlar yatak bezleri :))))))))))
3950 dogmus canım. valla evrımle pc de yuzyuze geldık:) karsılıklı oturup konusamadık ama uzun uzun telefonlarda konustuk. yanı yuzunu gormemenın eksıklıgı hiç yok. en yakın arkadasım dıyecegım bır çok arkadastan çok daha yakın bana evrımım
,gamze gunun ozetını ne guzel yaptın:) hoşgeldın nasılsın
gülay gamze hoşgeldınız hanımlar
gülaycım geçmiş olsun canım tansıyonun düşmüş galıbaa bende akşam aynı senın gibiydim elim ayagım tıtrıyo nasıl boşaldı öle başımda agrıdı gittik ölçtürdük 9/5 çıktı ama senınkı bendende düşükmüş ben olsam bayılırdım harelde ben bile çok fena oldum çünkü.
biz eşimle o adam yüzünden tartışmıştık. ben şaklaban bunlar şöle böle diye yüklendim kocam da önyargılı davrandığımı söyledi atıştık baya. geçen teke tek te denk geldim. ay adamı dinlemeye bayıldım. hiç tahmin etmezdim. adam o kadar sevimli bir şekilde anlattı ki utandım dediklerimden walla.
evt canim ikisini yarim yamalak ogrenecegine once birini sonra digerini ogrensin ama en azindan 2.dili sarkilarla vs baslasak olur galiba
canim yaa kizlarin masallahi var yeytisemiyorum bende hizlarina calisirken daha kolaydi bilgisayarin basinda olunca
Kizlar hepinizikocaman opuyoruz kizimla yarin bir terslik olmazsa pc basinda oluruz kendinize & bebislere cok iyi bakin
gamzecim hoşgeldin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?