2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

keyifliyiz valla:) yıgenım daha 2.5 yasında ama anomal bişey gulcan. o evlere senlık. gelıyo karnıma bakıyo oo teyze buyumus alıtuna. şimdi ne yapıyor uyuyormu. oynuyormu. hangı oyunları oynuyor dıyor bana:)

alituna nda öle olur inş. ne oynasın içerde bi göbek kordunuyla gün geçiriyo yavru senin kadar şanslı degıl de yıgenıne...
ya evrımın oglunu gördüm maşallah ya nasıl poz vermiş öle tam erkek yani agır abi olcak o çocuk

kandil gecesi film mi izledin iki tespih çekeydin ya ben önceki gün cübbeli Ahmet hocayı izledim valla etkilendim çok
biz eşimle o adam yüzünden tartışmıştık. ben şaklaban bunlar şöle böle diye yüklendim kocam da önyargılı davrandığımı söyledi atıştık baya. geçen teke tek te denk geldim. ay adamı dinlemeye bayıldım. hiç tahmin etmezdim. adam o kadar sevimli bir şekilde anlattı ki utandım dediklerimden walla.

Msms ancak baglandim evt ingilizce ogretme konusunu merak eden bendin
pembeeee naber ozledii valla seni

dunkı egıtımde ıkı görüş oldugunu soyledıler. çocuk ıle hem ıngılızce hem turkce konusun. her ıkı dılede az çok bılgısı olsun. 2 yasında hala en azından bırını duzgun konusamıyorsa en çok hangısıne yatkınsa onunla devam edılmesı gerekıyoremus

ıkıncı goruste 2 yasına kadar turkce duzgun oğretılsın 2 yasından sonra yabancı dil. egıtımı veren bayan bence ıkıncı yol daha dıyor. daha garantılıymıs bılgıne

inşallah benım oğlumda oyle olurr..

kuzey çok guzel dimi. maşallah kocaman. eşim dün gördü dıyorkı yaa evrım bunu nasıl tasımıs:) hemsıre ıkı elıyle zor tutuyor zavallı daracık yerde nasıl durmus dıyor:)

kızlar ben geldim biraz daha iyiyim sanırım, baş ağrılarım azaldı.....

ebrucum ben de bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabını almıştı ilk hamile olduğumu öğrendiğinde kociş. seninkinin ilk cildi. bu kitap serisinden yurtdışında hamilelerin incili diye sözediliyormuş. çok güzel bilgiler vardı. ama bebek bakımı için bebek bakımı sorunlarına mucize çözümler diye bir kitap almış, muhtemelen senin kitabının varlığından habersizdir, yoksa onunla devam ederdik.ama ben çok memnun kaldım, resmen başucu kitabı oldu senin aldığının ilk cildi.

ebrucum bu arada sanırım ben doğum şeklinden korkmuyorum, bi şekilde acıyı çekecez tatlım, valla öyle yada böyle. bana yarın doğurcan deseler korkmam ama ben biraz bebek nasıl olacak sağlıklımı, eşim askere gidince ben nasıl yapacam annemlerle falan onlara takmaya başladım. yoksa doğururuz be anacım, herkes doğuruyor, valla ne güzel elimizde şans geçti doktoruma bağırmak için, artık doğururken kimbilir ne derim ona, allaaaaaaaaa

bu arada şekerlerini yap tatlım, bademlere bişicik olmaz emin ol, hem kurtulursun bir an önce, taze olcak diye kastırma, senden başkası yemez o bademleri merak etme he he :)

aaaa o filmi bende izlemek istiyordum dun aksammiydi tuuuh kacirdik yaa
valla bizde de atraksiyon olmadigindan opusen sevisen birileri olunca tv de kocisten utanmaya basliyom

dun akşam bızde kanllara bakarken denk geldı ee bakalım nasılmıs dedık. ızledım ama sınırlendım:)

kızlar nabersiniz amma yere parmak atmışsınız haaa filmler hocalar donlar yatak bezleri :))))))))))

çok tatlı valla allah analı büyütsün 41 kere maşallah kuzeye kaç kg dogmuş ben foto yakından diye toplu çıkmış sandım... sen evrımle yüz yüze tanıştın mı meryem

çok tatlı valla allah analı büyütsün 41 kere maşallah kuzeye kaç kg dogmuş ben foto yakından diye toplu çıkmış sandım... sen evrımle yüz yüze tanıştın mı meryem

3950 dogmus canım. valla evrımle pc de yuzyuze geldık:) karsılıklı oturup konusamadık ama uzun uzun telefonlarda konustuk. yanı yuzunu gormemenın eksıklıgı hiç yok. en yakın arkadasım dıyecegım bır çok arkadastan çok daha yakın bana evrımım

gülay gamze hoşgeldınız hanımlar

gülaycım geçmiş olsun canım tansıyonun düşmüş galıbaa bende akşam aynı senın gibiydim elim ayagım tıtrıyo nasıl boşaldı öle başımda agrıdı gittik ölçtürdük 9/5 çıktı ama senınkı bendende düşükmüş ben olsam bayılırdım harelde ben bile çok fena oldum çünkü.

evt canim ikisini yarim yamalak ogrenecegine once birini sonra digerini ogrensin ama en azindan 2.dili sarkilarla vs baslasak olur galiba
kızlar nabersiniz amma yere parmak atmışsınız haaa filmler hocalar donlar yatak bezleri :))))))))))

canim yaa kizlarin masallahi var yeytisemiyorum bende hizlarina calisirken daha kolaydi bilgisayarin basinda olunca

maşallah tosun dogmuş valla

aranızdaki dostlugu arkadaslıgı tahmın ettıgım için sordum canım zaten ne güzel çok şanslısınız ıkınızde peş peşe heyecanlar yaşayacaksınız...

Kizlar hepinizikocaman opuyoruz kizimla yarin bir terslik olmazsa pc basinda oluruz kendinize & bebislere cok iyi bakin

gamze gunun ozetını ne guzel yaptın:) hoşgeldın nasılsın
,

hoşbulduk canım iyiyim çok şükür bildiğin gibi sende nevar neyokk:))) ayrıcanaa geçmişede bakınca birer kelime ile özetlersek bu çıktı naapim :)))

hoşbulduk canımm nasılsınız bakalımmm.....

gerçekten çok hoş anlatıyor

ben kaçtım kızlar öptüm sizi ve bebişleri

hayatım valla çok fenalar bunlar baksana iki dakka boş bıraktık yatağın bezine kadar serdilerrrr :))))))))
ayrıca dil konusuna son noktayı koyuyorum: benim dilimi herşeyden evel ve çokiyi öğrensinki anakız çatışması kundaktan başlamasın :))))))

Kizlar hepinizikocaman opuyoruz kizimla yarin bir terslik olmazsa pc basinda oluruz kendinize & bebislere cok iyi bakin

sizde kendinize çokiyi bakın canımmm kocaman öptük siziiii

gamzecim hoşgeldin tatlım

hoşbulduk fıstığım nasılsın bakalımmmmm bebişko nasılll :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…