canım o hastanenin sıgorta bagkur ve ya emeklı sandıgıyla anlasması yok sadece ozel sıgorta sırketlerıyle anlasması var.o ucretının 1250 tl olduguna emın mısın
Hoşgeldin canım aramıza. Umarım hiç ayrılmazsın aramızdan. O ağrılar hemen hemen hepimizde oluyor, normalmiş yanii. Bazı geceler bende uyanıyorum birazdan adetim gelecekmiş gibi ağrıyor. Allah korusun içini ferah tut, aklına kötü kötü şeyler sakın getirme.
İnşallah herşey yolundadır....
Çok iyi öyleyse.. Benimde istediğim öyle bir doktor zaten. O zaman muhtemelen ben Reşat bey'e devam ederim. Ama yine de Müjgan Hanımı da görmek istiyorum. Belki haftaya her ikisine de ayrı ayrı muayene olurum:))) Sen ne yapmayı düşünüyorsun?
selam kızlar.. offf çok kötüyüm 10 haftaya girdim bulantım başladı... öğleden sonra da dönem başı toplantısı var nasıl kaldıracam bilmiyorum....bir de geceleri ürperiyormuşum eşim öyle diyor.. bu da nerden çıktı onu da anlamadım(((((
dişim çok kötü ağrıyor canımın acısından uyuyamıyorum senağlama senağlama
ilaçlar zarar verir diye korkumdan dişçiye gidemiyorum senağlama
çürük bebeğe zarar verir diye de korkuyorum senağlama
13 gün sabredip doktora danışıcaz artık senağlama
selam kızlar.. offf çok kötüyüm 10 haftaya girdim bulantım başladı... öğleden sonra da dönem başı toplantısı var nasıl kaldıracam bilmiyorum....bir de geceleri ürperiyormuşum eşim öyle diyor.. bu da nerden çıktı onu da anlamadım(((((
öğle yemeği vakti geldi çattı güzel beslenin bebişlerimiz iyi olsun afiyet olsun
diş ağrısını bilirim ay canım benim kıyamam sana dayan bebişin için inşallah bebeğe zarar vermeden vardır bir çözümü
oldumu kıslar yaptım ama
Sende mi İzmirde doğum yapmayı düşünüyorsun?
ürpermek derken sıramakmı böyle eğer öyleyse bende de çok oluyor aynen eşim söyledi
canım sat göremi yaptın sen bunu saol canım teşekkür ederim
hııımmm demek ki daha bulantılarımın başlama ihtimali var delikafadulden delikafadulden
bende reşata gitmek istiyorum ben sorayım bakiim muayne ücretlerini
evet canım, hatta en çok 8. haftada başlar.. ama bende kusma yok henüz, bir şeyler de yiyebiliyorum ama yine de bulanıyor işte ve kendimi kötü hissediyorum.. ama herkeste olacak diye bir şey yok... sen olacak mı diye düşünme...
evet ben de izmir de yapmayı planlıorum ınsallah bı terslık cıkmazsa
Tamam canım bana da haber ver olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?