2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoş geldin bencede hep bizimle kalırsın inşallah dileğe katılıyorum iyi düşün iyi olsun canım benim
ağrılarda benimde oluyor bebişler biz burdayız büyüyoruz diyorlar

bende reşata gitmek istiyorum ben sorayım bakiim muayne ücretlerini

ürpermek derken sıramakmı böyle eğer öyleyse bende de çok oluyor aynen eşim söyledi

diş ağrısını bilirim ay canım benim kıyamam sana dayan bebişin için inşallah bebeğe zarar vermeden vardır bir çözümü

hııımmm demek ki daha bulantılarımın başlama ihtimali var delikafadulden delikafadulden

diş ağrısını bilirim ay canım benim kıyamam sana dayan bebişin için inşallah bebeğe zarar vermeden vardır bir çözümü

inşallah vardır canım çünkü her acıya dayanabilirim çok yüksektir ağrı eşiğim ama iş ağrısı beter bişer :çok üzgünüm:

ürpermek derken sıramakmı böyle eğer öyleyse bende de çok oluyor aynen eşim söyledi

irkiliyormuşum canım ya; artık rüya mı görüyorum hastayım diye mi ben de anlamadım... off yine miğdem köyü ya bugün 10+2 hatta doktora göre 10+4... nerden çıktı şimdi bu bulantı...(((

hııımmm demek ki daha bulantılarımın başlama ihtimali var delikafadulden delikafadulden

evet canım, hatta en çok 8. haftada başlar.. ama bende kusma yok henüz, bir şeyler de yiyebiliyorum ama yine de bulanıyor işte ve kendimi kötü hissediyorum.. ama herkeste olacak diye bir şey yok... sen olacak mı diye düşünme...

sabahları hafiften bulantım oluyor zaten, ilerleyebilir diyorsunuz yani...
manyak mıyım neyim bulantıya özeniyorum yaaa :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…