maşallah tosun dogmuş valla
aranızdaki dostlugu arkadaslıgı tahmın ettıgım için sordum canım zaten ne güzel çok şanslısınız ıkınızde peş peşe heyecanlar yaşayacaksınız...
gamzecım bende ıyıyım çok sukur.
kızlarla sabah konusmustuk gamze gelınce gıdelım dıye ama ban sana kıyamadım bak:):)
gulay gamze hosgeldiniz
gamzecim sende tam bizim isten cikis saatimizde geliyosun guzelim yaaa, o yuzden konusamiyoruz hic.
ben valla saat 5'i 20 gecti mi bi dakka durmuyorum iste aninda pirrr diye toz oluyom
gulaycim gecti mi basagrilarin?
dogru diyorsun tabi dogum degilde dogum sonrasi daha buyuk stres kaynagi senin durumunda ama gecer be gulaycim sen guclusun zaten cocuguna kocan yokkende gayet iyi bakarsin hem sayili gunde cabucak gecip gidiyor bunu en iyi bu hamilelik surecinde yasadik di mi?
dogumdan sonra vakit daha da hizli gececek bebislerle ugrasirken, hic dusunup stres yapma herseyde bir hayir vardir.
ay gamzecim öldürürsün adamı ya çok güldürdün beni, Allah seni güldürsün. bebiş iyi de tatlım, bizim kaporta tekledi, tansiyon sorunum var şuan, uff ya doğursaydık şu bebeleri bir önce..... son haftalar artık ne hale gelirim bilmem. sen nasılsın, bebişin nasıl.
haklısın ebrucum geçecek inşallah..... başağrılarım azaldı tatlım, bir yandan da hurma yiyorum valla, bir an önce doğuruyum diye he he :)
ooovvvv bebeyiiimmm gel öpücem seni hayırlı arkadaşım benimmmmm :)))))))))
evet canım izledim ben bunu face de yaşama dersi veriyor izlemeyenler için tavsiye ederimProf. Randy Pausch?un ?Son Ders?i | Marka Tescil Ofisi
Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Carnegie Mellon Üniversitesi'nin Ölümcül Kanser Hastası Olan Öğretim Üyelerinden Prof. Randy Pausch'un 'Son dersi.
kızlar mutlaka izleyin, üzücü bişey kesinlikle değil. tavsiye ederim, hayatı daha iyi yönleriyle görmemizi sağlıyacak bir video.....
hoşgeldın emelcım nasıl hıssedıyorsun kendını bı yaramazlık yok dıyımıємєℓ;8345388 .!.:herkese selammmm opuyorumnanaktan
benim tansiyonumda hep 10'a 6 . hamilelikte dusuk tansiyon normal bisey zaten. yukselmesi tehlikeli
sicaklarda tetikliyor tabi tansiyon ve basagrisini
bende hep karistiririm ayran yuksege mi dusuge mi iyi geliyordu diye
dusse de ayran icerim yukselse de bigun nallari dikcez bu yuzden
yaw kaç saattir bılg.başındayım akşam oldu gıttım öglenkı bulaşıkları yıkadım geldım gamzem yoksa senlık bi durum degıl bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?