2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben geldim herkes kaçışıyo sanki beygir osurmuş gibi ayıp ama yaaa alınıciiim bakın üstümee :)))))))))

maşallah tosun dogmuş valla

aranızdaki dostlugu arkadaslıgı tahmın ettıgım için sordum canım zaten ne güzel çok şanslısınız ıkınızde peş peşe heyecanlar yaşayacaksınız...

yaa zaten hamıle kalma cabalarımız bızı bırbırımıze çok yaklastırdı:)

gülcancım sağol tatlım, ama benim normal tansiyonum 9 5 tatlım... 12 8 oldu çok yüksek geldi bana tatlım, yani normal tansiyonu 12 8 olanın 15 11 olması gibi..... şimdi daha iyiyim canım ya, tansiyona dikkat etmek lazım.

gamzecım bende ıyıyım çok sukur.
kızlarla sabah konusmustuk gamze gelınce gıdelım dıye ama ban sana kıyamadım bak:):)

gulay gamze hosgeldiniz

gamzecim sende tam bizim isten cikis saatimizde geliyosun guzelim yaaa, o yuzden konusamiyoruz hic.
ben valla saat 5'i 20 gecti mi bi dakka durmuyorum iste aninda pirrr diye toz oluyom

gulaycim gecti mi basagrilarin?
dogru diyorsun tabi dogum degilde dogum sonrasi daha buyuk stres kaynagi senin durumunda ama gecer be gulaycim sen guclusun zaten cocuguna kocan yokkende gayet iyi bakarsin hem sayili gunde cabucak gecip gidiyor bunu en iyi bu hamilelik surecinde yasadik di mi?
dogumdan sonra vakit daha da hizli gececek bebislerle ugrasirken, hic dusunup stres yapma herseyde bir hayir vardir.

ay gamzecim öldürürsün adamı ya çok güldürdün beni, Allah seni güldürsün. bebiş iyi de tatlım, bizim kaporta tekledi, tansiyon sorunum var şuan, uff ya doğursaydık şu bebeleri bir önce..... son haftalar artık ne hale gelirim bilmem. sen nasılsın, bebişin nasıl.

benim tansiyonumda hep 10'a 6 . hamilelikte dusuk tansiyon normal bisey zaten. yukselmesi tehlikeli
sicaklarda tetikliyor tabi tansiyon ve basagrisini
bende hep karistiririm ayran yuksege mi dusuge mi iyi geliyordu diye
dusse de ayran icerim yukselse de bigun nallari dikcez bu yuzden

yaw kaç saattir bılg.başındayım akşam oldu gıttım öglenkı bulaşıkları yıkadım geldım gamzem yoksa senlık bi durum degıl bacım

huysuzum şekerim arıcam patronunu mesai saatleri uzatılsın diye puhahahaaa bu tğyoyu bana verdiğin iyi olduu :))))))))))) ( bu arada patron filan dedim umarım memur değilsindir ozaman yapacak bişi yok arkandan mecbur el sallıcammm :)))) )

şekerim alındım bi an napayım sölemeyimde içimdemi kalsın Allah korusunn :))))))) canım bişeye sıkılıp üzülmenden olmadı işallah... son zamanlar olmadık sorunlar yaşıyo insan bebekler iyi olsunda biz bi şekilde derdimizi anlatıyoruz, atlatabiliyoruz... dediğin gibi doğursak biran önce... valla ben iyyim ama işte sonlarda olmanın çıkardığı ufak tefek sorunlarla uğraşıyoruz bizde :))

haklısın ebrucum geçecek inşallah..... başağrılarım azaldı tatlım, bir yandan da hurma yiyorum valla, bir an önce doğuruyum diye he he :)

haklısın ebrucum geçecek inşallah..... başağrılarım azaldı tatlım, bir yandan da hurma yiyorum valla, bir an önce doğuruyum diye he he :)

yaa bende hurmalari goturuyorum ama dogumu kolaylastirsin diye sozde de heralde onun icinde 1 paketi 1 gunde yemek gerekmiyordur di mi? resmen tatli krizi yasiyorum beeeen

Prof. Randy Pausch?un ?Son Ders?i | Marka Tescil Ofisi

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Carnegie Mellon Üniversitesi'nin Ölümcül Kanser Hastası Olan Öğretim Üyelerinden Prof. Randy Pausch'un 'Son dersi.

kızlar mutlaka izleyin, üzücü bişey kesinlikle değil. tavsiye ederim, hayatı daha iyi yönleriyle görmemizi sağlıyacak bir video.....

evet canım izledim ben bunu face de yaşama dersi veriyor izlemeyenler için tavsiye ederim
ємєℓ;8345388 .!.:
herkese selammmm opuyorumnanaktan
hoşgeldın emelcım nasıl hıssedıyorsun kendını bı yaramazlık yok dıyımı

geberesice bağlantım koptu anca geldim yaa kusura bakman garee :)))
şekerim hemen bir yanlışı düzeltiyorum DÜŞÜK TANSİYONDA TUZLU AYRAN İÇİLİR.... :))))))))) nalları dikmessin ama fazla kalsiyumdan herküle dönebilirsin :)))

yaw kaç saattir bılg.başındayım akşam oldu gıttım öglenkı bulaşıkları yıkadım geldım gamzem yoksa senlık bi durum degıl bacım

ahh canım yaaa sala ya kocan yıkasın bulaşıkları bugunde neden yoruyonki sen kendini :))))))

hoşgeldin emelcim

buarada rumuz değiştirmek için nereye mail attın, mail adresinden mi yoksa buradanmı attın şekerim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…