ahh canım yaaa sala ya kocan yıkasın bulaşıkları bugunde neden yoruyonki sen kendini :))))))
evet canım izledim ben bunu face de yaşama dersi veriyor izlemeyenler için tavsiye ederim
hoşgeldın emelcım nasıl hıssedıyorsun kendını bı yaramazlık yok dıyımı
hoşgeldin emelcim
buarada rumuz değiştirmek için nereye mail attın, mail adresinden mi yoksa buradanmı attın şekerim....
ay kızlar ya dün görümcemiin 3 aylık oğlunu seviyorum, gıdıklıyorum falan, nasıl gülüyor anlatamam. anlatılmaz yaşanır derler ya, sen ne anlıyorsun el kadar gıdıktan falan yaaaa.... bi de çok güzel kokuları. ya doğsalar da böyle yatak odalarımızda eşlerimizle aramıza yatırsak da izlesek onları... şuan benim bir numaralı hayalim bu......
eywallah gamzecım:) kızlar ben hala hastane terliği ve corap almadım yaa bu haftasonu cantamı yapıyım artık dıyorum ama eksıklerım var:)
eywallah gamzecım:) kızlar ben hala hastane terliği ve corap almadım yaa bu haftasonu cantamı yapıyım artık dıyorum ama eksıklerım var:)
bütün suçun kadın olmak baharcımsırnaşık şeyay işler bitmiyor delircem walla delircem. gözlerim şeşi beş görüyor artık walla. oğluşum içimde tepiniyor bir yandan. allahımmmm neydi günahımmm
ємєℓ;8345691 .!.:hosbuldum canım iyiyim sagol iki gundur sırt agrılarım var ama oda onemsizdir heralde....bugun kadın almıstım eve anca gitti ne olur ne olmaz dedim.....evim temizlensin de ....normalde 20 sinde falan dusunuyordum temizlik isini..........olabildigince yatıyorum artık canım :) sen nasılsın bakalım hersey yolunda mı
bütün suçun kadın olmak baharcımsırnaşık şey
ama ama... ama ben çok yoruldum yaaaa mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?