2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

şu wenice magazasini cok duydum ama koskoca izmir de tek bir tane yok.

simdi mail attim bu nasil is diye kaydirigubbakcemile3

yaw şu wenıce iyiki var yani lcw nın pabucu dama atıldı hiç boş çıkmıyoz yanı kışlıklar çıksada onlardanda alsak....çıkın canım bı saatlık iş

hadi baharcım gözün aydın diyim canım şimdiden özlem giderrr artık rahat edersın azcık

hepiniz allaha emanet olun kızlar bize müsadeeee akşam oldu öptük hepiniziopuyorumnanaktan

bisssss geldikkkkkk nasıl geçti bakem bugün??? ben ablamları anca yollattım walla hemen açtık k.k yı ceza kesmeyin giremedim diyeee....

tulaycımmm hosgeldin canım bende daha yeni giriyorum evde kadın vardı temizlik yaptırıyordum ....nasılsın guzelim

Kızlar bızde kacıyoruz. Hepınızı opuyorum cok cokkk

selametle meryem iyi aksamlar

sLm anneciklerrrrrr biz geldik...napıyonuz bakalım

hosgeldin canımmm ...ben mutfak arası gidip geliyorum iste ..aksam telası ..sen nasılsın

şu wenice magazasini cok duydum ama koskoca izmir de tek bir tane yok.

simdi mail attim bu nasil is diye kaydirigubbakcemile3

iyi yapmıssın kaydirigubbakcemile3 ustelikte izmir gibi bir yerde nasıl olmaz

ben de izne ayrılmak istiyorum. ben de çıkıp azcık alışveriş yapmak kafa dağıtmak istiyorum. saat kaç oldu hala işyerindeyim. oooof of... nasılsın tülayım :)

walla bugün süperim ablamlar sayesinde günün nasıl geçtiğini anlamadım dışarı çıktık beraber oh baktım akşam oldu keşke hep burda olsalar hadi babanenn gelsinde sende rahatla birassss az kaldı sabır cnmmm

ємєℓ;8346509 .!.:
yok canım ben bir is yapmadım....uzandım surekli islerin hepsini kadın halletti.....iki gundur sırt agrım var ama çok siddetli degil..normaldır diyorum

cnm dün gece ben nel ağrısından uyuyamadım bunlar artık normal sanırım Allah beterinden saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…