kıyamam canım benım ne yoruluyolar senı bukadar 8 aylık hamıle kadına bukadar iş yaptırılırmı eve git artık istersen indimi babannen
sLm anneciklerrrrrr biz geldik...napıyonuz bakalım
Tubacım ıstanbulda ıkı tane kıpa var ıkısede bana 80 km kadar uzakta:) yanı kıpa zor ıs benım ıcın.
Emel bebegın ıcın wenıce ye bakmanı tavsıye ederım. Ablam bana almıs hastane cıkısı. Bayıldım. Sımdı fıyatları ıyıcene dustu.
Gulcan bu haftasonu esımı kandırayımda cıkıyım artık eksıgım falan kalmasın
yaww bisi kimse özlememişşş
h.g. sivaslı cnm
Tubacım ıstanbulda ıkı tane kıpa var ıkısede bana 80 km kadar uzakta:) yanı kıpa zor ıs benım ıcın.
Emel bebegın ıcın wenıce ye bakmanı tavsıye ederım. Ablam bana almıs hastane cıkısı. Bayıldım. Sımdı fıyatları ıyıcene dustu.
tamam canım sagol onerin için haftasonu bir bakayım umarım uygun bisey bulurum :))
Gulcan bu haftasonu esımı kandırayımda cıkıyım artık eksıgım falan kalmasın
bisssss geldikkkkkk nasıl geçti bakem bugün??? ben ablamları anca yollattım walla hemen açtık k.k yı ceza kesmeyin giremedim diyeee....
Kızlar bızde kacıyoruz. Hepınızı opuyorum cok cokkk
sLm anneciklerrrrrr biz geldik...napıyonuz bakalım
şu wenice magazasini cok duydum ama koskoca izmir de tek bir tane yok.
simdi mail attim bu nasil is diye kaydirigubbakcemile3
iyiyiz canım işte ugrasıp duruyoruz yarın izne ayrılıyorum
ben de izne ayrılmak istiyorum. ben de çıkıp azcık alışveriş yapmak kafa dağıtmak istiyorum. saat kaç oldu hala işyerindeyim. oooof of... nasılsın tülayım :)
oohhh hadi süperr ii dinlenmeler şimdiden cnm
dilek te gelmemiş sanırım bugünnn
saol gülcan cım,emelcim sizde ne var ne yok????? emelcim yormasaydın kendini sende
ben de izne ayrılmak istiyorum. ben de çıkıp azcık alışveriş yapmak kafa dağıtmak istiyorum. saat kaç oldu hala işyerindeyim. oooof of... nasılsın tülayım :)
ємєℓ;8346509 .!.:yok canım ben bir is yapmadım....uzandım surekli islerin hepsini kadın halletti.....iki gundur sırt agrım var ama çok siddetli degil..normaldır diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?