2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende de bu haller yeni başladı tatlım. bir hafta falan öncesine kadar rahattım da artık tahmmül edemiyorum yoruluyorum falan zorluyor baya beni

ємєℓ;8346570 .!.:
selametle baharcım iyi aksamlarrrr
tatlım ben senin durumu okudum ama yoktun geçmiş olsun dedim mi demedim mi hatırlamıyorum tatlım. beynim sulandı inan çalışmaktan. demediysem de kusuruma bakma tatlışım. geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.

demissindir canım demediysende dimdi diyorsun hiç onemli degil :1hug: ....simdi daha iyiyim canım umarım bir iki hafta daha boyle iyi olurum

ємєℓ;8346757 .!.:
gerçekten mi :bbo: hep burda mıydınız canım yoksa yeni mi tayın oldunuz sasırdım ve sevindim valla

valla 2 yıl bitti vanda cnm turkbayragi üçüncü yılımıza girdik...

Hoşbulduk şekerciklerimmm

Napiim Emelcim yaaaa enerjiyi yüksek tutmak lazım. Yoksa direk depresyonluk durumdayım sırnaşık şey

anladım canım........neyse bana musade kızlar sofrayı hazırlamam lazım....iyi aksamlar opuyorum sizi........bu arada sivaslı isim neydi canım...birde sen hangi hastaneye gidiyorsun

ya ağustos ta doğan bebişlere baktınızmı hepsi melek gibi yaaaaa ay insanın hemen doğurası geliooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…