2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla pazara çıktık,çay bahçesi orası burası 4 saat dışarda kalmışım sorma eve geldim evde sohbet ohhhh sen neler ettin bugün bakem?????

Ohhh iyi yapmışsın. Valla bende öğleden sonra karşı komşuma geçtim. Ne zamandır doğru dürüst görüşememiştik. İyi oldu ya muhabbt gırla gitti.

Ohhh iyi yapmışsın. Valla bende öğleden sonra karşı komşuma geçtim. Ne zamandır doğru dürüst görüşememiştik. İyi oldu ya muhabbt gırla gitti.

walla bizde ev karısı olduk yaaa bişi demicem hihi gezmek lazım kızım bebiş olunca inan komşuya bile geçemicezzz

özgecim babanemin resmini albüme ekledim canımcım.
bu da bebeğime aldığım alt açması. bana çok şeker geldi yumuşacık bi de.
ayy çok tatlıymış bende ineklisini görmüştüm çok beğenmiştimm ama ellerinde kalmamıştı getirsinler diye bekliyorumm.. gelmezse artık tavşanlısı vardı onu alıcamm...
ben burdayım asossssss
nasılsın canımm bebeğin napıyo.. izne ayrılıyormuşsun hadi hayırlı olsunn artık daha rahat girersinn...

canm iyyiz bebegimde iyi teyzesi..iznede ayrılıyım artık baya yoruluyorum çünkü...siz napıuyonuz tosununla

bizde güya bugün hastane çantamızı hazırlıycaktıkk. ama yan komşu gelince kaldıı....
biraz dolbını falan düzeltiimm ... bebeğim iyi şükür tepiniyor içerde boynundaki kordon beni korkutuyor... yarın doktorumuza tekrar gideceğim bakalım çıkarmışmı....

asoscum korkma allahın izniyle hiç bişey olmaz...ben sana yazmıştım okudun dimi...hastanede çok görüyoruz biz hepsi saglıklı doguyor

evet canım zaten sizlerin yazılarından sonra rahatladımm.. ama sezeryan şart oluyor galiba demii.. doktorumm öyle dedii...

tülaycımm facebookta arkadaşlık teklifi yapan ayşe bendim canım kabul etmedinmiii..:kedi:

eşim bugün geç geldi anca yemek falan yedik şimdi çay içiyoruzz sen nasılsın canım... yaa ağustos annelerini okuyordumda emzirme yastığının ilk günlerde çok gerekli olduğunu yazmışlar... napsak bizdemi alsak yada diksekk..CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…