2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bircan kızz naber... hoşgeldinnn burasıda öyle çok sıcakk... kayınvalidendemisinn..

ben geldim ama çok kalamıcam belim agrıyo yaaa yatayım diyorum...can sıkıntısı yapcak biseyde yok

aysecim sende de tık yok canım...ben çıkıyorum duramcam zaten belim agrıyo opuyorum canım seni iyi geceler......

canım çok şükür iyiyim.. benimkide gelmedi... böle evde oyalanıyom bende işte... ayrıca ben emzirme yastığı aldım.. hem ilerki aylarda bebeği oturtmak içinde kullanabiliyosun... sizede tavsiye ederim..

ємєℓ;8349446 .!.:
ben geldim ama çok kalamıcam belim agrıyo yaaa yatayım diyorum...can sıkıntısı yapcak biseyde yok

evet canım ya yapacak bişide yok çok sıkıcı insan napıcaaanı bilemiyo yaa... ama sen dinlen bencede nolur nolmz korkuttu bebiş sizi biraz Allah korusun nolur nolmaz canım yaa...

slm herkese bizde bugun dr gittik oğluşumu gördüm gayet iyi 32 haftadayız kgsu 2,050 gr mış maşallah.. Ve artık kafası aşağı dönmüş çok heyecanlandım yaa az kaldı bide dönmüş deyince :)

ayy maşallahh yaa tosun paşa olmuş koç gibi olmuş maşallahh doğunca nasıl olcak kimbilir... bu arada seni üzmek gibi olmasın ama bu haftada girdikleri gibi aynen çıkabiliyolarmış doğum kanalından.. bikaç kişinin (bende dahil) öyle oldu fazla sevinme bak ben çok sevindim sonum iyi olmadı :))))))))))))))))

iyi akşamlar kimse yok mu???

hoşgeldinn nasılsınnn....

neysee ben kaçar kızlar az balkonda oturayım,eşimde yok bugün nasıl zaman geçecekse...hepinizi öpüyorummm

hoşgördük iyiyim sen nasılsın?maşallah eylül anneleri odalarını hazırlamış.benim zavallı bebenin bir park yatagı bide dondilinou var o kadar odası yok :kedi:

cnm üzülme ben senden daha kötüyüm o zaman ( Daha hiç bişeyini almadık önümüzdeki hafta odası bölüncek başlıcaz inşallah.. Sağlıklı sıhhatli dosunlarda herşeyleri olur inşallahopuyorumnanaktan

hoşgördük iyiyim sen nasılsın?maşallah eylül anneleri odalarını hazırlamış.benim zavallı bebenin bir park yatagı bide dondilinou var o kadar odası yok :kedi:

sağol canım bende iyiyim çok şükür.... evet yaa herkes pdalarını hazırladı ama bendede tık yok hala.. beşiği dolabı yok hala bakalım napıcaz.. daha nekadar beklicem kocamı gidip alalım diye :)))

maşallah ona ya işallah öyle güzel kiloyla devam eder ve doğar paşacık :)) dediğin gibi hayırlısıyla gelsinlerde nasıl olduğu çok önemli değil Allahım hepimizin alnına yazmıştır neyin nasıl olacağını..... ama çokaz kaldı yaa insan hakkaten heyecanlanıyo.... :)

evt hemde ne heyecan bende bugun bi kaç kıyafeti vardı baktık daha bişey almadık onalrı yıkim dedim ütülim filan balkona astım ama ilk bebek çamaşırı asışım hep eşimle benimkini asardım gidip gelip balkona bakıyom o kadar güzel durdularki ipte:)) Akşam eşim geldi oda tesadüf balkona çıkcaktı gördü gülüyo delisin kız sen dedi onunda hoşuna gitti belli:))

Bu arada sen kaç haftalıksın ?

mrb canım iiyiz.4 günün sonunda su saatlerde izmirde sular geldi cok sükür duş alıcam hemen sıcakkkkkkkkkkkkk cok sıcakkkkkkkkk

ayy bu sıcaklarda bırde susuzluk cok zor.Allah yardım etsin.
kızlar göbüşümün resmini eklicektim baglantı hatası deyıp duruo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…