eşim bugün geç geldi anca yemek falan yedik şimdi çay içiyoruzz sen nasılsın canım... yaa ağustos annelerini okuyordumda emzirme yastığının ilk günlerde çok gerekli olduğunu yazmışlar... napsak bizdemi alsak yada diksekk..CADIARZU
ємєℓ;8349446 .!.:ben geldim ama çok kalamıcam belim agrıyo yaaa yatayım diyorum...can sıkıntısı yapcak biseyde yok
slm herkese bizde bugun dr gittik oğluşumu gördüm gayet iyi 32 haftadayız kgsu 2,050 gr mış maşallah.. Ve artık kafası aşağı dönmüş çok heyecanlandım yaa az kaldı bide dönmüş deyince :)
iyi akşamlar kimse yok mu???
ayy maşallahh yaa tosun paşa olmuş koç gibi olmuş maşallahh doğunca nasıl olcak kimbilir... bu arada seni üzmek gibi olmasın ama bu haftada girdikleri gibi aynen çıkabiliyolarmış doğum kanalından.. bikaç kişinin (bende dahil) öyle oldu fazla sevinme bak ben çok sevindim sonum iyi olmadı :))))))))))))))))
sağol cnm evt yaa tosun paşamı olcak acaba:) babasıda biraz tombuldur arada rejim yapar durur ona çekcek galiba:)) Demek öyle tekrar ters dönebilir oyun oynuyolar içerde naptıkları belli değilki takla atıyolar nsl çıkmak isterlerse öyle çıkcaklar :) Hayırlısıyla gelsinlerde yeterki
hoşgeldinn nasılsınnn....
hoşgördük iyiyim sen nasılsın?maşallah eylül anneleri odalarını hazırlamış.benim zavallı bebenin bir park yatagı bide dondilinou var o kadar odası yok:kedi:
hoşgördük iyiyim sen nasılsın?maşallah eylül anneleri odalarını hazırlamış.benim zavallı bebenin bir park yatagı bide dondilinou var o kadar odası yok:kedi:
sağol cnm evt yaa tosun paşamı olcak acaba:) babasıda biraz tombuldur arada rejim yapar durur ona çekcek galiba:)) Demek öyle tekrar ters dönebilir oyun oynuyolar içerde naptıkları belli değilki takla atıyolar nsl çıkmak isterlerse öyle çıkcaklar :) Hayırlısıyla gelsinlerde yeterki
slm kızlar nasılsınız??
mrb canım iiyiz.4 günün sonunda su saatlerde izmirde sular geldi cok sükür duş alıcam hemen sıcakkkkkkkkkkkkk cok sıcakkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?