2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm mervis_21 valla ben takılıyom işte eşim uyudu mışıl mışıl bende bi heyecan bi sevinç biraz stres karmakarışık duygular içindeyim yatsam rahat yatamıyom öyle iştee

bnm eşim yok bugün ama oldugu zamanlar da aynen dediğin gibi o uyuyor ben sabaha kadar oturuyorum.yatınca döne döne iice sinirim bozuluo ben de yatmıyorum.kaçıncı haftadasın cn m sen?

ben 32+5 olduk hatda bugun dr a gittik teyzesi 2,050 gr olmuş iyiyimiş kafasınıda aşağı döndürmüş tekrar yukarı çıkmazsa tabii:)) Sen kaç haftalıksınn

oo masallah oğlusuna annesi.biz de 10 gün oldu gideli özledim oglumu yha görmek istiom ama daha 1 haftamız var biz33+4 teyiz inşallah.bnm oglum taa 7.a yadan beri dönmüş durumda bekliooo:):)

oo masallah oğlusuna annesi.biz de 10 gün oldu gideli özledim oglumu yha görmek istiom ama daha 1 haftamız var biz33+4 teyiz inşallah.bnm oglum taa 7.a yadan beri dönmüş durumda bekliooo:):)

maşalla annesi uslu çocuk senin oğluşun hali hazırda bekliyo uslu uslu duruyo bak ters dönmüyo yine:)) Belli oda sana kavuşmka için sabırsızlanıyo... Senin dogum hangi gün verdiler bana eylül sonu 28 eylül.. Eşimde yanımdaydı bugun dr demişki ağustos sonu yine gel ben şaşkın heyecanlı odadan çıktık eşime diyomki eylül sonu yine gelcekmişim kontrole oda diyoki ne kontrolü zaten o zaman doğum var sen agustos sonu gidicen dedi dr diyo ben hala yok eylül sonu derken gittim dr a sordum drda güldü bana yok agustos sonu gel eylülde zaten dogurmaya gelicen dedi kaydirigubbakcemile3

:):) Allah iiliğini versin güldürdün beni valla :) hem eylül sonuna kdr nasıl dayanacaktın kız görmeden??bnm dr 15 günde bir cagırıo ben onu bile zor bekliom.biz ana-oğul sabırsız.zaten erken dogum riskim de var bu gidişle ne olur bilemiom :)

valla ben de erken dogum için tüm sebepler var.bebeiş asagıda,kansızlık var,enfeksiyon var...ne ararsan var.inş 3-4 hafta daha bekler paşam da sorun cıkmaz

yoo bana normal geldi çok küçükde deil büyüjde.. Gayet güzel görünüyoo :)) Neyse ben yatıyom cnmm belim ağrıdı sandalyede iyi geceler sana ve herkese

dikkat ediyorum da yapacak cok da fazla bişi yok..enfeksiyon için tedavi gördüm gecmedi,idrar yolları enfeksiyonu için tedavi gördüm kronikleşmiş tekrarlıyor,bebiş asagıda ona zaten diyecek bişi yok,kan değerlerim yükselmiyor oysa beslenmeme cok dikkaet ediyorum.diyorum vardır bir hayır.elimden geleni yaptım.erken dogumu fazla düşünmemeye calısıyorum yoksa cok stres yapıyorum.umarım zamanında gelir kuzucuklarımız..

tülaycım tatlım izinlerin de maşşallah bizden önce ayaktasın, ben dana gibi yatardım heralde anacım....

Günaydın Gülaycım , Bebişimi gördüm valla mesai saati dışında olunca görebiliyorum ... Geçen konuştuğumuz gibi aynı gelişimi , suyu falan herşeyi yerinde tek sıkıntı öyle bir oturmuş ki diyor görümcem dönmeye niyeti yok gibi dedi , bakalım fırsat buldukça kontrol edicez dedi dönmezse sezercik , bir de hala idrarımda lökosit çıkıyor kültür testi aldı yine idrar tahlili ama her ihtimale karşıda fiğtil verdi , çok komik bişey ve de iğrenç neyse .... ışin özü sıpagettim dönmez ise normal doğumu çok istememe rağmen sezercik olucaz ....sernin baş ağrıların ne durumda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…