2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Tülaycım günaydın ,anacım sen yine mi erkencisin , kızım yat uyusana sen :)

tülaycım tatlım izinlerin de maşşallah bizden önce ayaktasın, ben dana gibi yatardım heralde anacım....

günaydın canlarım yasemincim gece güzel uyudum şükür napim sabahları bir an önce sizlerle buluşmak istiyorum eşim uyansın,,, kahvaltıdan sonra temizliğe girişicem öle yaniii
gülaycım sen nasılsın ???

olsun cnm hakkımızda hayırlısı bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda inş...

Ay canım , ama erkenden temizlik diye kendini harap etme , dinlene dinlene yap bari ah ah 3 hafta sonra ki halimi sende görüyorum sanırım , internet de yok evde artık sıkıldıkça elimde toz bezi vileda , deli gibi temizlik yaparım sanırım .-tatlicadiarzu-

yok cnnm haftada 1 kez dip temel yapıom zaten 10 gün sonra büyük temzilik olcek nasipse napim ee biss seni özlücess ama gircen demi yine k.k yaaa

günaydın annişler
nasılsınız canlarım benim gece wc ye kalkma sayım 3 den 2 ye düştü o yüzden bu gece daha güzel uyumuşum hatta sabah kocişe sulandım ama yüz vermedi :kedi:
Yasemin canım geçmiş olsun napacan mecbur artık kullanacan oğluşunda döner belki ya daha var vakti gibime geliyor
Tülay'ım kendini harap etme yorma tamam mı tatlım
Gülay naber şeker sana katılıyorum bende evde olsam uyurdum valla

Denizcim günaydın :)) Bende akşam o kadar kavun karpuz yedim bir de su içtim çok şükür bir kere kalktım iyi uyudum sanırım , seni zilli adamı ne rahatsız ediyon sabah sabah klava:

gunaydinlaaaar,
bu gece acayip yagmur yagdi burda hayatimda boyle siddetli gok gurultusu duymamistim bi ara gokyuzu tepemize inecek sandim, cok korktum
o
sizler nasilsiniz?
yasemincim insallah kuzucuk doner de annesini uzmez :)
denizzz ayip oluyor ama

denizcim günaydınnnnn
ebrucum günaydın uyumanıza sevndim, bi günümüz bi günümüzü tutmuyor farkındaysanız tuhaf bişi olduk çıktık hepimiz yaaaffff

Denizcim günaydın :)) Bende akşam o kadar kavun karpuz yedim bir de su içtim çok şükür bir kere kalktım iyi uyudum sanırım , seni zilli adamı ne rahatsız ediyon sabah sabah klava:

yavrum edemedim zaten geç kalırım korkusuyla kaçtı gitti
Ebru cuğum günaydın burda amacım iyi uyuduğumu belli etmek içindi

bende bu gece tuvalet sayimi 1 arttirarak 2 ye cikardim :) ama yatmadan 2 bardak su ve 4-5 dilim karpuz yemistim heralde ondan
yagmur yaginca ortalik serinledi rahat uyurum derken bu seferde gok gurultusunden uyumadik iyi mi?
acaba aliste korkmus mudur?

bende serin olur diye düşünmüştüm ama eşim camı kapıyı kapatmış yağmur girmesin diye gene daraldım bende karpuz yedim ama çok etkilemedi yarın mobilyalarımız geliyor hihoyyyt alkisalkisalkis :teytey:

Günaydın Ebrucum , canım dönse de dönmese de yapacak bir şey yok , Allahtan kendimi ikisinede hazırlamıştım , yavrucuk nasıl sağlıklı doğacaksa öyle doğsun napalım annesi biraz daha fazla efor sarfedecek :)))

Bu arada gökgürültüsünü kesin duymuştur Alicik ama korkmamıştır heralde o ses ona , daha aalarak gittiği için ...

ohhh ne guzel valla, insan oda da gelince tam moda giriyor zaten.
kendini fazla yorma sakin temizleyip yerlestircem diye yavas yavas yaparsin bu hafta denizcim.

tulaycim sana da gunaydin canim.
benim yine pek deliksiz uyudugum soylenemez. insallah bu aksam uyurum , yarinda tatil sabah erken kalkmamda gerekmiyor zaten :)

yasemincim bende arada tirsip yaa alis 4 kiloyu gecse ya da ters donsede kendi tercihim olarak degilde zorunlu sezeryan olsam diye aklimdan gecirmiyor deilim. ama sonra sacmalama diye kovuyorum bu dusunceleri kafamdan
hayirlisi olsun annesi o yuzden.

kızlar ben kantinden geldim, kahvaltı tapmıştım...

tülaycım ben izne eylül başında ayrılcam tatlım....

yasemincim gözün aydın canım bebeişin iyi olsun yeter döner döner annesini kızdıryo o, bakalım benimki tekrar döndü gibi heralde ya, dün hıçkırığını yukarıda hissettim çünkü, kaburgalarımda ağrımıştı tekrardan, sanırım pozisyonu tekrar değişti. bakalım bana da sezeryan gözükür belli olmaz tatlım. kısmtimizde ne varsa çekecez, sonuçta elimizde değil bunu değiştirmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…