durabilirsem hemen yerleştirmek istiyorumohhh ne guzel valla, insan oda da gelince tam moda giriyor zaten.
kendini fazla yorma sakin temizleyip yerlestircem diye yavas yavas yaparsin bu hafta denizcim.
tulaycim sana da gunaydin canim.
benim yine pek deliksiz uyudugum soylenemez. insallah bu aksam uyurum , yarinda tatil sabah erken kalkmamda gerekmiyor zaten :)
sağol tatlımDenizcim hadi gözün aydın ,en zevkli kısmı zaten o , yavaş yavaş içine sine sine yerleştirirsin ...
Ebrucum zorunlu olduktan sonra , yapacak bişey yok eee senin de tosun olarak ilerliyor belli olmazz o yüzden gönlümüzden ne geçerse geçsin hazırlıklı olmak lazım :)) Ben normal doğumda kendimi daha çabuk toparlarım diye istiyordum , ama hayırlısı ...
kızlar ben kantinden geldim, kahvaltı tapmıştım...
tülaycım ben izne eylül başında ayrılcam tatlım....
yasemincim gözün aydın canım bebeişin iyi olsun yeter döner döner annesini kızdıryo o, bakalım benimki tekrar döndü gibi heralde ya, dün hıçkırığını yukarıda hissettim çünkü, kaburgalarımda ağrımıştı tekrardan, sanırım pozisyonu tekrar değişti. bakalım bana da sezeryan gözükür belli olmaz tatlım. kısmtimizde ne varsa çekecez, sonuçta elimizde değil bunu değiştirmek.
canım dün akşam saatlerce netteydim ama kimse girmedi girende cevapsız çıktı...kimse görmedi galiba senide ben görmedim canım kusura bakma....yorma kendini canım..ємєℓ;8349564 .!.:aysecim sende de tık yok canım...ben çıkıyorum duramcam zaten belim agrıyo opuyorum canım seni iyi geceler......
gunaydın denizcim..
dün akşam çok moralim bozuldu kızlar. akşam eşim gelince cıktım iş yerınden. hanı ayakkabıların altında ınce plastık gibi bir topuk olur ya dun benım o düşmüş. iş yerişnden cıktım yuruyorum. pat diye yere düştüm. arabay bınınce agladım çok. eşim çok uzuldu. hemen gittik bir yerlere kaymayacak bır ayakkabı aldık. sağolsun oğlum hemen oynamaya basladıda korkmadım daha fazla
gunaydın denizcim..
dün akşam çok moralim bozuldu kızlar. akşam eşim gelince cıktım iş yerınden. hanı ayakkabıların altında ınce plastık gibi bir topuk olur ya dun benım o düşmüş. iş yerişnden cıktım yuruyorum. pat diye yere düştüm. arabay bınınce agladım çok. eşim çok uzuldu. hemen gittik bir yerlere kaymayacak bır ayakkabı aldık. sağolsun oğlum hemen oynamaya basladıda korkmadım daha fazla
kızlar görümcem bana bundan almış,
Hepsiburada.com : AVENT VIA ANNE SÜTÜ KAPLARI 10 LU | Bebek & Çocuk
çok güzel saklamaa kapları, kendi de bunlardan kullanıyo, çok memnun, ayrıca biberon almaya gerek de yok, bu saklama kaplarına uygun biberon başlıkları da ayrıca satılıyormuş... ben de gidip onlardan alıcam, biberon almama gerek yok. sadece süt için değil, meyve püreleri vs. için çok kullanışlı diyolar. bu arada emzik de aventin alacam, görümcem çok memnun kalmış, unutmayın silikon damaklı emzik kullanalım. kursta çocuk doktoru öyle dedi, damak yapısını bozmamak için.
bu arada bebişe görümcem bir bohça hazırlayacaktı, dün onlara gitmiştik, ben de bohçayı görümcemin bebeğinin odasında gördüm, içine o yokken hemencecik bi bakayım dedim, meraklıyım ya, çok güzel lizöz tarzı bişey de vardı, krem simli iplerden örülmüştü. umarım lizözdür, benim yok, ama tabi iki saniyeliğine bakabildim. hastane çıkış seti, çoraplar falan da vardı. ay biran önce verse keşke, meraklanıyorum.
tülaycım tam beş hafta aktarmış oluyorum yani 37. de ayrılcam tatlım... evet geç malesef ama napıyım tatlım, iznimi çok aktarmam lazım. bakalaım bizim burdakilerde anlayışlıdır bu dönem izin alınmıyor belki beni erken eve gönderirler falan gün içinde.....
odada perde ve halıdan başka bişiy yok genede geçerken hep bakıyorum mobiyalar gelince hiç çıkamam heraldeEbrucum kolay gelsin , Gülaycım afiyet olsun .....
Denizcim sana yavaş yavaş diyorum ama biz bir günde yerleştirdik 2. günde ben dolap içi detyalarla uğraştım öööle yavaş yavaş olmuyor aslında hemen bitsin istiyorsun ama sen yine de yorma kendini ... Sonrada günde 50 kere odasına girip çıkıyorsun en zevkli kısmı o zaten ...
canım benim geçmiş olsun üzüldüm bende neyse oğluşun hareket etmiş dikkat et tatlımgunaydın denizcim..
meryemcim geçmiş olsun, bişeycik olmaz tatlım, Allah koruyor. ben üç aylıkken merdivenlerden düştüm hem de nasıl bi düşüş, heryerim mosmor olmuştu, belimi oynatamadımkaç gün. bir de komple mermer merdivenlerin köşeleri belime denk gelmişti. ama aklıma kötü bişey getirmemeye çalıştım. Allah da korudu.
doktorumla konuşmuştum, doktorum direk göbeğin üstüne kapaklanmadıkça tehlikeli değildir dedi. senin de için rahat olsun. bbi nazarlık da tak tatlım üzerine.
denizcim kolay gelsin canım, oyyy yerim ben kuzunun odasını. yerleşince yaseminin dediği gibi içinden çıkmazsın.
gözümü karartım yasemincim baktım odada bebek ve ben varım, bebeğin koltuğunun üzerinde bi bohça vardı, kafamda ampul yandı resmen olsa olsa bu bizim kızım bohçası olur dedim, zaten iğnelikli de değildi, hemen kaldırdım üstünü, lizöz gibi bişey, hastane çıkışı, çoraplar ama geri kalanı göremedim..... yaklaşık 5-10 saniye sürdü, allahtan yakalanmadım yoksa rezil olurdum, tabi o bişey demedi ama ben çok utanırdım yaaaa. evet tatlım hiç işe yaramayan şey almaz, mothercareden aldığı bebek puseti de süper, onu da kocamın geçen pazar ki doğum gününe hediye olarak almış..... fettandır ama iyidir görümcem....
tülaycım biz artık işin kurdu olduk, internet falan elimizin altında.... neyin iyi neyin kötü olduğunu ürünsel bazda daha iyi biliyoruz..... sen birde işin içindesin tabi...... artık sende uygun olanları kullanırsın tatlım, ama düşünüp yapması en güzeli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?