aslında olabilirdi tatlım sen zaten tekstil işindesin, nerede uygun kaliteli en iyi yerleri bilirsin... gerçekten niye sormamış ki... dediğin gibi paralarına da yazık. aman canım benim kide soruyo bak ama sonra yine kendi bildiğini yapıyo. boşvercen artık, ben öyle yaptım.
kızlar bugün öğleden sonra doktora gideceğim bakalım beyfendi kordonuyla oynuyormu hala...sonrada eksk kalan bikaç şeyleri var onlarıda gitmişken alayım diyorumm...
asoscum umarım kordon sorunu hallolmuştur... senin ki de şimdiden oyuna meraklı baksana....
tülaycım sen temzilik yap rahatla tatlım, ben de bir ara yorgan olayına akafayı takmıştım.... ama bak şimdi sakinleştim :)
meryemcim cok gecmis olsun, allah korumus seni ve bebisi.
ama sende artik ole azcikta topugu olsa bile ayakkabi giyme
gordun benim terlikleri, onlar gibi biseyler al kendine
sifir kayma ve ortopedik ben cok rahat ettim :)
asoscum insallah bebisinin kordonu cikmistir boynundan
çok guzel yagmur yagıyor. seller akıyor:) bu sene gercekten aşıorı sıcak gecmıyor. Allah bu senekı yaz hamılelerını koruyor:)
güzel annişler günaydınnn... hayırlı cumalar olsun allah dualarımızı kabul etsin. babanemle güzeellll bir kahvaltı yaptık öle geldim işe :) sabah 8 de kalktım babanem mutfakta. o mutfağımın resmen eli yüzü açılmış tertemiz olmuş. kıyamam namazdan sonra yatmamış mutfağı temizlemiş yaaa...
sizler nassınız herkeş iyidir umarım geçmişi soora okucam artıkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?