2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah tülaycım Allah yardımcım olur. burada herkes 5 hafta aktarıyo, biraz da inisiyatifli davranıyorlar Allah'tan.

aslında olabilirdi tatlım sen zaten tekstil işindesin, nerede uygun kaliteli en iyi yerleri bilirsin... gerçekten niye sormamış ki... dediğin gibi paralarına da yazık. aman canım benim kide soruyo bak ama sonra yine kendi bildiğini yapıyo. boşvercen artık, ben öyle yaptım.

Ay bohça olayı süper oluyor , kayınvalidem bohça gibi değilde aldığı herşeyi gösterdi bana , bazı aldıkları gerçekten çok güzel ama mesela zıbın takımları almış yıkamamıştı ben yıkarken elime aldığım yerde sökük, ip çıkıyor çok sinir oldum ama ona değil satan insanlara sonuçta kutu ile satıyorsun ve dükkandan satıyorsun ne demeye yırtık pırtık mal satıyorsun kendim alsyadım gidip kafasına atardım ama o aldığı için rencide etmek istemedim .Sonuçta o kadar emek harcamış ama yazık olmuş paralarına halbuki marka satan yerlerden alsaydı, hiç değilse hem indirimle aynı fiyata almış olurdu hem de sağlam mal almış olurdu ...

yasemincim ben hiç pudra kullanmadım anacım, fondoten de .bilmiyorum o yüzden. ama kullananlar iyi dediyse doğrudur. sen şimdiden herşeyi hazıladın tabi makyaj konusuna girdin. biz artık o kısma yetişemeyiz.

ay ölede para gidiyo işe yarasın demi alınanlar o sinirimi bozuyo biz para kazanmanın ne demek olduğunu biliyoruz ya bu kadar rahat saçma şeylere para harcaması çileden çıkarıyo beniii
yoksa bananeee

yasemincim senin kayınvaliden aşmış zaten olayı, o kadar becerikli ki armut koltuğa falan bayıldım... seninkisinin yaptığı bohçalıktan çıkmış anacım.

işte bilmiyorlar ya, mother care, chicco desem anacığıma yüzüme bakar. zaten öyle yol iz, çarşı pazarda bilmez. yoksa bilseler alırlardı sanırım. ama kaynanam bütün dükkanları bilir, mesela o gidip de ucuz bi mağazadan alsa o zaman yadırgayabilirim...

kızlar bugün öğleden sonra doktora gideceğim bakalım beyfendi kordonuyla oynuyormu hala...sonrada eksk kalan bikaç şeyleri var onlarıda gitmişken alayım diyorumm...

Gülay böyle güzel güzel anlatınca gene depreştim ablamlar hala bişiy lazım mı diye sormuyorlar
haftaya baby shower yapacam bakalım ne yapacaklar ay benim hazırlık yapmam lazım

asoscum umarım kordon sorunu hallolmuştur... senin ki de şimdiden oyuna meraklı baksana....

tülaycım sen temzilik yap rahatla tatlım, ben de bir ara yorgan olayına akafayı takmıştım.... ama bak şimdi sakinleştim :)

ben geldim :)
benim kayinvalidemlerde dun aksam geldiler tatilden
saolsun hic eli bos gelmez zaten yine bize bir suru sey getirmis.
haftasonu da eminonu yapip son eksikleri tamamlicaz insallah. soora pazar gunu bende bavulumu hazirlarim artik.

meryemcim cok gecmis olsun, allah korumus seni ve bebisi.
ama sende artik ole azcikta topugu olsa bile ayakkabi giyme
gordun benim terlikleri, onlar gibi biseyler al kendine
sifir kayma ve ortopedik ben cok rahat ettim :)

asoscum insallah bebisinin kordonu cikmistir boynundan

çok guzel yagmur yagıyor. seller akıyor:) bu sene gercekten aşıorı sıcak gecmıyor. Allah bu senekı yaz hamılelerını koruyor:)

Gülaycım , pudram bittiği için alıcam şekerim hastane için değil , yarında düğünümsü bişey var , işin en iğrenç tarafı giyecek ayakkabım yok yani gece ayakkabılarımdan hiç biri ayağıma olmuyor mecburan gidiğ ucuz mucuz ama numarası büyük bir ayakkabı alıcam, topukluda olmamalı duramam üzerinde .

Annemde gelirken bir bavul bebek kıyafeti getirdi yanında o da marka değil ama ,o kadar kaliteliydi ki penyeleri renkleri ben olsam o kadar zevkli alamam yani ... Kayınvalideye gelince onun her işi öyledir , benim kınamda sözümde pazardan aldığı üç kuruşluk malı bile öyle böyle süslememişti ama sor giyebildim mi hiç birini giyemedim ,ama ele güne karşı almış oldu ...

evt cnm ii hatırlattın hadi ben biraz dejarz olem gelirim sonra yineeeee öptk sizi

aldım valla canım. yere dumduz. zaten estetık goruntu olayını gectık:) umurumda değil. hele dunden sonra. resmen içim sızladı yaa.Allahım sakınsın kuzularımızı

güzel annişler günaydınnn... hayırlı cumalar olsun allah dualarımızı kabul etsin. babanemle güzeellll bir kahvaltı yaptık öle geldim işe :) sabah 8 de kalktım babanem mutfakta. o mutfağımın resmen eli yüzü açılmış tertemiz olmuş. kıyamam namazdan sonra yatmamış mutfağı temizlemiş yaaa...
sizler nassınız herkeş iyidir umarım geçmişi soora okucam artıkın.

hoşgeldin baharcım ohh yarasın afiyet şeker olsun sanada hayırlı cumalar cnmcım

ay denizcim ya ne bilyim insanın içinden gelmesi lazım sanırım.... sormuyasalar da sen baby shower yapınca kızının teyzelerine laf sok canım bence....teyze olmak bence çok güzel bişey, haladan falan daha yakın düşünsene. kıymetini bilsinler.... ama anlamayan anlamıyor işte.... bak ben abimden beklemem asla, çünkü erkek, aklına gelmeyeceğini bilirim ama arar her zaman sağlığımı sorar. ama kız kardeşlerim olsa ve sormasa bana da koyardı tatlım. olsun siz anne baba zaten dört dörtlük halletmişsinizdir, sormazlar sa hiç üzmeyeceksin canım. kıymtleri o kadar olur.

valla ben eşimle çıkarken ablasını üç kez falan görmüştüm, kadın doğum yapmıştı, görümceme, bi hastane çıkış seti, bi de küçük altın almıştım. hala benim aldıklarımı saklar. eğer sormazlarsa ayıp yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…