2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah çıkmaz tatlım. Ama aylık kontrollerini burda yaptıramayacaksın sanırım...

amin cnm allah hepımızın bebeğini sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah.yo aylık kontrollerımı burda yaptırıorum.ben dogu hızmetındeyım.doktorum bi sakınca gormezse mart sonunda izmire gıdıcem.o zaman orda doktora bı goruneyım dıorum en azından kaydım olsun.sonra da okullar kapanınca gıdıcem tekrar izmire o gunden sonrakı kontrollerıme orda devam edrım artık doguma kadar.dogum da dahıl.

irkiliyormuşum canım ya; artık rüya mı görüyorum hastayım diye mi ben de anlamadım... off yine miğdem köyü ya bugün 10+2 hatta doktora göre 10+4... nerden çıktı şimdi bu bulantı...(((

benimde de doktora göre bebeğim 2 gün eksik çıktı üzüldüm erken döllenmeden mi acaba? kızlar bide hatırladımda ben hamile kaldığım ay yani aralıkta 21. de kan testi yaptırdım 5,2 çıkmıştı yani gebelik yok. ama sonra 12. ocakta kan testi 2465 çıktı.
benim bebeğim doğum günü hediyem yani benim bebişim 23 aralıktan beri benimle
çünkü başka ihtimal yok

bende eylül annesi olacağım nasipse.. Allah herkese sağlıklı sıhatli evlat nasip etsin

hayırlı olsun canım allah sağ salim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin..

ben çıkıyorum herkese iyi günler...

ben de yemeğe çıkıyorum kızlar afiyet bal şeker vitamin mineral kalsiyum magnezyum vs vs hepsinden olsun :teytey:

kızlar ben geldim yemeğimi yedim yarasın bebeğime .
ıhlamur içiyorum ama tamamen doğal kaynayarak pişenlerden zararı varmı?
sallama olanlarda ve ada çayı damarları gevşettiği için düşüğe neden oluyormuş
zararı varmı ıhlamurun? içmesem mi

canım ıhlamur içmekte zarar yokmuş ama diğer bitki çaylarını doktorlar pek önermiyor

aaa ıhlamur içebilir miyiz , ya ben ne yapacağımı bilemedim , hamiel kalmadna önce sigara , kahve , çay hepsini içiyordum kolada , öğrendiğimden beri ağzıma koymuyorum bitki çaylarınıda zarar verir diye içemiyorum bol bol su ha ha :)

ben hiç bitki çayı içmiyorum çünkü reaksiyonları tam bilinmiyormuş sabahları çok açık çay içiyorum onun dışında su, ayran, portakal suyu içiyorum bu ara süt içemiyorum ama başlıcam

Merhaba arkadaslar, ben de dün katilmistim araniza herkese hayirli saglikli dogumlar diliyorum. Daha önce ihlamur içiyordum ama geçen aksam kaynattim ve kokusundan midem bulandi ben de 3 gündür Lipton'un narli bitki çayini içiyorum, acaba bir riski olurmu? Bir de ben gün içinde bir sekilde birseyler yiyorum ama aksam eve gidince midem bulaniyor ve hiçbirsey yemek istemiyorum. Doktor metpamid vermisti bulanti için arada onu aliyorum bir faydasi olmadigini düsünüyorum...

Kızlar gündüz süper hızlısınız oku oku bitiremedim. Mide bulantıları geçen arkadaşlara bir sorum olacak. Benim dün bulantım oldu ama çok şükür kusmam olmadı bu sabaha da kusmayla başladı bir oluyor bir olmuyor bu artık yavaş yavaş geçiyor anlamınamı geliyor ne dersiniz sevinmem gerekiyor mu??

gamma içtiklerimiz aynı ama çok su içinde su deposu gibi oluyom patlıcam bigün çok şişiyom yaaa

ayy ne guzel su ıcebılıyosunuz benım sudan bıle mıdem bulanıyo. kızım bana boyle yapmamıstı ama bu cokmu nazlı ne canımı cıkarıyo(

valla 2 litre içiyorum ben eskide cola kahve çok içerdim şimdi içmiyorum ama aramıyorumda

ben hiç bitki çayı içmiyorum çünkü reaksiyonları tam bilinmiyormuş sabahları çok açık çay içiyorum onun dışında su, ayran, portakal suyu içiyorum bu ara süt içemiyorum ama başlıcam

bende süt içemiyorum şu aralar ya ama önemli değilmiş 3 aydan sonra önemliymiş

merhaba kızlar bugün yoğunluktan uğrayamadım bugün doktora gidicem aslında daha günüm vardı ama progestanım bitmem üzere hem kontrol olucam hemde ilaç yazdırıcam ... aranızda benim gibi düşük tehtidi olup progestan kullanan varmı acaba daha ne kadar kullanmam gerekiyo... bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi birde ben çok kötü grip oldum bebişime birşey olurmu????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…