2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Baharcım günaydın tatlım , zaten işin en sevdiğim kısmı benimde o , kahvaltı yapmak ve sen elini değdirmeden evine sihirli bir dokunuş ve her yer pırıl pırıl ....

inşallah kızlar tek duam o zatenn.. yaramaz çocukk kordonla ne işin var gelsinn poposuna vuracağımm...lmaz: yüreğimizi ağzımzda 1 haftadır hep panikteyimm..
ebrucum inşlhh hazırlarsınn ben dün güya valizimizi hazırlıycaktımm ama yan komşu geldi sonra kaldıı....kafamçokkarıştı artık bende hafta sonu hazırlarım diyorum inşlhh..

Denizcim üzme kendini tatlım ,insanın kardeşi bile olsa bazen ince düşünemiyor , belki de sana sürpriz yapacaklardır yapmasalar bile boşver , bak bizimde kardeşlerimiz var sonuçta çokda küçük değiller , ee görümcem var ama onlar ne eksik ne tam bilmezler anneler yani bizde de yapan .

yağmur yağıyormu istanbulda burasıda baya kasvetli bulutlu...yağsada rahatlasak....

ay benim de annem tatile gidicek önümüzdeki salı, ben onsuz hiçbişey hazırlayamam, çantam falan yok,, dımdızlağım.... yarın da eşimin ailesi ve görümcemler kahvaltıya gelecekler bize. allahtan evim temiz, ama kahvaltıya değişik bişeyler hazırlamam lazım.

yasemincim ben de bayılıyorum annemin evde olmasına, eşimin gitmesine çok üzülüyorum, ama annemin de gelmesi ben çok sevindiriyo...

kızlar ben bebek arabası almıcam ya ilk 6 ay için, sonra bebeğin baston bebek arabasını kullanacam ya altı aylıktan sonra..... mothercareden bebeğe kanguru almaya karar verdim. bebek için zararlı değilmiş. görümcem kocasına takıyo kanguruyu kocası yolda iki turluyo, bebek uyuyup geliyo... süper bişey ya, bir de bebek çok güzel dimdik duruyo beli ve kafası da çok rahat.... hem alışverişveriş falan yaparken onunla gezmesi çok rahat oluyormuş....

baharcim gunaydin, gozun aydin tatlim. kahvaltinizi da yapmissiniz afiyet bal seker olsun.

yasemincim walla canım sanki sihirli bir el değiyor hakkaten. tek sıkıntı sürekli şunu şuraya koyalım şunu şöyle yapalım diye peşimde geziniyor babanem :) diyorum bak daha zaman var sırayla düzeltelim iki güne sığdırmaya çalışıyor canı durmuyor kadının :)))

bizde kanguru alcaz gulaycim, zaten esimle her gun yuruyus yapardik, artik kangurusunda aliste bize katilacak yuruyuslerde :)
bi de dedigin gibi markete felan giderken puseti goturmek zor geldigi zamanlarda koyarim kangurusuna gider geliriz diye dusunuyorum :)

baharcım ya gerçekten tanışmak isterdim süper babaanneylee. selamımızı ilet bol bol .....
canım dün akşam gelir gelmez sizden bahsettim zaten. buluştuğumuz zamandan biliyordu ama anlattım bolbol. çok mutlu oldu güzel sözlerinizi duyunca selamınızı duyunca. bolbol dua etti hepimiz için canımcım.

Yasemin ciğim Gülay cığım öyle valla beklentim yok biz yaptık herşeyi çok şükür ama yinede insan ilgi bekliyor bide üç kardeşiz ve bir tane yeğen var Almina 2. olacak hani olur benim bebeğim 8. falan olurda derim aman bıktılar onlarda bide gelirleri bizden çok daha iyi menopoza girdiklerinden şüphe ediyorum

ebrucum ben hala topuklu giyiyorum 2-3 santim arası ve çok güzel indirim var ayakkabı mağazalarında.... hotiç, ninewest, inciye baksana bir ara.... 5-6 çift de ayyakkabı aldım ..... ebrucum beni gelip dövsene biraz he he :) (şaka yaptım tatlım, ayakkabı falan almadım, topukluları da yeni bıraktım )

bende almayacağım canım bahar gibi bastonlardan alacağım ama kanguru kış için kullanılır mı sanki yazın daha iyi gibi geldi bana

ay evet ebrucum bebiş ne kadar mutlu kangurunun içinde, 3 aylık hiç çıkmak istemiyo resmen, bi de gezme merakllsı. dün de askılı tişört, şort, şapka vardı üzerinde nasıl tatlı olmuş eşşek sıpası.... ben hep eşimi hayal ediyorum kanguruyla. o da çok özendi.... valla takarım kanguyu eşime, gezsinler kızıyla.....

baharcım ya dua etsin valla bol bol bize. çok sevindim. tez kurtulalım doğum işinden.

yaa yalniz haklisin super ayakkabilar var magazalarda indirimde
gecen aksam arkadas almis 4 cift gosteriyor. nasil guzel yuksek topuk rugan ayakkabilar hepside 59 tl. agzimin sularini sile sile bitiremedim o aksam.
off ya dogursam ayaklarim inse direk gidip topuklu ayakkabi alip onlarla yatcam gece o kadar ozeniyorum yani bilemezsin.

walla ben de eski bayramlardaki gibi başucuma koyup öyle uyucam topuklu ayakkabılarla. yalnız bir sorun var ben hamile değilken de pek sevmezdim topuklu ayakkabı giymeyi. şimdi yapamıycam ya nasıl olsa pek cazip görünüyorlar gözüme kaydirigubbakcemile3

denizcim geçmişe bakamadım tatlım ama anladığım kadarıyla şunu söyliyim bazı şeyler paraya falan bakmıyor canım. ama insan böyle zamanlarda daha iyi tanıyor yakınındakileri. benim de birçok kişiye bakış açım tamamen değişti diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…