yaaa burası çok sıcak yağmur felan da yoookkkkkmirmirmirmir
güzel annişler günaydınnn... hayırlı cumalar olsun allah dualarımızı kabul etsin. babanemle güzeellll bir kahvaltı yaptık öle geldim işe :) sabah 8 de kalktım babanem mutfakta. o mutfağımın resmen eli yüzü açılmış tertemiz olmuş. kıyamam namazdan sonra yatmamış mutfağı temizlemiş yaaa...
sizler nassınız herkeş iyidir umarım geçmişi soora okucam artıkın.
saol tatlışım çok iyi geldi walla. sizde ne var ne yok?baharcim gunaydin, gozun aydin tatlim. kahvaltinizi da yapmissiniz afiyet bal seker olsun.
ay benim de annem tatile gidicek önümüzdeki salı, ben onsuz hiçbişey hazırlayamam, çantam falan yok,, dımdızlağım.... yarın da eşimin ailesi ve görümcemler kahvaltıya gelecekler bize. allahtan evim temiz, ama kahvaltıya değişik bişeyler hazırlamam lazım.
yasemincim ben de bayılıyorum annemin evde olmasına, eşimin gitmesine çok üzülüyorum, ama annemin de gelmesi ben çok sevindiriyo...
kızlar ben bebek arabası almıcam ya ilk 6 ay için, sonra bebeğin baston bebek arabasını kullanacam ya altı aylıktan sonra..... mothercareden bebeğe kanguru almaya karar verdim. bebek için zararlı değilmiş. görümcem kocasına takıyo kanguruyu kocası yolda iki turluyo, bebek uyuyup geliyo... süper bişey ya, bir de bebek çok güzel dimdik duruyo beli ve kafası da çok rahat.... hem alışverişveriş falan yaparken onunla gezmesi çok rahat oluyormuş....
canım dün akşam gelir gelmez sizden bahsettim zaten. buluştuğumuz zamandan biliyordu ama anlattım bolbol. çok mutlu oldu güzel sözlerinizi duyunca selamınızı duyunca. bolbol dua etti hepimiz için canımcım.baharcım ya gerçekten tanışmak isterdim süper babaanneylee. selamımızı ilet bol bol .....
ay benim de annem tatile gidicek önümüzdeki salı, ben onsuz hiçbişey hazırlayamam, çantam falan yok,, dımdızlağım.... yarın da eşimin ailesi ve görümcemler kahvaltıya gelecekler bize. allahtan evim temiz, ama kahvaltıya değişik bişeyler hazırlamam lazım.
yasemincim ben de bayılıyorum annemin evde olmasına, eşimin gitmesine çok üzülüyorum, ama annemin de gelmesi ben çok sevindiriyo...
kızlar ben bebek arabası almıcam ya ilk 6 ay için, sonra bebeğin baston bebek arabasını kullanacam ya altı aylıktan sonra..... mothercareden bebeğe kanguru almaya karar verdim. bebek için zararlı değilmiş. görümcem kocasına takıyo kanguruyu kocası yolda iki turluyo, bebek uyuyup geliyo... süper bişey ya, bir de bebek çok güzel dimdik duruyo beli ve kafası da çok rahat.... hem alışverişveriş falan yaparken onunla gezmesi çok rahat oluyormuş....
ebrucum ben hala topuklu giyiyorum 2-3 santim arası ve çok güzel indirim var ayakkabı mağazalarında.... hotiç, ninewest, inciye baksana bir ara.... 5-6 çift de ayyakkabı aldım ..... ebrucum beni gelip dövsene biraz he he :) (şaka yaptım tatlım, ayakkabı falan almadım, topukluları da yeni bıraktım )
yaa yalniz haklisin super ayakkabilar var magazalarda indirimde
gecen aksam arkadas almis 4 cift gosteriyor. nasil guzel yuksek topuk rugan ayakkabilar hepside 59 tl. agzimin sularini sile sile bitiremedim o aksam.
off ya dogursam ayaklarim inse direk gidip topuklu ayakkabi alip onlarla yatcam gece o kadar ozeniyorum yani bilemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?