olay şu canım iki tane ablam var biri ilk defa teyze oluyor biri bir çorap aldı yarım yelek ördü annem tamamladı, öbürü bir battaniyeye başladı onu da annem tamamladı başka birşey almadı henüz bakalım baby shower için biri giysi diğeri battaniye almışlar eşimin ailesi yok benimde fazla akrabam yok zaten benim yeğenim olduğunda ben lisedeydim o yüzden bişiy yapmamadım manevi olarak çok desteğim oldu ama şu an bir yeğenim olsa ne biliyim bir beşiktir ana kucağıdır öyle daha fiyatlı bir şey alırım bir faydam olsun diye çorap arkadaşımda aldı battaniye desen zaten 4 tane falan oldu dediğim gibi durumlarıda bizden iyi öyle yani canım napalım ne demişer elden gelen öğün olmaz oda vaktinde bulunmazwalla ben de eski bayramlardaki gibi başucuma koyup öyle uyucam topuklu ayakkabılarla. yalnız bir sorun var ben hamile değilken de pek sevmezdim topuklu ayakkabı giymeyi. şimdi yapamıycam ya nasıl olsa pek cazip görünüyorlar gözüme kaydirigubbakcemile3
denizcim geçmişe bakamadım tatlım ama anladığım kadarıyla şunu söyliyim bazı şeyler paraya falan bakmıyor canım. ama insan böyle zamanlarda daha iyi tanıyor yakınındakileri. benim de birçok kişiye bakış açım tamamen değişti diyebilirim.
denizcim haklısın ablanlar konusunda şeker, bakalım zaman ne gösterecek.... bu arada evet bizimkileri kanguruya hemen bindiremeyiz sanırım, sonra da kışa girecek, bi hesaplama yapmalıyım. 1 ay için para vermeyim bende. acaba kaç aylıkken kanguruyle gezebilirler.... Allah Allah ebn bunu niye düşünmedim ki.....
ebrucum valla ben de ayakkabı tutkunuyum, bekarken maaşım onlara giderdi,, şimdi azaldı Allahtan. ama yine vazgeçemem. hepsine siler, sıralarım yanyana ayakkabılığa, giymesem bile bakmaktan zevk alırım....
Biz de puset almıcaz bebeğe , arkadaşlar ana kucağı verdiler , bir dehiç kullanamadıkları kanguruyu verdiler süper oldu yaniii,,, Birde sallanan yere konulan ana kucakları var müzikli falan onuda vertecekler biz o konuda şanslıyız ...Bende ilk bahara doğru küçük ve pratik bir puset alırız diyorum .
Topuklu ayakkabıya gelince normalde hiç giymeyen ben resmen gözümü alamıyorum vitrinlerden ,kışa çıkarırız bizde acısını yanlız tuhaf bir şey var arkadaşda geçen sene doğum yaptı , bu sene zayıfladı o da hiç giymezdi dar pantolon toıpuklu falan ama bu sene aldığı ayakkabılar hem topuklu he de dar pantolonalr falan sanırım doğum sonrası anne psikolojisi hep aynı helede zayıflayabilenler caka satıyor resmen , bakın çocukda yaptım hem fitim hemde şıkım falan oluyor yani .
Biz de puset almıcaz bebeğe , arkadaşlar ana kucağı verdiler , bir dehiç kullanamadıkları kanguruyu verdiler süper oldu yaniii,,, Birde sallanan yere konulan ana kucakları var müzikli falan onuda vertecekler biz o konuda şanslıyız ...Bende ilk bahara doğru küçük ve pratik bir puset alırız diyorum .
Topuklu ayakkabıya gelince normalde hiç giymeyen ben resmen gözümü alamıyorum vitrinlerden ,kışa çıkarırız bizde acısını yanlız tuhaf bir şey var arkadaşda geçen sene doğum yaptı , bu sene zayıfladı o da hiç giymezdi dar pantolon toıpuklu falan ama bu sene aldığı ayakkabılar hem topuklu he de dar pantolonalr falan sanırım doğum sonrası anne psikolojisi hep aynı helede zayıflayabilenler caka satıyor resmen , bakın çocukda yaptım hem fitim hemde şıkım falan oluyor yani .
öyle canım çok şükür çalışıyoruz en iyisini yaparız bebişlerimizedenizcim haklısın insan beklıyor vee bulamayınca uzuluyor. olay alamıyor olmak değil. Allah canımıza sağlık versin herseyını alırız. ama beklenıyor işte. umarım guzel bir süpriz yaparlar sana
yaa benım nıye oyle hayallerım yok.:) ben dogurup mutlu bır anne olmayı hayal edıyorum sadece
yaa benım nıye oyle hayallerım yok.:) ben dogurup mutlu bır anne olmayı hayal edıyorum sadece
bizim de genel müdürümüz saolsun bebek arabası (3 tekerleklilerden), ana kucağı, araba koltuğu, şu yere konup sallanan ana kucaklarından, 2 adet beşik, mama sandalyesi falan herşeyini gönderdi. çok ta temiz kullanılmış yepyeni bir tek arabayı azcık temizlicez o kadar. allah razı olsun büyük masraftan kurtulduk walla.
ya bende spor giyinir düz ayakkabı falan severim ama şimdi diyorum doğumdan sonra zayıflasam bir güzel kokoş gibi giyinsem böyle topuklular elbise falan saçımıda yaptırcam takıp takıştırsam böyle hayallerim var kaydirigubbakcemile3
birde balyaj yaptırcam mevlite kadar yaptırsam bir zararı olur mı dersiniz
ємєℓ;8356301 .!.:gunaydın hanımlaarrrr herkes iyidir umarım opuyorumnanaktan ....bana yardım edin ne olur resim yukleyemiyorum sinir oldum . . . . .eklentiden yapmak istedim ne bilgisayarımdan yuklendi nede dosyayı baska URL den yukleyebildim :sinifsinif:
ємєℓ;8356301 .!.:gunaydın hanımlaarrrr herkes iyidir umarım opuyorumnanaktan ....bana yardım edin ne olur resim yukleyemiyorum sinir oldum . . . . .eklentiden yapmak istedim ne bilgisayarımdan yuklendi nede dosyayı baska URL den yukleyebildim :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?