2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

denizcim haklısın ablanlar konusunda şeker, bakalım zaman ne gösterecek.... bu arada evet bizimkileri kanguruya hemen bindiremeyiz sanırım, sonra da kışa girecek, bi hesaplama yapmalıyım. 1 ay için para vermeyim bende. acaba kaç aylıkken kanguruyle gezebilirler.... Allah Allah ebn bunu niye düşünmedim ki.....

ebrucum valla ben de ayakkabı tutkunuyum, bekarken maaşım onlara giderdi,, şimdi azaldı Allahtan. ama yine vazgeçemem. hepsine siler, sıralarım yanyana ayakkabılığa, giymesem bile bakmaktan zevk alırım....

Biz de puset almıcaz bebeğe , arkadaşlar ana kucağı verdiler , bir dehiç kullanamadıkları kanguruyu verdiler süper oldu yaniii,,, Birde sallanan yere konulan ana kucakları var müzikli falan onuda vertecekler biz o konuda şanslıyız ...Bende ilk bahara doğru küçük ve pratik bir puset alırız diyorum .

Topuklu ayakkabıya gelince normalde hiç giymeyen ben resmen gözümü alamıyorum vitrinlerden ,kışa çıkarırız bizde acısını yanlız tuhaf bir şey var arkadaşda geçen sene doğum yaptı , bu sene zayıfladı o da hiç giymezdi dar pantolon toıpuklu falan ama bu sene aldığı ayakkabılar hem topuklu he de dar pantolonalr falan sanırım doğum sonrası anne psikolojisi hep aynı helede zayıflayabilenler caka satıyor resmen , bakın çocukda yaptım hem fitim hemde şıkım falan oluyor yani .

olay şu canım iki tane ablam var biri ilk defa teyze oluyor biri bir çorap aldı yarım yelek ördü annem tamamladı, öbürü bir battaniyeye başladı onu da annem tamamladı başka birşey almadı henüz bakalım baby shower için biri giysi diğeri battaniye almışlar eşimin ailesi yok benimde fazla akrabam yok zaten benim yeğenim olduğunda ben lisedeydim o yüzden bişiy yapmamadım manevi olarak çok desteğim oldu ama şu an bir yeğenim olsa ne biliyim bir beşiktir ana kucağıdır öyle daha fiyatlı bir şey alırım bir faydam olsun diye çorap arkadaşımda aldı battaniye desen zaten 4 tane falan oldu dediğim gibi durumlarıda bizden iyi öyle yani canım napalım ne demişer elden gelen öğün olmaz oda vaktinde bulunmaz

ben astronot tulumlar var onlardan alıp öyle dışarı çıkaracağım canım

gulay, kanguruda sanki 6. aya kadar felan kullaniliyor kisin kullanamicaksak almayalim hic, iyice arastiralim.

ben de topuklu ayakkabi hastasiyim. bunca sene boyum uzun bi de topuklu giyince zurafa gibi oluyorum diye giyemedim. 2 senedir resmen acisini cikartiyorum duz taban giymedim taki hamilelige kadar :)))
yine 6. aya kadar giydim ama ondan sonra ayaklarim bir sisti pir sisti yani. valla ben dogumdan sonra da epey bi giyemem gibi geliyor bu ayaklarin sisligi oyle hemen geccek gibi degil bakalim.

denizcim haklısın insan beklıyor vee bulamayınca uzuluyor. olay alamıyor olmak değil. Allah canımıza sağlık versin herseyını alırız. ama beklenıyor işte. umarım guzel bir süpriz yaparlar sana

bizim de genel müdürümüz saolsun bebek arabası (3 tekerleklilerden), ana kucağı, araba koltuğu, şu yere konup sallanan ana kucaklarından, 2 adet beşik, mama sandalyesi falan herşeyini gönderdi. çok ta temiz kullanılmış yepyeni bir tek arabayı azcık temizlicez o kadar. allah razı olsun büyük masraftan kurtulduk walla.

ya bende spor giyinir düz ayakkabı falan severim ama şimdi diyorum doğumdan sonra zayıflasam bir güzel kokoş gibi giyinsem böyle topuklular elbise falan saçımıda yaptırcam takıp takıştırsam böyle hayallerim var kaydirigubbakcemile3
birde balyaj yaptırcam mevlite kadar yaptırsam bir zararı olur mı dersiniz

Ebrucum tatlım üzme kendini , doğumdan hemen sonra ödemler inmeye başlıyor , bir de rezene çayı ve kiraz saplarının kaynatılmış suyunu içersek hemencecik iner ....

ben doğum yapayım düğünler de başlıyo önümüzdeki mayıs gibi, ortalıkta fazla dolaşmıcam kışın... ama düğünler başlayınca düğünlere böyle kendimi podyumlara çıkan mankenler gibi giyinip süslenip, topuklular, uzun kısa ama dikkat çekici elbiselele katıldığımı düşünüyorum..... aman Allahım eğer tersi olursa mıçtım yaniii, o zamana kadar fit olmam lazım. herkesin böyle bu yeni doğum yaptı ama ne kadar güzel genç kız gibi konuştuklarını falan hayal ediyorum şimdiden, resmen mutlu oluyorum ya, delirdim galiba he he :)

valla şanslısın yasemincim, ben de puşet almazdım zaten, Allahtan görümcem hediye aldı bize. yoksa kış bittikten sonra almak en güzeli, hatta kışın indirimden falan alınabilir. ben mothercarin kini kesinlikle tavsiye ederim, 6 kilo gibi bişey, baston tipi ve çok rahat....

kızlar göğüslerimden nasıl su gelmiş anlatamam geceliğim sırılsıklam resmenn.... yazık oluyor yaa.. napcam bilmemm..

yaa benım nıye oyle hayallerım yok.:) ben dogurup mutlu bır anne olmayı hayal edıyorum sadece

denizcim haklısın insan beklıyor vee bulamayınca uzuluyor. olay alamıyor olmak değil. Allah canımıza sağlık versin herseyını alırız. ama beklenıyor işte. umarım guzel bir süpriz yaparlar sana
öyle canım çok şükür çalışıyoruz en iyisini yaparız bebişlerimize

balyaj doğum öncesi mi yaptırsam boya kadar zararlı değil kimyager bir arkadaşım

gunaydın hanımlaarrrr herkes iyidir umarım opuyorumnanaktan ....bana yardım edin ne olur resim yukleyemiyorum sinir oldum . . . . .eklentiden yapmak istedim ne bilgisayarımdan yuklendi nede dosyayı baska URL den yukleyebildim :sinifsinif:

yaa benım nıye oyle hayallerım yok.:) ben dogurup mutlu bır anne olmayı hayal edıyorum sadece

biz Pınar Altuğ Demet ŞEner Gülben Ergen etkisinde mi kaldık acaba onlarda doğurduk ama hala fittiz imajı veriyorlar bizimde bilinç altımıza zuhur etti herhalde kaydirigubbakcemile3

denizcim tatlım boşver zamanı gelince yüzlerine söylersin rahatlarsın. kimseden bişey beklememek gerekiyormuş ben de anladım onu. biz de herkese koşarız hele eşim herkesin işine koşar ama bizim telefonumuz bir kere çalmaz napıyonuz diye malesef. arayan da aramayan da saolsun diyorum ben.
gülaycım hatırlatmak isterim tatlım sen zaten kilo almadın ki!!!! gene başladın apır sapır konuşmaya bak saç tellerim ötmeye başladı haberin ola. yahu 17 kilo almışım hatun neler diyo yaaaa..

Canım ben de başkası temiz kullanmışsa karşı değilim ama bizim anneler cadı , karşı çıktılar çoğu şeye bunları onlar görmeden aldık bir de buhar makinesi verdiler , aklında bulunsun ana kucaklarının falan bezleri çıkıyor ben bir güzel attım makineye gıcır gıcır oldu.Hele ki mama sandalyesi süper olmuş , ilerde çok işine yarıcak emin ol .

Ben ne yalan söyleyeyim doğumdan hemen sonra kendimi iyi hisseder hissetmez saçımı boyatıp , balyaj yaptırıcam benim de hamilelik kokoşluk hormonlarımı devreye soktu . İnşallah sağlıkla görürüz o günleri ...

canım günaydın nasılsın
resimlerini boyutları büyük ondan mı acaba yükleyemedin

hoşgeldin emelcim. dosyaların boyutları büyük olabilir mi? teker teker yüklüyorsun değil mi canım?

günaydın tatlımmm.. canım resimlerin ebatları büyükse yüklemiyor resmin ebatlarını küçült öyle dene istersen...yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…