Canım ben de başkası temiz kullanmışsa karşı değilim ama bizim anneler cadı , karşı çıktılar çoğu şeye bunları onlar görmeden aldık bir de buhar makinesi verdiler , aklında bulunsun ana kucaklarının falan bezleri çıkıyor ben bir güzel attım makineye gıcır gıcır oldu.Hele ki mama sandalyesi süper olmuş , ilerde çok işine yarıcak emin ol .
Ben ne yalan söyleyeyim doğumdan hemen sonra kendimi iyi hisseder hissetmez saçımı boyatıp , balyaj yaptırıcam benim de hamilelik kokoşluk hormonlarımı devreye soktu . İnşallah sağlıkla görürüz o günleri ...
biz Pınar Altuğ Demet ŞEner Gülben Ergen etkisinde mi kaldık acaba onlarda doğurduk ama hala fittiz imajı veriyorlar bizimde bilinç altımıza zuhur etti herhalde kaydirigubbakcemile3
kızlar göğüslerimden nasıl su gelmiş anlatamam geceliğim sırılsıklam resmenn.... yazık oluyor yaa.. napcam bilmemm..
Canım ben de başkası temiz kullanmışsa karşı değilim ama bizim anneler cadı , karşı çıktılar çoğu şeye bunları onlar görmeden aldık bir de buhar makinesi verdiler , aklında bulunsun ana kucaklarının falan bezleri çıkıyor ben bir güzel attım makineye gıcır gıcır oldu.Hele ki mama sandalyesi süper olmuş , ilerde çok işine yarıcak emin ol .
Ben ne yalan söyleyeyim doğumdan hemen sonra kendimi iyi hisseder hissetmez saçımı boyatıp , balyaj yaptırıcam benim de hamilelik kokoşluk hormonlarımı devreye soktu . İnşallah sağlıkla görürüz o günleri ...
canım günaydın nasılsın
resimlerini boyutları büyük ondan mı acaba yükleyemedin
hoşgeldin emelcim. dosyaların boyutları büyük olabilir mi? teker teker yüklüyorsun değil mi canım?
günaydın tatlımmm.. canım resimlerin ebatları büyükse yüklemiyor resmin ebatlarını küçült öyle dene istersen...yasakkelime
Meryemcim ben de doğurup mutlu bir anne olmayı düşünüyorum , ama çevremde ne yazık ki doğurmuş mutlu ve tombul hiç anne yok tüm arkadaşlarım , eşimin arkadaşları ve akrabalar gayet alımlı bakımlı ve kokoş yani ve ben zaten balık + artı çok kilo almış biri olarak çok fazla efor sarfetmeli artı bakımıma özen göstermeliyim eşim de uzun boylu ve fit ne yazık ki .....
mumkun deniz:) ama gecen gun bır kız gordum ıncecık beli var kemerlı bır elbıse gıyınmıs kız. ahh dedım bekle 2 ay sonra bende senın gibiyim:) bana çok garıp gelıyor cunku benım karnım ıce dogruydu:) oldukca zayıftım. evlenınce karnım duzlestı:)şimdi tavan yaptık:)
ємєℓ;8356491 .!.:hosbuldum canlarım ....ben iyiyim çok sukur hafif bi bel agrısı dısında..........ebat kuçultmeden de hıç anlamam kı . .ama bi kurcalayım bakayım bilgisayarı yapabilecekmiyim
kaydirigubbakcemile3 yok kız ikiside günah tabi ama ne kadar kaparsan o kadar iyi tabii kaydirigubbakcemile3
Baharcım bende kıyafet konusunda hassasım ne yazık ki , bu tarz şeyleri kabul ederim çünkü dünya para verilip alınıyor sonra max. bir sene kullanılıyor ...Ama bu şeyleri bize veren arkadaş şu kıyafetide vericem bunuda sana ayırdım deyince hem hayır diyemiyorum hem de almak istemiyorum ... kötü niyetinden değil ama benim içime sinmiyor sonuçta ben kıyafet alabilecek durumdayım niye teklif ediyorsun ki .
ємєℓ;8356707 .!.:sagol denizcim hemen bakıyorum simdi . . . . .320x240 var ebat o mu yoksa daha mı kuçuk seceyim 150x112 var bir de....siz neyi yapıyorsunuz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?