2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım ben eylül başında yaptırcam galiba

Meryemcim ben de doğurup mutlu bir anne olmayı düşünüyorum , ama çevremde ne yazık ki doğurmuş mutlu ve tombul hiç anne yok tüm arkadaşlarım , eşimin arkadaşları ve akrabalar gayet alımlı bakımlı ve kokoş yani ve ben zaten balık + artı çok kilo almış biri olarak çok fazla efor sarfetmeli artı bakımıma özen göstermeliyim eşim de uzun boylu ve fit ne yazık ki .....

biz Pınar Altuğ Demet ŞEner Gülben Ergen etkisinde mi kaldık acaba onlarda doğurduk ama hala fittiz imajı veriyorlar bizimde bilinç altımıza zuhur etti herhalde kaydirigubbakcemile3

mumkun deniz:) ama gecen gun bır kız gordum ıncecık beli var kemerlı bır elbıse gıyınmıs kız. ahh dedım bekle 2 ay sonra bende senın gibiyim:) bana çok garıp gelıyor cunku benım karnım ıce dogruydu:) oldukca zayıftım. evlenınce karnım duzlestı:)şimdi tavan yaptık:)

kızlar göğüslerimden nasıl su gelmiş anlatamam geceliğim sırılsıklam resmenn.... yazık oluyor yaa.. napcam bilmemm..

gunaydın canım opuyorumnanaktan ohhh masallah fosur fosur geliyo simdiden ne guzel . . . ..sen doktoruna sormamısmıydın canım ilk agız sutu bu sekilde gider mi diye

ay valla bana verilen herşeyi kapıyorum, kullanılmaz olur mu hiç, hani kıyafet olsa düşünürüm de ama özellikle bu tür şeyleri sil güzelce at makinaya çıkan kısımları ohhhh mis gibi... ah ah görümcemle aynı zamana denk gelmesiydik bebişimin herşeyi hazırdı, ne yapalım kısmet artık. ben de aldıkları inşallah ileride doğurmayı planladığım bebişlerime saklıcam diye düşünerek seviniyorum

canım eşim önce mızıklandı olmaz dedi sonra bakalım içimize sinmezse yenisini alırız dedi. ama gönderdikleri hakkaten nerdeyse kullanılmamış gibi ki kadın iki çocuğu için kullandı. bir de durumları da iyi hepsi iyi marka şeyler. tabi hepsinin yüzlerini silcem temizlicem iyice. zaten beşiği falan yıkayıp göndermiş saolsun. sadece kıyafet tarzında şeyleri kullanılmış istemedim ben ne bileyim içime sinmez dedim. zaten onu teklif eden de olmadı :)
doğumdan sonra ben de kendime çeki düzen vercem walla. tamam huzurlu mutlu anne olcam o ayrı ama zaten son zamanlarda eşlerden iyice koptuk azcık silkelenip kendimize gelmemiz lazım bence.

canım günaydın nasılsın
resimlerini boyutları büyük ondan mı acaba yükleyemedin

hoşgeldin emelcim. dosyaların boyutları büyük olabilir mi? teker teker yüklüyorsun değil mi canım?

günaydın tatlımmm.. canım resimlerin ebatları büyükse yüklemiyor resmin ebatlarını küçült öyle dene istersen...yasakkelime

hosbuldum canlarım ....ben iyiyim çok sukur hafif bi bel agrısı dısında..........ebat kuçultmeden de hıç anlamam kı . .ama bi kurcalayım bakayım bilgisayarı yapabilecekmiyim

benım kaygım yok sanırım. ondan boyleyım. kım kılom ıcın bişey dese dogumdan 15 gun sonrasına randevu verıyorum o zaman goruselım dıye:) kılolarımın cogu gıdecek. ee kalanda zaten benı normal gosterecek o yuzden hiç düşünmüyorum. bebek plesantası suyu falan gıttı 8-9 kılo gerıye bana 4 kılo bıle kalsa dert değil

ben zaten bu kış için kokoş olma planları yapmıştım hatta bir iki kokoş şey bile aldıydım sarı topuklu ayakabı falan kaydirigubbakcemile3 ama hamile kalınca haliyle planlarım kaldı şimdide kadınlık hormonlarını çalışması mıdır hem iyi hem de güzel bir anne olmayı istiyorum birde eşim bende 4 yaş küçük gerçi bende daha büyük duruyor çok şükür ki ama yengesi bak dedim bir doğum yaptı çöktü demesine fırsat vermiyim Allahıma şükür 6 kilo aldım 8 ile bitirecem galiba pilatese gitmeyi düşünüyorum yaza bikini giyecektim ama cübbeli hocadan sonra gene mayoya döndüm kaydirigubbakcemile3

Baharcım bende kıyafet konusunda hassasım ne yazık ki , bu tarz şeyleri kabul ederim çünkü dünya para verilip alınıyor sonra max. bir sene kullanılıyor ...Ama bu şeyleri bize veren arkadaş şu kıyafetide vericem bunuda sana ayırdım deyince hem hayır diyemiyorum hem de almak istemiyorum ... kötü niyetinden değil ama benim içime sinmiyor sonuçta ben kıyafet alabilecek durumdayım niye teklif ediyorsun ki .

Yahu denizcim , senin gibi entellektüel biri bir hocayı dinleyipde bikinide vazgeçmemeli ben de çatlak olamdığı sürece inşallah seneye giyicem ... Ha pikini ha mayo ne alaka yahu ...

benim eşim dış görünüşe ve bakıma çok önem veriyor, o yüzden daha da bi özen gösteriyorum, zaten benim doğamda da var, o önem vermeseydi bile ben zaten kendimi bildim bileli kokoşum.... şimdi hamilelikten sonra psikolojimizin hızla düzelmesi için, güzel bi cilt bakımına, vücut masajına, saçlarımızın boyanıp şekil verilmesine ihtiyacımız olacak.

bu arada baharcım toplamda çok fazla kilo almasam da canım, hamilelik öncesi balık etliydim ve planlanmış bir hamilelik olmadığından o şekilde de hamile kaldım... ama sen çok zayıf hamile kalmışsın şeker, şimdi sen ancak benim gibi olmuşsundur.

ya bende aynı durumu yaşadım canım bir arkadaş sormadan koca bir torba giysi getirmiş ve işin en sıkıcı yani ne lekeli bir çoğu insan bir bakar yeni olanlarını koyar bari zaten kullanmaya niyetim yoktu evde duruyor o torba öyle napacam bilmiyorum geçen de bir arkadaş 4 hamile dolaşmış bir pijama altı getirmiş al bunu giyersin şimdi almıyım ddesem olmaz aldım oda ofisde duruyor yani bir hayır yapacan madem sor bir önceden kıyafet alınıyor zaten çok pahalı değil her keseye göre bebek kıyafeti var

ємєℓ;8356707 .!.:
sagol denizcim hemen bakıyorum simdi . . . . .320x240 var ebat o mu yoksa daha mı kuçuk seceyim 150x112 var bir de....siz neyi yapıyorsunuz canım

320 iyidir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…