ya bende aynı durumu yaşadım canım bir arkadaş sormadan koca bir torba giysi getirmiş ve işin en sıkıcı yani ne lekeli bir çoğu insan bir bakar yeni olanlarını koyar bari zaten kullanmaya niyetim yoktu evde duruyor o torba öyle napacam bilmiyorum geçen de bir arkadaş 4 hamile dolaşmış bir pijama altı getirmiş al bunu giyersin şimdi almıyım ddesem olmaz aldım oda ofisde duruyor yani bir hayır yapacan madem sor bir önceden kıyafet alınıyor zaten çok pahalı değil her keseye göre bebek kıyafeti var
ємєℓ;8356876 .!.:
olay şu canım iki tane ablam var biri ilk defa teyze oluyor biri bir çorap aldı yarım yelek ördü annem tamamladı, öbürü bir battaniyeye başladı onu da annem tamamladı başka birşey almadı henüz bakalım baby shower için biri giysi diğeri battaniye almışlar eşimin ailesi yok benimde fazla akrabam yok zaten benim yeğenim olduğunda ben lisedeydim o yüzden bişiy yapmamadım manevi olarak çok desteğim oldu ama şu an bir yeğenim olsa ne biliyim bir beşiktir ana kucağıdır öyle daha fiyatlı bir şey alırım bir faydam olsun diye çorap arkadaşımda aldı battaniye desen zaten 4 tane falan oldu dediğim gibi durumlarıda bizden iyi öyle yani canım napalım ne demişer elden gelen öğün olmaz oda vaktinde bulunmaz
ben astronot tulumlar var onlardan alıp öyle dışarı çıkaracağım canım
ben doğum yapayım düğünler de başlıyo önümüzdeki mayıs gibi, ortalıkta fazla dolaşmıcam kışın... ama düğünler başlayınca düğünlere böyle kendimi podyumlara çıkan mankenler gibi giyinip süslenip, topuklular, uzun kısa ama dikkat çekici elbiselele katıldığımı düşünüyorum..... aman Allahım eğer tersi olursa mıçtım yaniii, o zamana kadar fit olmam lazım. herkesin böyle bu yeni doğum yaptı ama ne kadar güzel genç kız gibi konuştuklarını falan hayal ediyorum şimdiden, resmen mutlu oluyorum ya, delirdim galiba he he :)
valla şanslısın yasemincim, ben de puşet almazdım zaten, Allahtan görümcem hediye aldı bize. yoksa kış bittikten sonra almak en güzeli, hatta kışın indirimden falan alınabilir. ben mothercarin kini kesinlikle tavsiye ederim, 6 kilo gibi bişey, baston tipi ve çok rahat....
benım kaygım yok sanırım. ondan boyleyım. kım kılom ıcın bişey dese dogumdan 15 gun sonrasına randevu verıyorum o zaman goruselım dıye:) kılolarımın cogu gıdecek. ee kalanda zaten benı normal gosterecek o yuzden hiç düşünmüyorum. bebek plesantası suyu falan gıttı 8-9 kılo gerıye bana 4 kılo bıle kalsa dert değil
Ne bileyim eşin yanında güzel görünmenin dışında , bir anne olarak özenli olmakda güzel sanki ben bunca zaman zaten şantiyeydi okuldu derken pasaklı pasaklı gezdim artık bir anne olarak pırıl pırıl parlamalıyım diye düşünüyorum , yani eşimde beni takdir etsin doğumdan sonra salmadı helal olsun demeli oğlumda annesini bakımsız görmesin he he işte bütün mesele çirkef kaynanalık duyguları ...
Yahu denizcim , senin gibi entellektüel biri bir hocayı dinleyipde bikinide vazgeçmemeli ben de çatlak olamdığı sürece inşallah seneye giyicem ... Ha pikini ha mayo ne alaka yahu ...
yiğidin malı meydanda diyorsunuz yani gerçi bana kalsa giyerim de eşim ne der bilmiyorum ne zaman bikini giycem ben desem şaka olarak algılıyor gülüyor ciddiye almıyor yaniyaa ıkısındede dot meme ortada bı gobegımı sakınıcaz:)
kesinlikle canım cilt bakımı vücut bakımı çok istiyorum 6 ayda yaptırırım hep... çok rahatlıyorum doğumdan sonra daha büyük bir olacak gibi görünüyorbenim eşim dış görünüşe ve bakıma çok önem veriyor, o yüzden daha da bi özen gösteriyorum, zaten benim doğamda da var, o önem vermeseydi bile ben zaten kendimi bildim bileli kokoşum.... şimdi hamilelikten sonra psikolojimizin hızla düzelmesi için, güzel bi cilt bakımına, vücut masajına, saçlarımızın boyanıp şekil verilmesine ihtiyacımız olacak.
bu arada baharcım toplamda çok fazla kilo almasam da canım, hamilelik öncesi balık etliydim ve planlanmış bir hamilelik olmadığından o şekilde de hamile kaldım... ama sen çok zayıf hamile kalmışsın şeker, şimdi sen ancak benim gibi olmuşsundur.
Ne bileyim eşin yanında güzel görünmenin dışında , bir anne olarak özenli olmakda güzel sanki ben bunca zaman zaten şantiyeydi okuldu derken pasaklı pasaklı gezdim artık bir anne olarak pırıl pırıl parlamalıyım diye düşünüyorum , yani eşimde beni takdir etsin doğumdan sonra salmadı helal olsun demeli oğlumda annesini bakımsız görmesin he he işte bütün mesele çirkef kaynanalık duyguları ...
evet sütyen giyince akmıyor ama rahat olsun diye yarım dantelli sütyen giydimm tabi ondanda çıkıyorlar ondan aktı yanii...emelcim doktorum merak etme emilmediği sürece kolstrom gelmez dedii.. sadece ssu gibi sıvı gelir merak etme kurcalama dedii... zaten kurcalamıyorumda bu göğüs ucu kremlerini sürdükten sonra pamuk gibi oldular daha rahat akıyorlar...Asoscum , ya bir yerde okudumda dar sütyen giyip göğüs pedi kullanın diyordu bu şekilde daha az kayıp oluyormuş sanırım ...
ємєℓ;8356876 .!.:
ємєℓ;8356876 .!.:
onu düşündüm ama verirken geri alırım işin bitince dedi 2. çocuğu içn saklayacakmışBana teklif eden arkadaşta ihtiyacı olmamasına karşın , arkadaşının oğlunun kıyafetlerini kendi oğluna giydirdi ama onlar çok samimiler bizde ööle ama ne bileyim benim babamda bize hiç eski giydfirmedi az olsun öz olsun derdi , ben şimdilik kibarca dedim sende kalsın ihtiyacım olursa ben isterim senden, hem dolap da dolu görünmesin akrabalar bişey almaz sonra falan dedim tamam dedi .. Bir iki tane demeden önce vermişti ayıp olmasın diye yıkadım koydum kenara ama senin arkadaşlarının yaptığı hakkaten ayıpmış , bence sen onları yıka ve ihtiyacı olan fakir birini sevindir ramazan öncesi ... Ayrıca gerçekten o kadar çok ihtiyacı olan insan var ki tek bir zıbın bile alamıyorlar çocuklarına , bizler çok şükür iyi kötü herşeylerini alabilecek durumdayız ben bir daha soran olursa öyle dicem ....
tabi meryemcim ben de görümcemden aldım çünkü tanıyorum onu. o yüzden benim de içim rahat, o yıkamış bebek deterjanıyla, ben tekrar yıkar ütülerim mis gibi olur.
denizcim alemmiş pijama olayı ya, bir de pijama konusunda insan daha da hassas oluyo, yıkansa bile içe sinecek bişey değil. bir de o kadar şeyi aldık bi pijama mı alınmayacak. düşüncesizlik etmiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?