2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

emsalcim gecmis olsun canim, ama ultrasonda bebeginin kilosunun az cikmasi bir hata sonucunda da olablilir. sonucta 2 ayri doktorda yapilmis olcumler, ultrason cihazlarina ve o anlik aldigi degerlere gore epey farkli sonuclar cikartabiliyorlar. zira burda bi arkadasimin basina geldi 2 doktorun 3 gun icinde yaptigi kilo olcumlerinde 500 gr felan oynamisti cok takilma insallah bebeginin gelisimi iyidir canim.

suyunun gelmesini de yapilan bazi islemlerle durdurabiliyorlar diye okumustum ama tam detayli hatirlayamadim simdi.
tabi doktorun en iyisini yapip anlatacaktir sana.
insallah cok iyi haberlerle gelirsin hersey yoluna girer tatlim. stres yapma bu da zararli snucta tansiyonunu da cikarabilir.

benim esimde mayoya karsi :))) cok anlamsiz diyor su da karnina yapisiyor hemen kurumuyor, valla 53 yasinda anasi bile bikini giyor, dolayisiyla benimde ip gibi bikini giymemde sorun yok o acidan
tek sorun totom ve selulitler laelaelaelaelae

Ay denizcim helede bir de öyle söyleyince sinir oluyorum bana teklif eden arkadaşta bunlar hatıra kalacak oğluma kullanınca verirsin demişti , benimde resmen tepe tüyüm dikildi ... Bence hiç zahmet etme , sen geri ver onalrın hepsini de ki o kadar çok almışız ki dolapda bunlara yer kalmadı ay terbiyesiz ya , hem zorla vermeye kalkıyor birde ikinciyi düşünüyor sersin ki zaten ikinciyi düşünüyorsun falan klava:

Ebru ben verırım:) oyle hıssedıyorum:)
denız valla ben mayo gıycem desem esım karnını zor kutur rahatsız olursun dıyo. Dogumdan sonra dot gobek kalırsa heralde ee artık mayo gıysen ıyı olur der:)

Allah razı olsun canım sağol
kilo ölçümleri aynı dr.da yapıldı canım 1 hafta arayla değişik yerlerde yapılsaydı
hata payını düşünürdüm bende ama bakalım bu gün kendi dr.um ne diyecek
inşallah iç açıcı şeyler söyler dualarınızı bekliyorum
biliyorsunuz zaten erken doğum olmasın diye ilaç kullanıyorum başından beri riskli geçiyor şimdi su olayıda çıkınca aynı sorun yine gündemde

canım geçmiş olsunn korkulacak bişey yoktur umarımm.. bolbol su iç canımm....sanada hayırlı cumalar canımm...rabbim hepimizin bebeğini korusunn...

merhaba canım hayırlı cumalar sanada . . . . . .sıkma hemen canını ....doktor sana bol bol su içmen gerektigini soyleyecektir . . . . . .hemen fark edilmesi iyi olmus canım . . . .gerekli tetkikleri yaparlar onlar endise etme guzel haberlerle gelceksin eminim

Emsalcim geçmiş olsun canım , sıkma canını hele bir doktorunla görüş en doğrusuna o karar verecektir ,sen mümkün oldukça fazla su tüketmeye bak ,inşallah güzel haberlerle döneceksin .

Emsalcım sen uzulme kızın daha zamanı var o bekler. Varsın zayıf cıtıpıtı bır kız olsun yeterkı saglıklı olsun

canım geçmiş olsunn korkulacak bişey yoktur umarımm.. bolbol su iç canımm....sanada hayırlı cumalar canımm...rabbim hepimizin bebeğini korusunn...

sağol canım inşallahh aminnnnn

dediğin gibi en azından erken farkedildi
çok fazla su içiyorum zaten ama bu içtiğimiz suyun bebeğin sıvısı ile alakası yokmuş
oldum bittim çok su içerdim ama gebeliğim boyunca çok daha fazla içtim
bakalım bu gün ne gibi bir tedaviden bahsedecek dr.
inşallah hepimiz sorunsuz bir şekilde alırız yavrularımız kucakalarımıza
çoğu gitti azı kaldı Allah ın izni ile inşallahh

Emsalcim geçmiş olsun canım , sıkma canını hele bir doktorunla görüş en doğrusuna o karar verecektir ,sen mümkün oldukça fazla su tüketmeye bak ,inşallah güzel haberlerle döneceksin .

sağol canım çok teşekkür ederim hepinize inşallahh

Emsalcım sen uzulme kızın daha zamanı var o bekler. Varsın zayıf cıtıpıtı bır kız olsun yeterkı saglıklı olsun

tatlımm inşallahhh sağlıkla sıhhatle doğsunda dediğin gibi varsın zayıf olsun
Allah ım hepimizin yardımcı olsun
hepinize çok teşekür ederim Allah razı olsun hepinizden canımm

emsallcimmmm canım çok çok güzel haberlerle bütün sıkıntını atmış olarak geleceksin eminim. çünkü erken fark edilmiş bak hemen gerekli tedbirleri alacaktır doktorun. sen yeterki stresten uzak dur. allahım bu mübarek günde seni üzmeyecek çünkü sen yüreği tertemiz bir insansın allah senin gönlüne göre verecektir canımcım.

emsalcim sıkma canını iyidir bebğin merak etme.. bebeğin kilolarını sadece biz anneler takıyoruz doktorlar hiç kilosuna takmıyo bizim kadar.. üzme kendini az kaldı herşey yoluna girecek inşallah..

ay ebrucum benim kaynanamda 54 yaşında ve ipli bikini giyiniyor, benimkilerden daha güzel ve daha canlı renkler, model model ve çok yakışıyor.

bir de yazlık 5 evin bulunduğu bi koyda heralde orada dötümüzü de açsak kimse bakmaz, çünkü kimsecikler yok....

denizcim ben de bekarlığımda giydiğim ip bikiniler kısacık şortlardan fedakarlık ettim tatlım. eşime yeni yeni etekli mayo olayını kabullendirmeye çalışıyorum ben de.
sorma aciyp kıskançtır neyse hamile kalınca geçti bari
canım dualarımız seninle inşallah güzel haberler alırsın içini ferah tut canım

ya işte gelde kıl olma bende mesela hatıra kalsın istiyorum o yüzden kimseye vermicem ihtiyacı olan biri olursa elimden gelidğince yeni alrım veririm valla gıcık bir durum

emel canım benim sanada maşallahh
Allah ım nazarlardan korusun sizi
kızlar ben kaçtım bir duş alayım sonrada hazırlanayım
kendinize iyi bakın gelince yazarım size öptük hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…