emel canım benim sanada maşallahh
Allah ım nazarlardan korusun sizi
kızlar ben kaçtım bir duş alayım sonrada hazırlanayım
kendinize iyi bakın gelince yazarım size öptük hepinizi
emsallcimmmm canım çok çok güzel haberlerle bütün sıkıntını atmış olarak geleceksin eminim. çünkü erken fark edilmiş bak hemen gerekli tedbirleri alacaktır doktorun. sen yeterki stresten uzak dur. allahım bu mübarek günde seni üzmeyecek çünkü sen yüreği tertemiz bir insansın allah senin gönlüne göre verecektir canımcım.
emsalcim sıkma canını iyidir bebğin merak etme.. bebeğin kilolarını sadece biz anneler takıyoruz doktorlar hiç kilosuna takmıyo bizim kadar.. üzme kendini az kaldı herşey yoluna girecek inşallah..
sorma aciyp kıskançtır neyse hamile kalınca geçti bari
canım dualarımız seninle inşallah güzel haberler alırsın içini ferah tut canım
ya işte gelde kıl olma bende mesela hatıra kalsın istiyorum o yüzden kimseye vermicem ihtiyacı olan biri olursa elimden gelidğince yeni alrım veririm valla gıcık bir durum
ємєℓ;8357640 .!.:sagol canım benim selametle git gel insallah . . . .sakın kotu seyler de dusunme . .haberlerini bekliyoruz bak merakta bırakma canım opuyorum seni
ємєℓ;8357761 .!.:afiyet olsun denizcimm :)
canım evet hazırlayamadım hala... bugünde doktora gideceğim birazdan bakalım kordonumuz ne durumda... hafta sonuna kaldı artık... kesinlikle haklısın bian önce hazırlanmak lazım çok huzursuz oluyorumm yaa... daha yapılack çok iş var...:bbo:ємєℓ;8357662 .!.:ayşecim sen naptın canım . .dun cantanı hazırlayamamıstın bugun hazırlarsın artık :)) ne olur ne olmaz tetikte olmak lazım
ємєℓ;8357944 .!.:hımmm doktor kontrolu bugun ha ..kaçta gidiyosun canım randevun kaçta . . .guzel haberlerini bekliyoruz canım.....hemen haber vermeyi unutma bak
aslında randevu almadımm :kedi: kendini iyi hissetmezsen gel demiştii.. bu kordon olayı beni buhafta strese soktu bebeğimi görmek istiyorumm... haber veririm gelince canım öptümm gidip yatağımızı toplayalımm... doktor amcaya gidelimmkaydirigubbakcemile
denizcim canım işte huy ve yetişme tarzı sanırım. yani bu adam farklı bir ailede yetişseydi bu şekilde düşünmezdi. öyle gereksiz kıskançlıkları yoktur ama kıyafet olayında takıntılıdır. bakalım seneye aşıcaz azcık azcık bu durumu sanırsam :)
ємєℓ;8357999 .!.:dogumdan sonra ilk isim kuafore gidip saçlarımı boyatmak olcak hihoyyyt . . .allahtan beyazlarım çok ustlerde degil altlarda saklanıo ama epey var . . . .dogum sonrası sendromuna girmeyiz umarım
bizim aşkımız getirdiği bir şey o yüzden normal karşıladım eşimle tanıştığımda başka biriyle çıkıyordum biraz zor elde etti beni kaydirigubbakcemile3 o yüzdende kıskançlığı vardı ama evlendikten sonra biraz geçti hamile kalınca biraz... şu an normal seviyede bide kıskanınca çok tatlı oluyor benim koçişim ya yerim ben onu opuyorumnanaktan aşığım hala
nasıl bişi olduğunu unuttuğumuzdan olabilir canımcım :roflol:Yasemin doğumdan sonra cinsellik önemli soğumasın aralar yorumuma bişiy demedin yavrum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?