2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

emel canım benim sanada maşallahh
Allah ım nazarlardan korusun sizi
kızlar ben kaçtım bir duş alayım sonrada hazırlanayım
kendinize iyi bakın gelince yazarım size öptük hepinizi

sagol canım benim selametle git gel insallah . . . .sakın kotu seyler de dusunme . .haberlerini bekliyoruz bak merakta bırakma canım opuyorum seni

canım arkadaşlarım benim sizlere ne desem az kalır iyiki varsınız
aminn canım inşallahh
hepinizi seviyoruz Allah hepinizin gönlüne göre versinn

emsalcim sıkma canını iyidir bebğin merak etme.. bebeğin kilolarını sadece biz anneler takıyoruz doktorlar hiç kilosuna takmıyo bizim kadar.. üzme kendini az kaldı herşey yoluna girecek inşallah..

inşallahh canım çok sağol

teşekkür ederim tatlım kendinize iyi bakın Allah a emanet olun hepiniz
gelince görüşürüz öptüm

ayşecim sen naptın canım . .dun cantanı hazırlayamamıstın bugun hazırlarsın artık :)) ne olur ne olmaz tetikte olmak lazım

ємєℓ;8357640 .!.:
sagol canım benim selametle git gel insallah . . . .sakın kotu seyler de dusunme . .haberlerini bekliyoruz bak merakta bırakma canım opuyorum seni

Allah razı olsun canım
tamam çok sağolun gelir gelmez yazarım size öptük bizde

Gülay eeee ben öyle bir yerde olsam üssüz bile güneşlenirim he eh :dance: sonuçta gidilen ortam da önemli bazı şeyleri bazı yerler kaldırmıyor maalesef , bir halk plajında da çok sexy giyinmek saçma geliyor ama düzgün yerlerde giyilebilir , bence.

ємєℓ;8357761 .!.:
afiyet olsun denizcimm :)

sağol canım sizde öğün atlamayın yiyin mutlaka evdeyken benim tek sıkıntım bu geç kahvaltı yapınca öğlen yenmiyor acıkınca akşam yemeği vakit yaklaşmış oluyor işin tek avantajı düzenli beslenmek bide maaş tabii kaydirigubbakcemile3

ємєℓ;8357662 .!.:
ayşecim sen naptın canım . .dun cantanı hazırlayamamıstın bugun hazırlarsın artık :)) ne olur ne olmaz tetikte olmak lazım
canım evet hazırlayamadım hala... bugünde doktora gideceğim birazdan bakalım kordonumuz ne durumda... hafta sonuna kaldı artık... kesinlikle haklısın bian önce hazırlanmak lazım çok huzursuz oluyorumm yaa... daha yapılack çok iş var...:bbo:

denizcim canım işte huy ve yetişme tarzı sanırım. yani bu adam farklı bir ailede yetişseydi bu şekilde düşünmezdi. öyle gereksiz kıskançlıkları yoktur ama kıyafet olayında takıntılıdır. bakalım seneye aşıcaz azcık azcık bu durumu sanırsam :)

hımmm doktor kontrolu bugun ha ..kaçta gidiyosun canım randevun kaçta . . .guzel haberlerini bekliyoruz canım.....hemen haber vermeyi unutma bak

ebrucum afiyet olsun :)

dogumdan sonra ilk isim kuafore gidip saçlarımı boyatmak olcak hihoyyyt . . .allahtan beyazlarım çok ustlerde degil altlarda saklanıo ama epey var . . . .dogum sonrası sendromuna girmeyiz umarım

bizim aşkımız getirdiği bir şey o yüzden normal karşıladım eşimle tanıştığımda başka biriyle çıkıyordum biraz zor elde etti beni kaydirigubbakcemile3 o yüzdende kıskançlığı vardı ama evlendikten sonra biraz geçti hamile kalınca biraz... şu an normal seviyede bide kıskanınca çok tatlı oluyor benim koçişim ya yerim ben onu opuyorumnanaktan aşığım hala

ємєℓ;8357999 .!.:
dogumdan sonra ilk isim kuafore gidip saçlarımı boyatmak olcak hihoyyyt . . .allahtan beyazlarım çok ustlerde degil altlarda saklanıo ama epey var . . . .dogum sonrası sendromuna girmeyiz umarım

Bende onu düşünüyorum bu kadar şeye heves edip birde depresyona girersem işte o zmaan daha kötü olurum .

Yasemin doğumdan sonra cinsellik önemli soğumasın aralar yorumuma bişiy demedin yavrum kaydirigubbakcemile3

masallah canım Allah nazarlardan korusun kocisinle seni kızınızla birlikte mutlululugunuz çogalsın canım daha da . . . . .Allah onları basımızdan eksik etmesin valla

canım benim eşimin ailesi çok mutaassıp. öyle bir ortamda büyümüş öyle bilmiş şimdi fikirleri çok zor değişiyor malesef. biz evlenmeden önce biliyordum ve kabullendim. sonuçta vazgeçemeyeceğim bişey değildi. başka şeyler istese belki düşünürdüm tabi. denize girmeyi falan çok severim ama tatil anlayışım sadece ondan ibaret değil. napalım herşey aşk için bacım. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…