2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bende onu düşünüyorum bu kadar şeye heves edip birde depresyona girersem işte o zmaan daha kötü olurum .

ben ilkinde girmistim canım . . .kendimi inek gibi hissediyordum . . . .emzirmek istemiyordum . . . .kayınvalidem ve annem yanımdaydılar . . . .kayınvalidem surekli tepemde emzir emzir ....emzirmiyon aç kaldı bu bebek ...tabi ki torununu dusuncek . . o oyle yaptıkca ben sınır oldum hep . . .zaten sezeryanım acım bi yandan ..herkes bebekle ilgileniyo benle ilgilenen yok . . .oyle bir iki hafta cektim canım sonra duzeldim . . . .

Yasemin doğumdan sonra cinsellik önemli soğumasın aralar yorumuma bişiy demedin yavrum kaydirigubbakcemile3

Bizim gebelikten önce süper bir cinsel hayatımız vardı şekerim ,eski günlerimize döneceğimize inanıyorum kuşum ... Kim ne derse desin cinsellik evlilikte çok önemli , şu an ikimizinde enerjisi tükenmiş gibi ama ne yapayım o inat ediyor ....

Bu arada kıskançlık konusunda , eşim benimle nişanlanana kadar bana kan kusturdu , kaç kere cep telimi değiştirdim , üniv. deyken hiç bir erkeğe selam veremiyordum normal arkadaşlar dahil , ama ne oldu nişanlandık işler değişti baktı beni garantiye aldı , ee çevremde de hiç erkek yok neredeyse, bir yere gideriz tek başıma çıplak gezsem umursamaz gerçi bu kadar large olmasıda sinirimi bozuyor insan arada kıskanılmak istiyor , sonra ben çirkinleştim mi beni beğenmiyor mu diye düşünmeye başlıyor insan ...

kızlar benim göbek deliğim dışarı pörtlemişti. şimdilerde nasıl bişi yapıyorsa içerde göbek deliğim içine çöküyor etrafı şişiyor bu donutlar var ya onlar gibi bişi oluyor göbeğimde. size de oluyor mu ya?

Ya ben şimdiden kendimi alıştırmaya çalışıyorum doğum sonrasına diyorum , ilk günler zor olacak yasemin kabul et bir sürü vıdı vıdı , ama en geç 4 hafta sonra normale dönüces bis bunu başarabiliriz falan diye kandırıyorum kendimi umarım , umduğum gibi olur ... Ya ben ağlayıp zırlayıp cadı gibi gezmek istemiyorum ortada ... Geçen sene Elif Şafağın Siyah Süt adlı kitabını okumuştum , o doğum sonrası ağır bir depresyon geçirmiş ve bir takım şeylerden bahsetmişti o zaman ürkmüştüm açıkçası .

benımde oyle garıp bır sekılde canım.

evet canım okumustum o kitabı cok guzel bir kitaptı..... ama ben bu sefer depresyona girme niyetinde degilim......sanırım biraz da bizim elimizde bu........biz istesek neler yaparız :lepi:

ємєℓ;8358449 .!.:
evet canım okumustum o kitabı cok guzel bir kitaptı..... ama ben bu sefer depresyona girme niyetinde degilim......sanırım biraz da bizim elimizde bu........biz istesek neler yaparız :lepi:

inşallah canım bu sefer , güzel geçirirsin , daha deneyimlisin ....

Ben yemeğe kaçar , hepinize afiyet olsun ....

afiyet olsun yasemin .......bende cıkıyorum kızlar hem yemegimizi yiyelim hemde uzanıp dinleneyim biraz kendinize iyi bakınnnnn

meryem semsert oluyor çok komik görünüyor ya. nasıl bir şekil alıyorlar içerde çok merak ediyorum.
emelcim, yasemincim ne kadar az dırdır o kadar rahat lahusalık bence. benim çevremde öyle gelip gidip laf sölicek pek insan yok o nedenle rahat olcam sanırım. babanem de saolsun zaten konuşturmaz kimseyi konuşanın da cevabını yapıştırır rahat olurum yani.

öyle canım aşk güzel şey aşk için ölmeli aşk o zaman aşk
nasıl bişi olduğunu unuttuğumuzdan olabilir canımcım :roflol:
hatırlarsın canım benim...geçenlerde gazetede bir adam pskilog du galiba çıkmış çocuk evliliğin bombasıdır çocuktan sonra seks ölür falan tarzı şeyler demiş sinir oldum şu ana kadar ölmedi bundan sonrada öldürmem :kedi:

kıskanılmak dozunda güzel... eski günlerinize dönün canım ihmal etmeyin

baharcım benım bırde o gobek delıgım çok kaşınıyor.. gogus kremını surunce rahatlıyor sadece

ıSTANBUL'UN ÖRNEK BABASI

Başından üç evlilik geçen ve çocuk sahibi olamayan Okan Bayülgen, dördüncü evliliğini yaptığı Şirin Ediger ile baba olma mutluluğunu yaşamaya hazırlanıyor. Bu yüzden Bayülgen eşinin üzerine titriyor ve elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Bayülgen, doğumuna artık günler kalan eşini, bu sıcak yaz günlerinde daha rahat etmesi için geçen hafta Swissotel'e taşımış. Swissotel'i tercih etmesinin sebebi ise, direkt havuza girilebilen suit odalarının olmasıymış. Bayülgen, eşini işte o suitlerden birine yerleştirmiş ve Şirin Hanım, bunaldıkça odadan direkt havuza girip, ferahlıyormuş.

baharcım benım bırde o gobek delıgım çok kaşınıyor.. gogus kremını surunce rahatlıyor sadece

ya sorma meryemcim. ben esmerim ya göbek deliğim pörtleyince buruşuk yerleri normalden koyu geldi gözüme ki öyle zaten :) duşta falan sürekli orayı keseledim kir zannedip, kaşıdım yara yaptım resmen iyice kötü göründü. şimdi azcık azcık düzeldi ama elim hep orda huy edindim sanırım. ben de evicaptan azcık sürüyom oraya yumuşasın diye.

alkisalkisalkis benim kocamın o kadar parası yok maalesef ama o da bana hiç iş yaptırmadı Allah razı olsun

canım gogus kremınıde sur azcık. ben çok kasınan yerlerıme suruyorum ıyı gelıyo

alkisalkisalkis benim kocamın o kadar parası yok maalesef ama o da bana hiç iş yaptırmadı Allah razı olsun

barı eve şişme havuz alsaydı:) kaydirigubbakcemile3 canım zaten benım boyle seylerde gozum yok. mıllet ne şartlarda hamıle. bız Allaha bın sukur işe gelıp gidiyorum ama esım bırakıyor eşim alıyor. benı sıkıntıya sokmuyor hiç bır zaman..

slm kızlar nasılsınız bakalım topik sessiz günlerinden birini yasıyor..... ben iyyim dun oglusumu gördüm. doktor amcası ii oldugunu söyledi 2200gr olmus nasıl sizce? dogum pozisyonunuda almış sıpaaa:)))))))))

meryemcim lansinohu diyorsan daha almadım canım evicap sürüyorum şimdilik. lansinohu eylül başında kullanmaya başlıcam canımcım.
okan bayülgene gelince tabi herkes kendi olanaklarıyla bişeyler yapmaya çalışıyor ya. ama işte önceden de dediğim gibi bişeylerin parayla ilgisi yok kafada bitiyor. parası olup ta onu düşünemicek birçok insan vardır eminim. ya da parası olmayıp eşinin konforu için çırpınan....

çok şükür canım halimize valla su bile kocamdan istiyorum her dediğimi yapıyor daha ne istiyim
oh maşallah paşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…