Bende onu düşünüyorum bu kadar şeye heves edip birde depresyona girersem işte o zmaan daha kötü olurum .
Yasemin doğumdan sonra cinsellik önemli soğumasın aralar yorumuma bişiy demedin yavrum kaydirigubbakcemile3
ємєℓ;8358253 .!.:ben ilkinde girmistim canım . . .kendimi inek gibi hissediyordum . . . .emzirmek istemiyordum . . . .kayınvalidem ve annem yanımdaydılar . . . .kayınvalidem surekli tepemde emzir emzir ....emzirmiyon aç kaldı bu bebek ...tabi ki torununu dusuncek . . o oyle yaptıkca ben sınır oldum hep . . .zaten sezeryanım acım bi yandan ..herkes bebekle ilgileniyo benle ilgilenen yok . . .oyle bir iki hafta cektim canım sonra duzeldim . . . .
kızlar benim göbek deliğim dışarı pörtlemişti. şimdilerde nasıl bişi yapıyorsa içerde göbek deliğim içine çöküyor etrafı şişiyor bu donutlar var ya onlar gibi bişi oluyor göbeğimde. size de oluyor mu ya?
ємєℓ;8358449 .!.:evet canım okumustum o kitabı cok guzel bir kitaptı..... ama ben bu sefer depresyona girme niyetinde degilim......sanırım biraz da bizim elimizde bu........biz istesek neler yaparız :lepi:
öyle canım aşk güzel şey aşk için ölmeli aşk o zaman aşkcanım benim eşimin ailesi çok mutaassıp. öyle bir ortamda büyümüş öyle bilmiş şimdi fikirleri çok zor değişiyor malesef. biz evlenmeden önce biliyordum ve kabullendim. sonuçta vazgeçemeyeceğim bişey değildi. başka şeyler istese belki düşünürdüm tabi. denize girmeyi falan çok severim ama tatil anlayışım sadece ondan ibaret değil. napalım herşey aşk için bacım. opuyorumnanaktan
hatırlarsın canım benim...geçenlerde gazetede bir adam pskilog du galiba çıkmış çocuk evliliğin bombasıdır çocuktan sonra seks ölür falan tarzı şeyler demiş sinir oldum şu ana kadar ölmedi bundan sonrada öldürmem :kedi:nasıl bişi olduğunu unuttuğumuzdan olabilir canımcım :roflol:
Bizim gebelikten önce süper bir cinsel hayatımız vardı şekerim ,eski günlerimize döneceğimize inanıyorum kuşum ... Kim ne derse desin cinsellik evlilikte çok önemli , şu an ikimizinde enerjisi tükenmiş gibi ama ne yapayım o inat ediyor ....
Bu arada kıskançlık konusunda , eşim benimle nişanlanana kadar bana kan kusturdu , kaç kere cep telimi değiştirdim , üniv. deyken hiç bir erkeğe selam veremiyordum normal arkadaşlar dahil , ama ne oldu nişanlandık işler değişti baktı beni garantiye aldı , ee çevremde de hiç erkek yok neredeyse, bir yere gideriz tek başıma çıplak gezsem umursamaz gerçi bu kadar large olmasıda sinirimi bozuyor insan arada kıskanılmak istiyor , sonra ben çirkinleştim mi beni beğenmiyor mu diye düşünmeye başlıyor insan ...
baharcım benım bırde o gobek delıgım çok kaşınıyor.. gogus kremını surunce rahatlıyor sadece
ıSTANBUL'UN ÖRNEK BABASI
Başından üç evlilik geçen ve çocuk sahibi olamayan Okan Bayülgen, dördüncü evliliğini yaptığı Şirin Ediger ile baba olma mutluluğunu yaşamaya hazırlanıyor. Bu yüzden Bayülgen eşinin üzerine titriyor ve elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Bayülgen, doğumuna artık günler kalan eşini, bu sıcak yaz günlerinde daha rahat etmesi için geçen hafta Swissotel'e taşımış. Swissotel'i tercih etmesinin sebebi ise, direkt havuza girilebilen suit odalarının olmasıymış. Bayülgen, eşini işte o suitlerden birine yerleştirmiş ve Şirin Hanım, bunaldıkça odadan direkt havuza girip, ferahlıyormuş.
canım gogus kremınıde sur azcık. ben çok kasınan yerlerıme suruyorum ıyı gelıyoya sorma meryemcim. ben esmerim ya göbek deliğim pörtleyince buruşuk yerleri normalden koyu geldi gözüme ki öyle zaten :) duşta falan sürekli orayı keseledim kir zannedip, kaşıdım yara yaptım resmen iyice kötü göründü. şimdi azcık azcık düzeldi ama elim hep orda huy edindim sanırım. ben de evicaptan azcık sürüyom oraya yumuşasın diye.
alkisalkisalkis benim kocamın o kadar parası yok maalesef ama o da bana hiç iş yaptırmadı Allah razı olsun
çok şükür canım halimize valla su bile kocamdan istiyorum her dediğimi yapıyor daha ne istiyimbarı eve şişme havuz alsaydı:) kaydirigubbakcemile3 canım zaten benım boyle seylerde gozum yok. mıllet ne şartlarda hamıle. bız Allaha bın sukur işe gelıp gidiyorum ama esım bırakıyor eşim alıyor. benı sıkıntıya sokmuyor hiç bır zaman..
slm kızlar nasılsınız bakalım topik sessiz günlerinden birini yasıyor..... ben iyyim dun oglusumu gördüm. doktor amcası ii oldugunu söyledi 2200gr olmus nasıl sizce? dogum pozisyonunuda almış sıpaaa:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?