fatoş gözün aydın. iyi kilosu maşallah..
çok şükür canım halimize valla su bile kocamdan istiyorum her dediğimi yapıyor daha ne istiyim
oh maşallah paşama
fatoş hoşgeldin canımcım. maşallah kuzuna kilosu falan çok iyi.
herkese merhaba
hakkaten bugün ne kadar az kişi online!! ilk defa böyle tenhalık grdüm.
ben de 2 gündür giremedim. benim kız beni kokuttu salı gecesi. çarşamba da kramp sancı falan devam edince epey korktum. ama dün doktora gidip; kızım iyiymiş, rahimde de açılma falan yokmuş. oh rahatladım kaydirigubbakcemile2
yalnız işe araba kullanarak gidip geliyordum; bu korkudan sonra babam beni bırakmaya başladı laelaelaelaelae (yol gidiş dönüş 150 km de)
inşallah sizler iyisinizdir zemuszemus
Slm kızlar fatışcum bana da aynısını dedi.Her hafta nst ya giricem.Günde 10 dan az olursa hareketi dra haber vericem.
Sıkma canını içini rahat tut bunlar tedbir.Gelmeyin deseler bu kez de niye nst ye girmiyoruz diye sızlanırız.
barı eve şişme havuz alsaydı:) kaydirigubbakcemile3 canım zaten benım boyle seylerde gozum yok. mıllet ne şartlarda hamıle. bız Allaha bın sukur işe gelıp gidiyorum ama esım bırakıyor eşim alıyor. benı sıkıntıya sokmuyor hiç bır zaman..
slm kızlar nasılsınız bakalım topik sessiz günlerinden birini yasıyor..... ben iyyim dun oglusumu gördüm. doktor amcası ii oldugunu söyledi 2200gr olmus nasıl sizce? dogum pozisyonunuda almış sıpaaa:)))))))))
herkese merhaba
hakkaten bugün ne kadar az kişi online!! ilk defa böyle tenhalık grdüm.
ben de 2 gündür giremedim. benim kız beni kokuttu salı gecesi. çarşamba da kramp sancı falan devam edince epey korktum. ama dün doktora gidip; kızım iyiymiş, rahimde de açılma falan yokmuş. oh rahatladım kaydirigubbakcemile2
yalnız işe araba kullanarak gidip geliyordum; bu korkudan sonra babam beni bırakmaya başladı laelaelaelaelae (yol gidiş dönüş 150 km de)
inşallah sizler iyisinizdir zemuszemus
aslına bakarsan ben de önce tedirgin oldum ama düşününce biraz içim rahatladı.Benim sıpa da doğum pozisyonunu almış.Sanırım ondan hareketleri eskisi gibi değil.Sizde de değişiklk var mı
benimki cok yavasladı ama gece cok oynuyoo dungece beni uyutmadı mesela heralde ben gece oturup saymalıyım hareketleriiiCADIARZU
Benimki de aynı gece 10 dan sonra ve sabahın kör saatleri tepiniyor.Gündüz uyuyor benim meleğim.Ben de nasıl sayacağımı bilmiyorum.
Nst ye girerken de tatlı bişeyler yiyin bebek hat,reketlensin diyorlar kesinlikle aç olmamalıymışız.Bilginize
aslına bakarsan ben de önce tedirgin oldum ama düşününce biraz içim rahatladı.Benim sıpa da doğum pozisyonunu almış.Sanırım ondan hareketleri eskisi gibi değil.Sizde de değişiklk var mı
benimkisi de bu aralar iyice cildirdi bi dakka durmuyor, her an dogurcam diye endise tasimaya basladim bende. diyorum alicik annene rahat ver biraz sakin ol ama yok
ya yeri daraldi cok ya dakaslari felan cok guclendi diye her hareketini hissediyorum artik :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?