kızlar ben geldim, geçmişi okuudum ama hiçbişicik kalmadı aklımda...............
selam kızlar herkese nasılsınız ?
kızlar çok güzel ahşap harfler buldum el yapımı hemen sipariş verdim umarım hemen gelir kızımın odasına asarım
kızlar çok güzel ahşap harfler buldum el yapımı hemen sipariş verdim umarım hemen gelir kızımın odasına asarım
canım internet sitesindenmi?
Pembe, online değil heralde bu mesajı da görmez ama o kadar taktir ediyorum ki! hakkaten hiç kolay değil çektiği sıkıntı. inşallah sonucu çok iyi olur.kızlar farkındaysanız oturup kalkıp halinize şükremeniz için mesaj atıyorum arada bir haaa.
inşallah sıkıcı olmuyorumdur :)
ben kullanıyorum. yüzümde oluşan güneş lekelerini artık kapatamamaya başladı :bbo: ama memnunum geneldeBu arada max faktörün crame puff pudrasını kullanan var mı ? Bugün pudra alıcam , herkes onu öneriyor ama siz kullanıyormusunuz ?
offfff, dün burası acaip sıcaktı. tıslaya tıslaya ve ter içinde uyuma mücadelesi verdim :gitme:yaaa burası çok sıcak yağmur felan da yoookkkkkmirmirmirmir
ah canım ya ne kadar uzakmış ayrılsaydın keşke ama tabii hepimiz doğum sonrasını düşünüyoruz değil mi? neyse bebeğin iyiymiş dikkat et canım kendine
Ay ay yemek sonrası baygınlık yaşıyorum yine :)) Benim oğluşda hıçkırmaya başlayınca bir tuhaf oluyorum ben ya , ard arda olunca komik oluyor , biraz da huylanıyorum ... Bu arada baharcım sana katılıyorum bir çok kişinin parası çok ama böyle bir şeyi asla düşünmeyebilir , mesela benim kocam da para olsada aklına beni konforlu tutmak gelmez ... Sanıyorum baştan biraz nazlanıp oflayıp puflamak lazımdı , bizde hala aynı tas aynı hamam ben hazırlıyorum oyiyor içiyor , lütfedip iki tabak taşıyor ara sıra .
bir geçmişe baktım, geldim
Pembe, online değil heralde bu mesajı da görmez ama o kadar taktir ediyorum ki! hakkaten hiç kolay değil çektiği sıkıntı. inşallah sonucu çok iyi olur.
ben kullanıyorum. yüzümde oluşan güneş lekelerini artık kapatamamaya başladı :bbo: ama memnunum genelde
offfff, dün burası acaip sıcaktı. tıslaya tıslaya ve ter içinde uyuma mücadelesi verdim :gitme:
çok sağol hayatım; işte 22 ağustosa kadar kasıp, 4 hafta önceden bırakacam inşallah. (sezeryana göre 4 hafta olacak ama ben normal istiyorum kafamçokkarıştı. neticede 3 hafta aktardın doğum sonrasına derlerse şaşmayacağım da benim doktorun asistanına acaip küfür edebilirim )
Ay ay yemek sonrası baygınlık yaşıyorum yine :)) Benim oğluşda hıçkırmaya başlayınca bir tuhaf oluyorum ben ya , ard arda olunca komik oluyor , biraz da huylanıyorum ... Bu arada baharcım sana katılıyorum bir çok kişinin parası çok ama böyle bir şeyi asla düşünmeyebilir , mesela benim kocam da para olsada aklına beni konforlu tutmak gelmez ... Sanıyorum baştan biraz nazlanıp oflayıp puflamak lazımdı , bizde hala aynı tas aynı hamam ben hazırlıyorum oyiyor içiyor , lütfedip iki tabak taşıyor ara sıra .
emel canım benim sanada maşallahh
Allah ım nazarlardan korusun sizi
kızlar ben kaçtım bir duş alayım sonrada hazırlanayım
kendinize iyi bakın gelince yazarım size öptük hepinizi
kızlar buarada doktor kilo vermeme sorun degil dedi iştahım kapalı diyorum önemli degil diyorr:) sevindim biraz vicdan azabı cekiyordum yiyemiyorum diyee????
kızlar ya bu kansızlık hangi değerlere göre karar veriliyor. hgb diye duymuştum benim hgb şimdi 12, düşük değil mi. acaba baş ağrım ondan mı acep, kansızlıktan falan mı, rengim de yok bu aralar.
kızlar buarada doktor kilo vermeme sorun degil dedi iştahım kapalı diyorum önemli degil diyorr:) sevindim biraz vicdan azabı cekiyordum yiyemiyorum diyee????
kızlar herkese mrb nasılsınız
şekercim hurma ye hurma benim sıpam o yüzden tosun oldu bebeğe ve sana çok faydası olur birde ben elevit pronatal ile balık yağı kullanıyorum omega 3 alamıyorsan onunda faydası oluyor birde kilo yapıyor :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?