2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çok güzel ahşap harfler buldum el yapımı hemen sipariş verdim umarım hemen gelir kızımın odasına asarım

kızlar çok güzel ahşap harfler buldum el yapımı hemen sipariş verdim umarım hemen gelir kızımın odasına asarım

biz oğlumun kapısına o ahşap harflerden adını yapıştırdık çok şirin duruyor gerçekten güle güle kullan

Ay ay yemek sonrası baygınlık yaşıyorum yine :)) Benim oğluşda hıçkırmaya başlayınca bir tuhaf oluyorum ben ya , ard arda olunca komik oluyor , biraz da huylanıyorum ... Bu arada baharcım sana katılıyorum bir çok kişinin parası çok ama böyle bir şeyi asla düşünmeyebilir , mesela benim kocam da para olsada aklına beni konforlu tutmak gelmez ... Sanıyorum baştan biraz nazlanıp oflayıp puflamak lazımdı , bizde hala aynı tas aynı hamam ben hazırlıyorum oyiyor içiyor , lütfedip iki tabak taşıyor ara sıra .

kızlar ya bu kansızlık hangi değerlere göre karar veriliyor. hgb diye duymuştum benim hgb şimdi 12, düşük değil mi. acaba baş ağrım ondan mı acep, kansızlıktan falan mı, rengim de yok bu aralar.

bir geçmişe baktım, geldim

kızlar farkındaysanız oturup kalkıp halinize şükremeniz için mesaj atıyorum arada bir haaa.

inşallah sıkıcı olmuyorumdur :)
Pembe, online değil heralde bu mesajı da görmez ama o kadar taktir ediyorum ki! hakkaten hiç kolay değil çektiği sıkıntı. inşallah sonucu çok iyi olur.

Bu arada max faktörün crame puff pudrasını kullanan var mı ? Bugün pudra alıcam , herkes onu öneriyor ama siz kullanıyormusunuz ?
ben kullanıyorum. yüzümde oluşan güneş lekelerini artık kapatamamaya başladı :bbo: ama memnunum genelde

yaaa burası çok sıcak yağmur felan da yoookkkkkmirmirmirmir
offfff, dün burası acaip sıcaktı. tıslaya tıslaya ve ter içinde uyuma mücadelesi verdim :gitme:

ah canım ya ne kadar uzakmış ayrılsaydın keşke ama tabii hepimiz doğum sonrasını düşünüyoruz değil mi? neyse bebeğin iyiymiş dikkat et canım kendine

çok sağol hayatım; işte 22 ağustosa kadar kasıp, 4 hafta önceden bırakacam inşallah. (sezeryana göre 4 hafta olacak ama ben normal istiyorum kafamçokkarıştı. neticede 3 hafta aktardın doğum sonrasına derlerse şaşmayacağım da benim doktorun asistanına acaip küfür edebilirim )

şekerim sana taktik vereyim o zaman oflayıp pofla çok fenayım felan de canım sen birşeyler hazırlayabilirmisin? de :jeyyar: oda sana kıyamaz tamam der
hoş benim kociş tamam ben hazırlarım diyo ama ben ona kıyamadığımdan kalkıp ben hazırlıyorum :umursamaz:

et valla şu doğum izni olayı zaten tam bir bombaymış kaç aydır bir tam anlamadık anca işte şimdi bişiyler yapıyoruz bakalım bir ara ne rapor tartışmalarımız vardı aman ne yapalım akışına bıraktık kısmet

evet haklısın canım okan bayulgenii sevmem hiç ama bak düşünceli adammış.... sahsen bizimki yaparmıı bilmiyorumm düşünceliyimm??? yeme içme konusunda aynııı bizimkide öyle valla........

kızlar buarada doktor kilo vermeme sorun degil dedi iştahım kapalı diyorum önemli degil diyorr:) sevindim biraz vicdan azabı cekiyordum yiyemiyorum diyee????

emel canım benim sanada maşallahh
Allah ım nazarlardan korusun sizi
kızlar ben kaçtım bir duş alayım sonrada hazırlanayım
kendinize iyi bakın gelince yazarım size öptük hepinizi

emsalcğm topiği okuyorum sürekli ama hiç selamlaşmamıştık inşallah hiçbirşey olmayacak kalbini ferah tut

asoscğm bebiş kordonu çıkarmıştır inşallah çıkarmamışsa bile sağlıklıya o yeter güzel haberlerle dönersiniz inşallah

kızlar buarada doktor kilo vermeme sorun degil dedi iştahım kapalı diyorum önemli degil diyorr:) sevindim biraz vicdan azabı cekiyordum yiyemiyorum diyee????

şekercim hurma ye hurma benim sıpam o yüzden tosun oldu bebeğe ve sana çok faydası olur birde ben elevit pronatal ile balık yağı kullanıyorum omega 3 alamıyorsan onunda faydası oluyor birde kilo yapıyor :kedi:

kızlar ya bu kansızlık hangi değerlere göre karar veriliyor. hgb diye duymuştum benim hgb şimdi 12, düşük değil mi. acaba baş ağrım ondan mı acep, kansızlıktan falan mı, rengim de yok bu aralar.

gulaycim evet o degere gore bakiliyor ama zaten aralik 10.4-13.8 g/dL arasi, simdi kendi test sonucumdan kontrol ettim de
yani seninki oldukca iyi, kansizlik yok sende. benimde en son degerim 12.6 cikti ki benim hap kullanmaya baslamadan once 9 civariydi.

fatoşcum tatlım sen de hoşgeldin.

denizcim ne tesadüf öğlen o harflere bakmaya gittim büyük bi markette var ankarada, ama hoşuma gitmedi, netteki daha güzeller, tanesi markette 4,50 idi, sen nereden ve kaçliraya sipariş verdin. ben de kapısını asmak istiyorum. 4 5 ay önce onlardan almaya karar vermiştim.

yasemincim kesiinlikle haklsın baştan alıştırmakla ilgili, ben bu işi çok iyi başardığımı düşünüyorum , yani çamaşır birikse eğer eşimden yardım istemişsem ve bana yardım etmediyse yıkanmış çamaşırları kokana kadar beklettim çamaşır makinesinde ve asla asmadım. eğer bulaşık makinesinin yerleştirilmesi lazım ve benim de işim varsa eğer o da bunu görmezden gelirse asla boşaltmadım yığdım tabakları, ama tabi bu başlar da. ama şimdi bakıyorum iyiki yapmışım diyorum, eşim çamaşır makinesinde çamaşırların yıkandığını görür görmez asar, bulaşık makinesini boşaltır. biraz despot davrandım ama ne yapıyım ben de işten geliyorum o da işten , bence yardım etmeleri lazım....

şekercim hurma ye hurma benim sıpam o yüzden tosun oldu bebeğe ve sana çok faydası olur birde ben elevit pronatal ile balık yağı kullanıyorum omega 3 alamıyorsan onunda faydası oluyor birde kilo yapıyor :kedi:

kiloyu kime yapıyorr? bebegemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…