fatoşcum tatlım sen de hoşgeldin.
denizcim ne tesadüf öğlen o harflere bakmaya gittim büyük bi markette var ankarada, ama hoşuma gitmedi, netteki daha güzeller, tanesi markette 4,50 idi, sen nereden ve kaçliraya sipariş verdin. ben de kapısını asmak istiyorum. 4 5 ay önce onlardan almaya karar vermiştim.
yasemincim kesiinlikle haklsın baştan alıştırmakla ilgili, ben bu işi çok iyi başardığımı düşünüyorum , yani çamaşır birikse eğer eşimden yardım istemişsem ve bana yardım etmediyse yıkanmış çamaşırları kokana kadar beklettim çamaşır makinesinde ve asla asmadım. eğer bulaşık makinesinin yerleştirilmesi lazım ve benim de işim varsa eğer o da bunu görmezden gelirse asla boşaltmadım yığdım tabakları, ama tabi bu başlar da. ama şimdi bakıyorum iyiki yapmışım diyorum, eşim çamaşır makinesinde çamaşırların yıkandığını görür görmez asar, bulaşık makinesini boşaltır. biraz despot davrandım ama ne yapıyım ben de işten geliyorum o da işten , bence yardım etmeleri lazım....
ємєℓ;8356876 .!.:
hoşgeldin canım iyiz sen nasılsın:1hug:
yaw, okan düşünmemiştir belki. belki kız illa isterim diye tutturmuştur laelaelaelaelae olamas mı? bizi kandırıyorlar belki kaydirigubbakcemile3evet haklısın canım okan bayulgenii sevmem hiç ama bak düşünceli adammış.... sahsen bizimki yaparmıı bilmiyorumm düşünceliyimm??? yeme içme konusunda aynııı bizimkide öyle valla........
fatoşcum tatlım sen de hoşgeldin.
denizcim ne tesadüf öğlen o harflere bakmaya gittim büyük bi markette var ankarada, ama hoşuma gitmedi, netteki daha güzeller, tanesi markette 4,50 idi, sen nereden ve kaçliraya sipariş verdin. ben de kapısını asmak istiyorum. 4 5 ay önce onlardan almaya karar vermiştim.
yasemincim kesiinlikle haklsın baştan alıştırmakla ilgili, ben bu işi çok iyi başardığımı düşünüyorum , yani çamaşır birikse eğer eşimden yardım istemişsem ve bana yardım etmediyse yıkanmış çamaşırları kokana kadar beklettim çamaşır makinesinde ve asla asmadım. eğer bulaşık makinesinin yerleştirilmesi lazım ve benim de işim varsa eğer o da bunu görmezden gelirse asla boşaltmadım yığdım tabakları, ama tabi bu başlar da. ama şimdi bakıyorum iyiki yapmışım diyorum, eşim çamaşır makinesinde çamaşırların yıkandığını görür görmez asar, bulaşık makinesini boşaltır. biraz despot davrandım ama ne yapıyım ben de işten geliyorum o da işten , bence yardım etmeleri lazım....
ben burdan verdim
http://www.yuzdeyuzyerlimali.com/index.php/catalogsearch/result/index/?q=ahşap+harf&x=27&y=14&p=6
canım 45 lira tuttu 6 harf ama çok şekerler firmada çok ilgilendi aradım ne zaman gelir falan diye sanırım bir hafta içinde gelir el yapımı olduğu için biraz zaman alıyor sana da şiddetle tavsiye ederim
yaw, okan düşünmemiştir belki. belki kız illa isterim diye tutturmuştur laelaelaelaelae olamas mı? bizi kandırıyorlar belki kaydirigubbakcemile3
salihas bence hmal etme başka doktora git, aradaki süre çok fazla , ben de sorun yok şimdilik ama ben bile 2 haftada bir gitmeye başladım.
sağol ebrucum o zaman kanda bişey yok tatlım. valla biz bu hurmalar yüzünden herkesin önce pırtlatmayalım rüzgarla alişi, ben de kendimi kontrol edemiyorum, çekirdeğini falan da yiyecem yakında....
şu okan bayülgeni bende anlamadım kızlar eşimle ben çocuk sevmeyiz diye tepki cekti ama eşine yaptığı jestlerle ters bir durum değilmi sizce
kiloyu kime yapıyorr? bebegemi
salihas bence hmal etme başka doktora git, aradaki süre çok fazla , ben de sorun yok şimdilik ama ben bile 2 haftada bir gitmeye başladım.
sağol ebrucum o zaman kanda bişey yok tatlım. valla biz bu hurmalar yüzünden herkesin önce pırtlatmayalım rüzgarla alişi, ben de kendimi kontrol edemiyorum, çekirdeğini falan da yiyecem yakında....
Gülaycım onu baştan yapsam tutardı da artık iş işten geçti ,Ben Allaha havale ediyorum direk :))
evet bu harfler süper tatlımmmm, bunları hiç görmemiştim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?