2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben burdan verdim
http://www.yuzdeyuzyerlimali.com/in...lt/index/?q=ah%C5%9Fap+harf&x=27&y=14&p=6
canım 45 lira tuttu 6 harf ama çok şekerler firmada çok ilgilendi aradım ne zaman gelir falan diye sanırım bir hafta içinde gelir el yapımı olduğu için biraz zaman alıyor sana da şiddetle tavsiye ederim

hoşgeldin canım iyiz sen nasılsın:1hug:

iyi canım sağol.izmir cok sıcak şiz neler yapıyorsunuz sıcaklarla.

her hafta nstye girmekten bahsetmissiniz ben 32+5te gittim doktora doktorum sonra tatile gidecekmiş sanırım.36+6 da yani tam 4 hafta sonraya randevu verdi.ve ben serkilajlı olduğum için riskli gebelik yasıyorum.o yüzden biraz tedirgin oldum.arada baska bir dramı gitsem acaba nst için.

evet haklısın canım okan bayulgenii sevmem hiç ama bak düşünceli adammış.... sahsen bizimki yaparmıı bilmiyorumm düşünceliyimm??? yeme içme konusunda aynııı bizimkide öyle valla........
yaw, okan düşünmemiştir belki. belki kız illa isterim diye tutturmuştur laelaelaelaelae olamas mı? bizi kandırıyorlar belki kaydirigubbakcemile3

valla biz kocamla aynı sehirde değiliz maalesef ama her haftasonu geliyor. haftasonu kahvaltıları mutlaka o hazırlar. hamile oldugumdan beri çamaşırı da asıyor hep. süperdir canım benim

internet adresini verdin mi??
benim kızım zaten çok ekonomik, 2 harf alacağız sadece naniknanik

salihas bence hmal etme başka doktora git, aradaki süre çok fazla , ben de sorun yok şimdilik ama ben bile 2 haftada bir gitmeye başladım.

sağol ebrucum o zaman kanda bişey yok tatlım. valla biz bu hurmalar yüzünden herkesin önce pırtlatmayalım rüzgarla alişi, ben de kendimi kontrol edemiyorum, çekirdeğini falan da yiyecem yakında....

şu okan bayülgeni bende anlamadım kızlar eşimle ben çocuk sevmeyiz diye tepki cekti ama eşine yaptığı jestlerle ters bir durum değilmi sizce

ben de gecen gün kasılma falan olunca tırstım ama gene de 3-4 tane yiyorum
hayırlısı artık

evet canım internetten arastırdım normal gebeliklerde bile 32.haftadan sonra 2 haftada bir gitmek gerekiyor.ünv.hastanesinde doktorum cok yoğun birde üstüne tatil eklenince böyle oldu.ama baska bir dr mutlaka gidicem.
canım bu arada kan degerlerin cok iyi masallah korkulacak bir durum yok.kan degeri 10un altında olursa sorun var demektir.korkma canım.

bacak bacak üstüne atıyor musunuz :uhm: ben o kadar alışmısım ki illa atıyorum ama söylediklerine göre dolaşımı azalttığından doğru değilmiş (gerci doktoruma sormadım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…