2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet süt 3. aydan sonra daha önem kazanıyor kemikleri gelişmeye başlıyor bebeğin ama alışkanlık olsun diye ben şimdiden içmeye başlamıştım gene devam edeceğim

Canım inşallah seninki geçiyordur ama benimki çoooook uzun süredir bu şekilde devam ediyor. Bazı günler hafif geçiyor bazı günler çok şiddetli.

kızlar neden kimse bana cevap vermiyor küstünüzmü yoksa?:uhm::sm_confused::çok üzgünüm:

Ben sebze yiyemiyorum şimdilik salata falan her türlü otu yerdim ama bu aralar canım pek çekmiyor midemde bulanmıyor ama ne bileyim benim bebek protein ürünü olacak bu gidişle :) peyniri çok severdim ama bu kadar düşkün değildim bir tuhaf oldum ya ...

ben de herşeyi çok iştahsız isteksiz yiyorum önümüzde ki ay düzeliriz inş.

valla aynen salata ve bazı sebzelerden tiksinmiş durumdayım hele kırmızı lahana ve karnıbahar görmeye dayanamıyorum

merhaba kızlar bugün yoğunluktan uğrayamadım bugün doktora gidicem aslında daha günüm vardı ama progestanım bitmem üzere hem kontrol olucam hemde ilaç yazdırıcam ... aranızda benim gibi düşük tehtidi olup progestan kullanan varmı acaba daha ne kadar kullanmam gerekiyo... bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi birde ben çok kötü grip oldum bebişime birşey olurmu????

cevap yokmu?

canım teyze kızı bizim grip oldu bebeşine bişiy olmadı ilaç içemediği için biraz zor geçti o kadar korkma vesvese yapma canımcım bebişe zarar verirsin

Serdi ciğim galiba bir iki kişi kullanıyordu canım ama şu an online değiller heralde kimler kullanıyordu şu an hatırlamıyorum

ınsallah doktordan guzel haberlerle cıkarsın. kendıne cok dıkkat et bebişede annesi. ınsallah saglıklı sekılde bebısını kucagına alırsın bebiş nekadarlık

Benim hiçbir bilgim yok cnm bu konuda. Ben kullanmadım progestan

Benimde ailem uzakta eşimin ailesiyle aramız biraz mesafeli arkadaşlar desen herkes işte güçte , yani beni de kimse beslemiyor canım şunu çekiyor bunu çekiyor deme lüksüm yok , eşiminde elinden hiç iş gelmez ... Geçenlerde grip oldum bir tas çorba ya onu bile pişiremedi gidip dışarda içtik .

ah canım ya valla bana çok ilgi alaka var keşke daha önce hamile kalsaymışım diyorum gerek ailem gerek eşim arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…