[ı]
ya bende bazen çok susuyom ama çok şişiyom çok ta fazla içemiyom ama sen süt içmeyi bırakma tamammı[/ı]
Kızlar gündüz süper hızlısınız oku oku bitiremedim. Mide bulantıları geçen arkadaşlara bir sorum olacak. Benim dün bulantım oldu ama çok şükür kusmam olmadı bu sabaha da kusmayla başladı bir oluyor bir olmuyor bu artık yavaş yavaş geçiyor anlamınamı geliyor ne dersiniz sevinmem gerekiyor mu??
Ben sebze yiyemiyorum şimdilik salata falan her türlü otu yerdim ama bu aralar canım pek çekmiyor midemde bulanmıyor ama ne bileyim benim bebek protein ürünü olacak bu gidişle :) peyniri çok severdim ama bu kadar düşkün değildim bir tuhaf oldum ya ...
valla arkadaşlarım beni iyi besliyorlar :)))
Ben sebze yiyemiyorum şimdilik salata falan her türlü otu yerdim ama bu aralar canım pek çekmiyor midemde bulanmıyor ama ne bileyim benim bebek protein ürünü olacak bu gidişle :) peyniri çok severdim ama bu kadar düşkün değildim bir tuhaf oldum ya ...
merhaba kızlar bugün yoğunluktan uğrayamadım bugün doktora gidicem aslında daha günüm vardı ama progestanım bitmem üzere hem kontrol olucam hemde ilaç yazdırıcam ... aranızda benim gibi düşük tehtidi olup progestan kullanan varmı acaba daha ne kadar kullanmam gerekiyo... bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi birde ben çok kötü grip oldum bebişime birşey olurmu????
cevap yokmu?
merhaba kızlar bugün yoğunluktan uğrayamadım bugün doktora gidicem aslında daha günüm vardı ama progestanım bitmem üzere hem kontrol olucam hemde ilaç yazdırıcam ... aranızda benim gibi düşük tehtidi olup progestan kullanan varmı acaba daha ne kadar kullanmam gerekiyo... bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi birde ben çok kötü grip oldum bebişime birşey olurmu????
cevap yokmu?
cevap yokmu?
Benimde ailem uzakta eşimin ailesiyle aramız biraz mesafeli arkadaşlar desen herkes işte güçte , yani beni de kimse beslemiyor canım şunu çekiyor bunu çekiyor deme lüksüm yok , eşiminde elinden hiç iş gelmez ... Geçenlerde grip oldum bir tas çorba ya onu bile pişiremedi gidip dışarda içtik .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?