evet canım kan dolasımını azalttığı için varis selülit oluşumunu arttırıyormuş.bacak bacak üstüne atıyor musunuz :uhm: ben o kadar alışmısım ki illa atıyorum ama söylediklerine göre dolaşımı azalttığından doğru değilmiş (gerci doktoruma sormadım)
kızlarrr herkeseee mutluuu gunlerrr a.s.
biz geldik :asigim:
nasılsınızz bugun?
bacak bacak üstüne atıyor musunuz :uhm: ben o kadar alışmısım ki illa atıyorum ama söylediklerine göre dolaşımı azalttığından doğru değilmiş (gerci doktoruma sormadım)
kızlarrr herkeseee mutluuu gunlerrr a.s.
biz geldik :asigim:
nasılsınızz bugun?
çok güzel değil mi sende sipariş verevet bu harfler süper tatlımmmm, bunları hiç görmemiştim....
ay inşallah canım yaDenizcim bu harfler süpermiş, çok güzel olacak odasında kızının .
denizcim sen cantana koymustun sanirim sut pompasi ne marka aldin?
yarin almaya gidicemde hala kararsizim. aventinki ck pahali acaba medela da iyi mi??
hosgeldin güzelim.
hoşbulduk canım..
sen de izmirdeymişsin galiba, çoook sıcakkk yaa
evet canım sıcak bir yana asırı nem var 2-3 gündür.
gulay canım benım korkum sekerden. ama meyva ogunlerımle sutle bırlıkte 3 tane sanırım sakıncası olmaz dıyetısyene soralım bakalım:)
canım diyetisyenin bana verdiği listede yasak meyveler üzüm kavun incir ve neyazıkki hurma vardı.
ben ekledim bile canımkızlar, sizi arkadas listeme eklemeye calisiyorum ama becerebiliyor muyum supheliyim :kedi:
biraz karışık geliyor bana :bbo: ya da siz beni ekler misinizzz??yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?