2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

meryemcim ben hurmanın hiç zararını görmedim ama kilo hızım arttı, bu hafta 500 gram aldım, artık ondan mıdır bilmem, günde sayısını üçe düşürcem. ben 10 dan fazla yiyordum.... ama bebeğime iyi geldi, bri de ben keçiboynuzu pekmezi içiyorum oda bebiş için çok faydalıymış. geçen gittiğimde bebek 11 günde 500 gram almıştı, sanırım bu tür şeyler etkili oluyor.

ye meryemcim hurmayı sen, ben, ebru pırtlatalım bebişleri.....

bacak bacak üstüne atıyor musunuz :uhm: ben o kadar alışmısım ki illa atıyorum ama söylediklerine göre dolaşımı azalttığından doğru değilmiş (gerci doktoruma sormadım)
evet canım kan dolasımını azalttığı için varis selülit oluşumunu arttırıyormuş.

kızlar bahsettiğiniz harfler rengarenkmi yoksa ahsap rengindemi

gulay canım benım korkum sekerden. ama meyva ogunlerımle sutle bırlıkte 3 tane sanırım sakıncası olmaz dıyetısyene soralım bakalım:)

bacak bacak üstüne atıyor musunuz :uhm: ben o kadar alışmısım ki illa atıyorum ama söylediklerine göre dolaşımı azalttığından doğru değilmiş (gerci doktoruma sormadım)

Şu aralar bacak bacak üstüne zaten atamıoyorum ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç baca bacak üstüne atmadım , aynı zamanda kafası aşşağıda olan bebekler için atılmaması lazım .

evet bu harfler süper tatlımmmm, bunları hiç görmemiştim....
çok güzel değil mi sende sipariş ver
Denizcim bu harfler süpermiş, çok güzel olacak odasında kızının .
ay inşallah canım ya
denizcim sen cantana koymustun sanirim sut pompasi ne marka aldin?
yarin almaya gidicemde hala kararsizim. aventinki ck pahali acaba medela da iyi mi??

canım bana arkadaşım verecek o Almanya'dan almıştı markasını bilmiyorum açıkcası haftaya baby shower a getirecek

evet canım sıcak bir yana asırı nem var 2-3 gündür.

evet bir an once eylül gelsinn :bbo:

kızlar bu arada agustos annelerinin cogu dogum yapmis, biraz topiklerine goz attım.
heyacan yaptım vallahi sıra bizde.. yanlız son zamanlar çatlayan mı ararsın, saga-sola donmek ve uyumak eziyet olan mı ararsın, midesi ilk kez bulanmaya başlayıp cesitli agrilar ceken miii...insallah cabucak saglıkla kurtulalım. biraz gozum korktu valla.

gulay canım benım korkum sekerden. ama meyva ogunlerımle sutle bırlıkte 3 tane sanırım sakıncası olmaz dıyetısyene soralım bakalım:)

canım diyetisyenin bana verdiği listede yasak meyveler üzüm kavun incir ve neyazıkki hurma vardı.

kızlar yemeğimizi yedik geldik. işlerden ancak çıkabildim malesef
benim kocam da bulaşık makinesini yerleştirir, çamaşırları asar saolsun. sofra kurup kaldırmama da yardımcı olur. hamileyken değil sadece her zaman öyleydi. ama yemek konusunda herşeyi ben hallederim ve hayatta akşam yemeğinde öyle karpuzmuş omletmiş kahvaltıymış istemez.

huysuz80 canım ben medelanın mini pilli elekt. pompasını aldım. çevremde hep onu kullananlar vardı ve memnunlardı. fiyat olarak da iyi bence. 125 civarı taksitli satılıyor sanırım.

canım diyetisyenin bana verdiği listede yasak meyveler üzüm kavun incir ve neyazıkki hurma vardı.

canım benımm lıstemde uzum kavun var. incire bakmadım da. canım çok ıncır de ıstıyo cıkmıs yıyıcem valla. zaten sekerım oldukca assalara dustu. dıyetısyenede kızdım bana sıkı dıyet verdı dıe hamılesın canın bişey ısterse elkbette az yersın falan demeye basladıo

kızlar, sizi arkadas listeme eklemeye calisiyorum ama becerebiliyor muyum supheliyim :kedi:

biraz karışık geliyor bana :bbo: ya da siz beni ekler misinizzz??yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…