canım benımm lıstemde uzum kavun var. incire bakmadım da. canım çok ıncır de ıstıyo cıkmıs yıyıcem valla. zaten sekerım oldukca assalara dustu. dıyetısyenede kızdım bana sıkı dıyet verdı dıe hamılesın canın bişey ısterse elkbette az yersın falan demeye basladıo
medelayı bende alacaktım.ama cevremdekiler önce bir sütünü gör sonra yoğunlıuğuna göre alırsın ded,ler.doğumdan sonra alıcam bende.huysuz80 canım ben medelanın mini pilli elekt. pompasını aldım. çevremde hep onu kullananlar vardı ve memnunlardı. fiyat olarak da iyi bence. 125 civarı taksitli satılıyor sanırım.
çok işim var enerjim kalmadı çarşıya gitmek fizana gitmek gibi bişiy benim için
ben ekledim bile canım
kaydirigubbakcemile5
seninde bebişin az kilo almıştı dimi canım.benimkide 10 günde 100 gram almış.bu diyetlerle sekeri ayarlayalım derken bebişlerimizi besleyemiyormuyuz acaba.bende biraz gevsettim ama yinede dikkatliyim.sadece bebege yarasın diye 2-3 ceviz ve sabahları yumurta ekledim listeme e okadar arttırmaklada sekerim yükselmez herhalde.
medelayı bende alacaktım.ama cevremdekiler önce bir sütünü gör sonra yoğunlıuğuna göre alırsın ded,ler.doğumdan sonra alıcam bende.
salıha benım cevızımde yumurtamda var. senınkı ıyıcene ucmus. benım bekledıgımızden 100 gr kadar az almıstı. ben sımdı sadece beyaz ekmek pilav makarna ve serbetli tatlıya dıkkat edıyorum gerisini kendım ayarlıyoreum. dr un dedıgıne uydum sekerımde bı haylı düştü. alty sınırlara ındı. ee bunuda ıstemıyorlar. kendı dıyetımı kendım ayarlıyorum
Ay canım hiç sorma , bir kaç eksiğim var , çarşının tam ortasındayım ama iş çıkışı kendimi eve zor atıyorum .
biz geldik.....geçmişimizde okuduk yaramazlıklar yok..meryemcım geçmiş olsun canım bi verdigin karşı gelmiş allahım korumuş sizi...
bu arada dün göbegimin altında bişeyler gördüm çatlak olabılır tam emın degılım göbekte çatlıcak galıba okadar pehlıvanlar gıbı yaglanıyodum ama bakalım inş. degildir çok üzüldüm kocama gösterıyorum bak bu çatlakmı diye yok degıl olsa bıle yapcak bişey yok tecavüzden kurtuluşun yoksa zevk almaya bakcaksın diyoosenağlama
beniki baya sıkı canım ceviz fındık fıstık yumurta et yemessem serbestti cevremdekilerde bana kızıyor bebek beslenemiyecek diye ama drda tık yok diyete devam diyor.sürekli yatarak gecirdiğim halde hamileliğimi diyetten beri kilo almadım biraz verdim bile.biraz daha arttırıcam yemegi bebege baska hangi yiyecekler kilo yaparki acep
tuba bende ekledim canım.
çok güzel değil mi sende sipariş ver
ay inşallah canım ya
canım bana arkadaşım verecek o Almanya'dan almıştı markasını bilmiyorum açıkcası haftaya baby shower a getirecek
ya benim dr.um cok rahat adam, gecen ay ki aramızdaki kilo diyalogu "bu ay biraz fazla kilo almışız, dikkat edelim oldu mu" bu kadar.. şunu ye, yeme vs.diye birsey soylemiyor. oyle olunca da insan rahat davranıyor tabi ki. bu arada eklemişsin tamamdır canımvereliniortak
biz geldik.....geçmişimizde okuduk yaramazlıklar yok..meryemcım geçmiş olsun canım bi verdigin karşı gelmiş allahım korumuş sizi...
bu arada dün göbegimin altında bişeyler gördüm çatlak olabılır tam emın degılım göbekte çatlıcak galıba okadar pehlıvanlar gıbı yaglanıyodum ama bakalım inş. degildir çok üzüldüm kocama gösterıyorum bak bu çatlakmı diye yok degıl olsa bıle yapcak bişey yok tecavüzden kurtuluşun yoksa zevk almaya bakcaksın diyoosenağlama
huysuz80 canım ben medelanın mini pilli elekt. pompasını aldım. çevremde hep onu kullananlar vardı ve memnunlardı. fiyat olarak da iyi bence. 125 civarı taksitli satılıyor sanırım.
bende ekledimdi
canım harfleriniz çok güzel harfleri aldığın yerde son derece seçkin bir yer
aklına gelmeyecek kadar güzel ve değişik ürünler var magazada
herşey el yapımı ve hiç bir yapılan bebek eşyasında bebeğe zarar verecek hiç bir madde yok eşimle buraya gidip her ürüne tek tek baktık biz
herşey birbirinden güzel ve kaliteli
bu sitenin sattığı şaseler var çok şekerler
birde bebk kustuğu zaman annenin omzuna koyduğu bir örtü var çok şeker ve kullanışlı
mutlaka onlardanda almalısın onlardan işlemeli falan
bende var bir tane ama bi kaç tane daha almayı düşünüyorum
canım harfleriniz çok güzel harfleri aldığın yerde son derece seçkin bir yer
aklına gelmeyecek kadar güzel ve değişik ürünler var magazada
herşey el yapımı ve hiç bir yapılan bebek eşyasında bebeğe zarar verecek hiç bir madde yok eşimle buraya gidip her ürüne tek tek baktık biz
herşey birbirinden güzel ve kaliteli
bu sitenin sattığı şaseler var çok şekerler
birde bebk kustuğu zaman annenin omzuna koyduğu bir örtü var çok şeker ve kullanışlı
mutlaka onlardanda almalısın onlardan işlemeli falan
bende var bir tane ama bi kaç tane daha almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?