2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım
hoşbulduk denizcim mobılyalarınız yarın gelıyormuş evde şimdi bayram havası olur ne güzel bizede fotoları eklersın diyimi

hoşbulduk canım heee valla sürmesek ne olcaktık bılmem ama benım umudum var onlar çatlak olmayabılır belkı -tatlicadiarzu-hehe deli gönlüme teselli benımkıde

ay canım hadi inşallah iyi olcak herşey

evet gerçekten çok güzel şeyler var teşekkür ederim canım içime sindi sen döndün mü doktordan

güle güle ve sağlıklı günlerde kullanın herşeyinizi canımcım
döndüm hayatım yazdım dr.un dediklerini
inşallahh korkulacak bir durum yok kızımın kilosu orda 2130 çıktı
dr.artı eksi 300 gr. olayıda var korkma dedi
bu gün bakıldıgında sonuçlar digeri gibi kötü çıkmadı ama yinede net bişey söylemedi
sadece göbek kordonu için çok kesin konuştu biz ondan korktuk en çok dedi
ne büzüşme ne kireçlenme yok dedi

emsalcim hosgeldin
nasil gecti kontrol doktor ne dedi,
insallah haberler iyidir

ebrucum hoşbulduk iyi geçti diyebilirim ama haber gelirse sonuçlar için en kısa zamanda daha iyi olacagım Allah ın izni ile

tabii canım sizinle paylaşmazsam mutluluğum tam olur mu... bu olay çok güzel gerçekten iyi ki bu forumu keşfettim...bişiy alınca kızlarada gösteriyim bişiy duyunca kızlarada söyliyim diyorum paylaşmak çok güzel a.s.

canım benım ohh için rahatlamıştır bıraz yarında arayıp güzel haberler verirler ınş. emsalcım dualrımız sizinle tatlım

hoşgeldin canım. içini ferah tut. haber verirsin artık.

bisss geldiiikkk geçmişi okuyup geliommmm...ancak bitti temizlik yaawwww

hoşgeldin canım. geçmiş olsun temizlik bitmiş :))

çok şükür canım ultrasonda yanılma payları oluyor kafanı takma

ay canım hadi inşallah iyi olcak herşey

aminn inşallahh canım hepimiz iiçin
bu arada ultrasonda ilk kez kızımın kutusunu bu kadar net gördük
dr. bakarken pat diye açıverdi buraya eklemeyi beceremem sanırım ama albüme eklemeyi öğrendim ekleyeyimde bir bakın çok ilğinç bişey yaaa :)))

zaten kordonda problem olsa kilo alımı olmaz gelişim geriliği falan olurdu canım.bebişinde kilosu ii masallah.içini ferahtut.

ayyy kötü bi durum yok şükür
emsal cim gözün aydın hadiiiii
denizcim cicileriniz gelicek oohh ne güzel şimdiden ii günlerde kullansın inş. almina prensesss

emsalll tatlım hoşgeldin. hatırlarsan benim detaylıda da bebeği besleyen ana damarlardan birinde direnç çıkmıştı. doktorum son görüşmede dedi ki hayret ediyorum bu şekilde raporun var ama bebeğin kilosu önden gidiyor dedi canım. her zaman çok ta rağbet etmemek gerekiyor canımcım.önlem alıp allaha sığınmak lazım birazda.
gülcan hoşgeldin tatlım.

emsalcim iyi haberlerle gelmissin iste sandiklari gibi ciddi bisey yokmus. insallah kendi doktorunda kontrol edip daha da iyi haberler verecek bize tatlim.
sen stres yapma, bol proteinli yiyecekler ye bol su ic zaten iciyormussun da, kendine ve kizina simdiye kadar cok iyi baktin bundan sonra da bak canim :)

hoşgeldin canım. içini ferah tut. haber verirsin artık.

hoşgeldin canım. geçmiş olsun temizlik bitmiş :))

sağol canımm

çok şükür canım ultrasonda yanılma payları oluyor kafanı takma

şükür hayatım yaa bir de dr.um arasa sonuçları yorumlasa tamamdır

selam kızlar nabersiniz bebekler nasıl

hoşgeldin canımm naber

zaten kordonda problem olsa kilo alımı olmaz gelişim geriliği falan olurdu canım.bebişinde kilosu ii masallah.içini ferahtut.

zaten öyle çıktı canım usg de 1 haftada 30 gr.almış görünüyordu
Allah açok şükür sadece işinin ehli dr.lara gitmekten vezgeçmeyeceksin bunu anladım

ayyy kötü bi durum yok şükür
emsal cim gözün aydın hadiiiii
denizcim cicileriniz gelicek oohh ne güzel şimdiden ii günlerde kullansın inş. almina prensesss

sağol canımm

haklısın canım Allah ım korusun meleklerimizi

Emsalcim bak çok şükür korkulacak bişey yokmuş , senin adına çok sevindim...
Hoşgeldin Bircancım nabersin ?

Allah razı olsun canımmm

kızlar bu arada albüme koydum şimdiki usg görüntümüzü bakmak isteyen varsa
sileceğim hemen hem kızım hem ben utanmayalım dedim :)))

kızlar hurmanın içini açıp ceviz koyun oyle deneyin çok güzel oluyomuşş cokacimcoook
iki bomba bir arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…