hoşbulduk denizcim mobılyalarınız yarın gelıyormuş evde şimdi bayram havası olur ne güzel bizede fotoları eklersın diyimihoşgeldin canım
hoşgeldin canım.
benim 1 ay once tam gobek altında pembe ufak izler vardı. once çatlak oldugunu anlamadım. dr.a sordum çatlak dedi. o kadar kremler aldım surdum şimdilerde biraz çoğaldı bile. inş. daha da artmazz :Saruboceq: demek ki surmesek daha kotu olacaktı diyorum ben artık. züürt tesellisi :))
bu arada yeni geldim bişeyler ve yedim geçmişe baktım hemen
kızlar muayne olduk geldik dr.umuz yoktu yardımcısı baktı
akşama yada yarına dr.umuz sonuçlara bakacak yorumlayacak ve bizi arayacaklar ama sanırım korkulacak bişey yok bilmiyorum
detaylıda kordon bağında büzüşme ve kireçlenme falanda çıkmış onlar bundan dolayıda çok korkmuşlar
korktuğumuz gibi değil durum deli biri kuyuya bir taş atmış hesabı dedi dr. ama tabii tam olarak durumun ne oldugunu kendi dr.um bakıp söyleyecek onlardan haber bekliyorum artık ne zaman ararlarsa yazarım size kızlar hepinize iyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederiz kızımla
evet gerçekten çok güzel şeyler var teşekkür ederim canım içime sindi sen döndün mü doktordan
emsalcim hosgeldin
nasil gecti kontrol doktor ne dedi,
insallah haberler iyidir
hoşbulduk denizcim mobılyalarınız yarın gelıyormuş evde şimdi bayram havası olur ne güzel bizede fotoları eklersın diyimi
hoşbulduk canım heee valla sürmesek ne olcaktık bılmem ama benım umudum var onlar çatlak olmayabılır belkı -tatlicadiarzu-hehe deli gönlüme teselli benımkıde
akşama yada yarına dr.umuz sonuçlara bakacak yorumlayacak ve bizi arayacaklar ama sanırım korkulacak bişey yok bilmiyorum
detaylıda kordon bağında büzüşme ve kireçlenme falanda çıkmış onlar bundan dolayıda çok korkmuşlar
korktuğumuz gibi değil durum deli biri kuyuya bir taş atmış hesabı dedi dr. ama tabii tam olarak durumun ne oldugunu kendi dr.um bakıp söyleyecek onlardan haber bekliyorum artık ne zaman ararlarsa yazarım size kızlar hepinize iyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederiz kızımla
bisss geldiiikkk geçmişi okuyup geliommmm...ancak bitti temizlik yaawwww
güle güle ve sağlıklı günlerde kullanın herşeyinizi canımcım
döndüm hayatım yazdım dr.un dediklerini
inşallahh korkulacak bir durum yok kızımın kilosu orda 2130 çıktı
dr.artı eksi 300 gr. olayıda var korkma dedi
bu gün bakıldıgında sonuçlar digeri gibi kötü çıkmadı ama yinede net bişey söylemedi
sadece göbek kordonu için çok kesin konuştu biz ondan korktuk en çok dedi
ne büzüşme ne kireçlenme yok dedi
ebrucum hoşbulduk iyi geçti diyebilirim ama haber gelirse sonuçlar için en kısa zamanda daha iyi olacagım Allah ın izni ile
ay canım hadi inşallah iyi olcak herşey
güle güle ve sağlıklı günlerde kullanın herşeyinizi canımcım
döndüm hayatım yazdım dr.un dediklerini
inşallahh korkulacak bir durum yok kızımın kilosu orda 2130 çıktı
dr.artı eksi 300 gr. olayıda var korkma dedi
bu gün bakıldıgında sonuçlar digeri gibi kötü çıkmadı ama yinede net bişey söylemedi
sadece göbek kordonu için çok kesin konuştu biz ondan korktuk en çok dedi
ne büzüşme ne kireçlenme yok dedi
ebrucum hoşbulduk iyi geçti diyebilirim ama haber gelirse sonuçlar için en kısa zamanda daha iyi olacagım Allah ın izni ile
selam kızlar nabersiniz bebekler nasıl
ayyy kötü bi durum yok şükür
emsal cim gözün aydın hadiiiii
denizcim cicileriniz gelicek oohh ne güzel şimdiden ii günlerde kullansın inş. almina prensesss
hoşgeldin canım. içini ferah tut. haber verirsin artık.
hoşgeldin canım. geçmiş olsun temizlik bitmiş :))
hoşgeldin canım. içini ferah tut. haber verirsin artık.
hoşgeldin canım. geçmiş olsun temizlik bitmiş :))
çok şükür canım ultrasonda yanılma payları oluyor kafanı takma
zaten kordonda problem olsa kilo alımı olmaz gelişim geriliği falan olurdu canım.bebişinde kilosu ii masallah.içini ferahtut.
ayyy kötü bi durum yok şükür
emsal cim gözün aydın hadiiiii
denizcim cicileriniz gelicek oohh ne güzel şimdiden ii günlerde kullansın inş. almina prensesss
emsalll tatlım hoşgeldin. hatırlarsan benim detaylıda da bebeği besleyen ana damarlardan birinde direnç çıkmıştı. doktorum son görüşmede dedi ki hayret ediyorum bu şekilde raporun var ama bebeğin kilosu önden gidiyor dedi canım. her zaman çok ta rağbet etmemek gerekiyor canımcım.önlem alıp allaha sığınmak lazım birazda.
gülcan hoşgeldin tatlım.
Emsalcim bak çok şükür korkulacak bişey yokmuş , senin adına çok sevindim...
Hoşgeldin Bircancım nabersin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?