2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız?
ben normalim. ama kasılmalar çok acıtıyor canımı. hele geceleri. uyuyamıyorum kasıldıkça. tam göğüs kafesimin altından tam ortadan başlıyor şişmeye karnım sipsivri oluyor göbek bir anda. orası bir acıyor bir acıyor sormayın...

sağol canım Allah razı olsun çok şükür Rabbime
inşallahh canımm çok teşekkür ederim ilğine

iyiz kızlar bizde sizi çok özledik haal evimizin ne zaman bitceği belli değil kayınvalidemlerdeyim sıkılıyorum ama napalım oğluşumda iyi

canım naber...kıyamam sana ya bizim bir bebekle zor geçiyor canım benim...national geographicde anne karnında ikizleri izlemiştim resmen yer için kavga ederlermiş canım benim ya

canım hoşgeldin çok geçmiş olsun
Allah a emanet olun 3 nüzde inşallahh

Emsal yerim ben senin kızını
Tuba bu enerji ile nabucco projesine almasınlar seni canım

gördünmü teyzesii :)))
kızım annem çok üzüldü bi kaç gündür açayım oramı buramıda annem gülsün azcık dedi galiba güzel kızım benimm :)))))

canım benim az kaaldı 33 34 leri görsen hiç sorun olmuyormuş .inşallah canım.kiloları nasıl kızlarının.

hoşgeldin cnm kıyamam o kasılmalar bizdede başladı ama senin durumun çok farklı az kaldı cnm yaaaa biraz daha sabır....sabrın sonu bebişlerin olucak inş.

iyiz kızlar bizde sizi çok özledik haal evimizin ne zaman bitceği belli değil kayınvalidemlerdeyim sıkılıyorum ama napalım oğluşumda iyi

kıyamam sana ben yaaaa...emin ol evinde olsa başka sorunlar çıkabilir böyle düşün rahatla cnm biraz...sen ve oğlun iiyaaaa şükürler olsun cnm

izmirli kızlar egeünv. sezeryan fiyatları hakkında bilginiz varmı.dr sormayı unnuttum son gittiğimde.

pembe hoşgeldin canım. allah sabır versin canımcım.
emsal hakkaten insan ne diyeceğini bilemiyor. çok şeker yaaaa. kocaman olmuş kızın maşallah canım benim yaaaaa...

selam hatunlar.. ben bugün çok kötüyüm her yerim ağrıyor.. çok halsizim.. bebebiş iyice büyüdü diye mi böyle acaba?

emsal gözün aydın canım.. için rahtlamıştır şimdi...pembe sanada geçmiş olsun az kaldı canım.. hepimiz sabredecez artık..

pembe hoşgeldin canım. allah sabır versin canımcım.
emsal hakkaten insan ne diyeceğini bilemiyor. çok şeker yaaaa. kocaman olmuş kızın maşallah canım benim yaaaaa...

sağol tatlım Allah ım nazarlardan korusun kuzucuklarımızı ama neresini gösterdi bize :))
yüzünü göremedik ki bir türlü bu ay

kızlar ben çıkıyorum erken kaçayım öptüm hepinizi

canım güle güle kendine iyi bak bizde sizi öptük kocaman

iyi dilekler için teşekkürler kızlar

kızlar 1,5 henüz geçtiler. son ölçüm geçen haftaydı. sizin 31. hafta sonunda nasıldı kilolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…