emsalcim iyi haberlerle gelmissin iste sandiklari gibi ciddi bisey yokmus. insallah kendi doktorunda kontrol edip daha da iyi haberler verecek bize tatlim.
sen stres yapma, bol proteinli yiyecekler ye bol su ic zaten iciyormussun da, kendine ve kizina simdiye kadar cok iyi baktin bundan sonra da bak canim :)
selam kızlar nasılsınız?
ben normalim. ama kasılmalar çok acıtıyor canımı. hele geceleri. uyuyamıyorum kasıldıkça. tam göğüs kafesimin altından tam ortadan başlıyor şişmeye karnım sipsivri oluyor göbek bir anda. orası bir acıyor bir acıyor sormayın...
selam kızlar nasılsınız?
ben normalim. ama kasılmalar çok acıtıyor canımı. hele geceleri. uyuyamıyorum kasıldıkça. tam göğüs kafesimin altından tam ortadan başlıyor şişmeye karnım sipsivri oluyor göbek bir anda. orası bir acıyor bir acıyor sormayın...
Emsal yerim ben senin kızını
Tuba bu enerji ile nabucco projesine almasınlar seni canım
selam kızlar nasılsınız?
selam kızlar nasılsınız?
iyiz kızlar bizde sizi çok özledik haal evimizin ne zaman bitceği belli değil kayınvalidemlerdeyim sıkılıyorum ama napalım oğluşumda iyi
pembe hoşgeldin canım. allah sabır versin canımcım.
emsal hakkaten insan ne diyeceğini bilemiyor. çok şeker yaaaa. kocaman olmuş kızın maşallah canım benim yaaaaa...
kızlar ben çıkıyorum erken kaçayım öptüm hepinizi
emsal gözün aydın canım.. için rahtlamıştır şimdi...pembe sanada geçmiş olsun az kaldı canım.. hepimiz sabredecez artık..
iyi dilekler için teşekkürler kızlar
kızlar 1,5 henüz geçtiler. son ölçüm geçen haftaydı. sizin 31. hafta sonunda nasıldı kilolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?