2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

emsallcim benim oğlan hem yüzünü hem pipisini maşallah her ultrasonda gösteriyor. bi de ağız hareketleri yapıyor gülüyor falan. oyyyy yerim ben onları ya. allahım melek onlar yaaaa..

izmirli kızlar egeünv. sezeryan fiyatları hakkında bilginiz varmı.dr sormayı unnuttum son gittiğimde.

canım ben kent.de yapıcam. izmir deyim ama hiç fikrim yok.

selam hatunlar.. ben bugün çok kötüyüm her yerim ağrıyor.. çok halsizim.. bebebiş iyice büyüdü diye mi böyle acaba?

hoşgeldin canım. agu.annelerini okudum bugun, zaman yakşaştıkça farklı ağrıları ortaya çıkmış hep. bence normaldir, dinlen geçmezse dr.a danış bence.

kızlar ben çıkıyorum erken kaçayım öptüm hepinizi

nereye gidiyosunn :)) optuk canım

hoşgeldin canım. dr.a sorsan kasılmalar için magnezyum falan veriyorlar galiba. ama ben senin normal oldugunu dusunuyorum. birkaç hafta daha sık dişini, bu arada kiloları da gayet iyi bence.

Emsal yerim ben senin kızını
Tuba bu enerji ile nabucco projesine almasınlar seni canım

sositososito olabilir canım zaten sıkılıyorum direk kabul ederim kaydirigubbakcemile3

iyiz kızlar bizde sizi çok özledik haal evimizin ne zaman bitceği belli değil kayınvalidemlerdeyim sıkılıyorum ama napalım oğluşumda iyi

canım ya eviniz inş.hemen bitsin, ya ne kaldı doguma daha yerleşmesi , temizliği var bu işin.. allah yardımcın olsun.

emsallcim benim oğlan hem yüzünü hem pipisini maşallah her ultrasonda gösteriyor. bi de ağız hareketleri yapıyor gülüyor falan. oyyyy yerim ben onları ya. allahım melek onlar yaaaa..

banada bırak bende yiyim onlarıı :)))
Allah ım neler yaratıyor yaa çok şükür Rabbime ki bizlere bu duyguyu yaşattı
bu gün duşa girdim bir görsen maşallahh kuzuma nasıl oynuyordu karnım bir oyana bir bu yana gidiyordu bir ara çıkacak sandım duşu bıraktım onu izliyordum :))
Allah ım nazarlardan korusun kuzucuklarımızı

bu arada kızlar biz özel albüm sadece arkadaş listemiz görsün falan diye albümler yapıyoruz ama albümleri herkez görüyor
hani sayfanın en üstünde kullanıcı paneli anasayfa sosyal gruplar diyor yaa orda birde resimler&albümler var ordan tüm yapılan albümler görünüyor nasıl iş bu lmaz:lmaz:

oy oy oy gozlerim kapaniyor yine ekranin karsisinda, icim uyuyor icim resmen
daha da 45 dk var cikmama.

ozge hosgeldin canim
pembe ve bircan cikmislar bile yetisemedim.

kizlar bende 2 haftadir bir istah patlamasi var annatamam ama size
ne bulsam yiyorum yaaa, engel olamiyorum kendime. korkarim su ana kadar aldigim kilo kadarini su son 5 haftada aliciiiiim

ohaaaa hakkat yav herkes goruyo mu yani benim cibildak gobisimi
hemen siliyorum

kıyamam ben ona yaaaa. su sesi hoşuna gitmiştir belkim. bizimki tık demiyor duşta. ben de akşamları açıyom göbeği oğlumu izliyom. sağlıkla gelsinler de allahım koklayalım doya doya yaaaa. az kaldı emsalim ya.

öyle deme tuba mıyadını doldursunlşar de 40 hafta surelkerı onların

ya haklısın tabi 40 hafta normal süreleri ama kavuşayım istiyorum bir an once. saglıklı olsun da hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin. dogum pozisyonunu da almamışdı son muaynede kızımız, almazsa bir sonraki kontrolde normal mi sezeryan mı olacagı netleşecek. sezeryan olursa 38 bitip 39 dan gün alınca yaparız dedi dr. hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…