izmirli kızlar egeünv. sezeryan fiyatları hakkında bilginiz varmı.dr sormayı unnuttum son gittiğimde.
selam hatunlar.. ben bugün çok kötüyüm her yerim ağrıyor.. çok halsizim.. bebebiş iyice büyüdü diye mi böyle acaba?
kızlar ben çıkıyorum erken kaçayım öptüm hepinizi
selam kızlar nasılsınız?
ben normalim. ama kasılmalar çok acıtıyor canımı. hele geceleri. uyuyamıyorum kasıldıkça. tam göğüs kafesimin altından tam ortadan başlıyor şişmeye karnım sipsivri oluyor göbek bir anda. orası bir acıyor bir acıyor sormayın...
Emsal yerim ben senin kızını
Tuba bu enerji ile nabucco projesine almasınlar seni canım
iyiz kızlar bizde sizi çok özledik haal evimizin ne zaman bitceği belli değil kayınvalidemlerdeyim sıkılıyorum ama napalım oğluşumda iyi
kızlar hurmanın içini açıp ceviz koyun oyle deneyin çok güzel oluyomuşş cokacimcoook
iki bomba bir arada
kızlar sırtüstü yatarak yazıyorum şimdi rahatsız oldum biraz. hepinize iyi akşamlar.sevgiler...
emsallcim benim oğlan hem yüzünü hem pipisini maşallah her ultrasonda gösteriyor. bi de ağız hareketleri yapıyor gülüyor falan. oyyyy yerim ben onları ya. allahım melek onlar yaaaa..
Canım sen bu gazla pırtlatmaz , pörtletirsin valla....
Kendine iyi bak canım , hoşçakal .
banada bırak bende yiyim onlarıı :)))
Allah ım neler yaratıyor yaa çok şükür Rabbime ki bizlere bu duyguyu yaşattı
bu gün duşa girdim bir görsen maşallahh kuzuma nasıl oynuyordu karnım bir oyana bir bu yana gidiyordu bir ara çıkacak sandım duşu bıraktım onu izliyordum :))
Allah ım nazarlardan korusun kuzucuklarımızı
bu arada kızlar biz özel albüm sadece arkadaş listemiz görsün falan diye albümler yapıyoruz ama albümleri herkez görüyor
hani sayfanın en üstünde kullanıcı paneli anasayfa sosyal gruplar diyor yaa orda birde resimler&albümler var ordan tüm yapılan albümler görünüyor nasıl iş bulmaz: lmaz:
banada bırak bende yiyim onlarıı :)))
Allah ım neler yaratıyor yaa çok şükür Rabbime ki bizlere bu duyguyu yaşattı
bu gün duşa girdim bir görsen maşallahh kuzuma nasıl oynuyordu karnım bir oyana bir bu yana gidiyordu bir ara çıkacak sandım duşu bıraktım onu izliyordum :))
Allah ım nazarlardan korusun kuzucuklarımızı
bu arada kızlar biz özel albüm sadece arkadaş listemiz görsün falan diye albümler yapıyoruz ama albümleri herkez görüyor
hani sayfanın en üstünde kullanıcı paneli anasayfa sosyal gruplar diyor yaa orda birde resimler&albümler var ordan tüm yapılan albümler görünüyor nasıl iş bulmaz: lmaz:
selam bacılar. inat ettim 40 sayfa geçmişi okudum geldim. Herkes iyi şükürler olsun. Maşallah bebişlere.
ohaaaa hakkat yav herkes goruyo mu yani benim cibildak gobisimi
hemen siliyorum
canım onun bir ayarı var ama ya sadece arkadaşların görüyor sanırım.
öyle deme tuba mıyadını doldursunlşar de 40 hafta surelkerı onların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?