2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk kızlar.

bugün sabah arkadaşım geldi kahvaltıya. Sonra ofise gittik. Ofisteki Odama baktım baktım geri geldim. Özledim işimi ya ne yalan söleyim. Sonra Patronun yanına gittim. Özledinmi işini dedi evet dedim. Senin şimdi işin karnında. Burası duruyor nasıl olsa döncek geleceksin. Tadını çıkar dedi :) eyvallah dedim bende

valla baharcim bende oyle saniyordum ama bence emsalin dedigi yerden herkes herkesin fotolarini goruyor.
ben hic tanimadigim insanlarin albumlerine giriyorum su an

canım altında özel album yazıyorsa arkadasların görür sadece yazmıyorsa herkes görür..

valla baharcim bende oyle saniyordum ama bence emsalin dedigi yerden herkes herkesin fotolarini goruyor.
ben hic tanimadigim insanlarin albumlerine giriyorum su an
çok ilginç ya. ama biz hani albüme koyduk dediğimizde arkadaşımız olmayanlar göremiyordu teklif atıyorduk falan. ne bileyim kafam karıştı gülüm. gerçi senin gibi cesur pozlar vermedim ben ama

bek bi dayı gördüm seni eyvallahhhh

tam zamanında album konusuna parmak bastınız kızlar.
ben de album yapıyodum bir yandan, ona gore seksi pozlarımı koymıyım kaydirigubbakcemile3:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…