2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim sonunda kurumun sistemi beni buldu ve buraya girmemi engelledi. ama biz de bi çare bulduk, ne konuştunuz ben yokken...

emsalcim herşeyin yolunda olmasına sevindim tatlım.

zaten sadece arkadaslarim gorebilsin secip olusturdum canim albumlerimi de
yine de icime kurt dustu

bende öyle yapmıştım hatta gamze ile birlikte yaptık arkadaş listende olmayan göremiyor sayfandan ama size yazdıgım yerden girip bakarsan herkez herşei görüyor
mesala ben şimdi baktım oraya gamze nin bahar ın tülay ın ve kendi albümümü gördüm
sayfalar ilerledikçe herkezi bulabiliyorsun hayatımm

kızlar yok görülmüyor özel albüm yaptıysanız, siz arkadaş olmadığınız kişilerin özel albumlarini görebildiniz mi.

aslinda bende gamzenin fotograflarini gorursem anlarim demistim cunku onunla arkadas deiliz yani gorememem lazim
hakkatende o listede temmuz basina kadar gitmeme ragmen bulamadim gamzeninkileri
ozel olup benim arkadasim olanlar sanki listelenmedi gibi
gorunenler ya herkese acik olnalar ya da benim arkadaslariminkiler

canım altında özel album yazıyorsa arkadasların görür sadece yazmıyorsa herkes görür..

hayır canım öyle değil iştee
yazdıgım yerden gir bak bakalım kimler neleri görüyormuş
yukarda anasayfa kullanıcıpaneli sosyal gruplar ve resimler&albümler yazıyor
orada yapılan tüm albümler görünüyor
yoksa hepimizin özel albüm ama görünüyor

emsalcim ama oradan başkasının özel albümünü göremiyoruz ama dimi, başkalarının albumünü görüyoruz ama özel albümler yok.....

sabahtan beri sezen aksunun kursuni renkler sarkisini dinliyorum
hicte sevmem kendisini ama sarki beni mahvetti

aslinda hic bu gunlerde dinlenecek bi sarki deil cok karamsar ama napiiim

emsalcim ama oradan başkasının özel albümünü göremiyoruz ama dimi, başkalarının albumünü görüyoruz ama özel albümler yok.....

evet aynen ole baskalarinin ozel albumunu goremiyoruz bencede
sadece arkadasim olanlarin ozel albumleri bende cikti dedigim gibi mesela gamzeninki bende cikmadi
diger gorunenlerde zaten halka acik olanlar

hayır emsalcim görülmüyor, başkalarının özel albümleri görülmüyor, albümlari tabi görülüyor, ama oluşturulurken özel albüm olarak oluşturulanlar görülmüyor.....

çok ilginç ya. ama biz hani albüme koyduk dediğimizde arkadaşımız olmayanlar göremiyordu teklif atıyorduk falan. ne bileyim kafam karıştı gülüm. gerçi senin gibi cesur pozlar vermedim ben ama

ilğinç milğinç herkezi herkezi görüyor kuzum yaa
arkadaş olman gerekmiyor ordan bakarsan

ben yinede ciplahhh olanlari sildim, neme lazim di mi

aman diyim ebrum sil sil bir daha yapmam albüm falan

cnm albüm değiştir seçeneği var orda özel-herkese açık diye onu işaretleseydinn

canım benim anlatamadım galiba özelde yapsan görüyor ordan herkez
yoksa zaten hepimizin özel hayatımm

yok tatlım bazıları albüm oluştururken özel olan seçeneği işartelemiyor biz sadece onları görebiliyoz, yoksa kırmızı olarak özel albüm olarak gördüklerimiz sadece arkadaşlarımızın ki...

emsalcim boşver tatlım ne varki zaten albümlerimizde, bazıları burun fotolarını koymuş çok komik ya....

iyisin dimi şekerim, yazdım ama görmedin sanırım.

kızlar dr.um arattı herşey yolundaymış çok şükür :)))))
hiç bişey yokmuş kızım gayet iyiymiş
bir daha o şu detaylı usg yi yapan radyoloji uzmanına gitmek tövbeler tövbesi
beni mahfetti salı gününden
dr.um herşey normal dedi kilosu sıvısı herşeyii
Allah ıma bin şükürrr

şükürler olsun canım bak ne güzel herşey yolundaymış maşallah canımcım. :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…