2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

emsalcim boşver tatlım ne varki zaten albümlerimizde, bazıları burun fotolarını koymuş çok komik ya....

iyisin dimi şekerim, yazdım ama görmedin sanırım.

ay evet bende gördüm burunları çok komikti gerçekten :)))
tatlım çok çok iyiyim az önce dr.dan aradılar herşey yolundaymış Allah a çok şükür
diger tüm ölçümler yanlış yapılmış uyuz herif beni deli kaç gündür

Ayy şükür ya. çok sevindim. Gidip dövelim o adamı klava:

kızlar bu arada agustos annelerinin cogu dogum yapmis, biraz topiklerine goz attım.
heyacan yaptım vallahi sıra bizde.. yanlız son zamanlar çatlayan mı ararsın, saga-sola donmek ve uyumak eziyet olan mı ararsın, midesi ilk kez bulanmaya başlayıp cesitli agrilar ceken miii...insallah cabucak saglıkla kurtulalım. biraz gozum korktu valla.
[/QUOTE]
gecenlerde agustos, temmuz, haziran ne kadar doğum hikayesi varsa okudum; sonra ben de patladı valla. aksam yasadığım yalancı sancıların bu işle ilgisi olabilir. kendimi tutmaya çalışıyorum

Gözün aydın; insanın ömründen ömür götürüyorlar valla klava:

oy benim kız göbeğimi tekmeleyip duruyor; artık 2 lokma yiyecek yer kalmadı sanki karnımda -tatlicadiarzu-

ben birazdan kacacam; kendinize çok çok iyi bakın. iyi haftasonları :sm_cool:

ohh emsalcim ne güzel bin şükür ki böyle güzel haberlerle aradı dr un seni. iyi olacak tabı yaa annesını uzermı hiç kuzum

Ayy şükür ya. çok sevindim. Gidip dövelim o adamı klava:

sağol şekercimmm
dövelim canım hemde nasıl dövelimm
sen nasıl yapıyorsun işini yaaa aptal adam hadi ben diyelim ki cahlim anlamıyorum
dr.um bile sonuçları görünce korkmuş hemen gelsin demiş
göbek kordonunda büzişme ve kireçlenme görünce
neyseki herşey yolundaya çok sevindim Allah ıma bin şükür :)))
eşimi bile aramayı unuttum dur aşkıma haber vereyim :))))

gözün aydın emsalcim ya çok sevindim.... oh için rahatlamıştır canım ya.

teşekkür ederim canım rahatlamam mı hiç yaaaa çok şükür
Allah ım kimseyi evladı ile sınamasın

ohh emsalcim ne güzel bin şükür ki böyle güzel haberlerle aradı dr un seni. iyi olacak tabı yaa annesını uzermı hiç kuzum

canım arkadaşım sağol yaaa takmamaya çalışsamda bu telefonu alana kadar anladım ki
deli gibi takıyormuşum nasıl sevindim anlatamam
sen beni çok daha iyi anlarsın o kadar uzun yoldan geldiki kuzum
tedirginliğim bi kat daha fazla oluyor bazen Allah ım korusun yavrularımızı inşallahh
kzucuklarımız bizi hiç üzmesin inşallahh

Koş koş ara babayıııııı :)))

anlammmı emsalcim. dun sadece yere düştüm diye deli gibi agladım. ona zarar gelemdi biliyorum ama gelebılecegı ıhtımalı bıle kahretti beni. ama çok şükürki tüm sıkıntılara ragmen rabbim yuzumuzu gulduruyor.

rıca ederım özgecim ne demek. bende sayfaları atlayarak gectım bugun yoğunluktan o yuzden onceden yazdınmı onuda bılmıyorum. sağol canım

emsalcim gozun aydın canım bak korkulcak bisey yokmus :Saruboceq: simdi daha da rahat ol tamam mı ....stres iyi gelmiyor biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…