2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bu erkeklerin annelerine karşı sorumluluk duygusundan bazen sıkılıyorum çok fazla. Helede başında kocaları yoksa. Bilmiyorum bencillikmi yapıyorum ama....

bende soyle bi goz atayım dedim can sıkıntısı evde yapcak bisey yok . . .geçmisi de okudum hersey herkes iyi ne guzel :)

Çokmu belli oldu ya Evet biraz sinirim falan bozulduda

canım ne oldu yaaaa
eger anlattıysan ben okumadıysan yada söylediysende ben unuttuysam özürdilerim (

ahhh canım benim yaaa kıyamam sana ben dikkat et ne olur bak çoğu gitti azı kaldı
Allah ım korusun meleklerimizi inşallahh
çok geçmiş olsun bundan sonra daha dikkatli ol aman diyim arkadaşım

emsalcim gozunuz aydın canım çok şükür..

çok sağol canımmm Allah razı olsun

erkekler annelerine cok duskunler canım hele ki anneler ogullarına ...kız anneleri bu kadar degil gibi......bizleri rakip olarak goruyorlar kendilerine ..ogullarını paylasıyoruz ya....

ємєℓ;8365811 .!.:
emsalcim gozun aydın canım bak korkulcak bisey yokmus :Saruboceq: simdi daha da rahat ol tamam mı ....stres iyi gelmiyor biliyorsun

çok şükür canımm yaaaa :)))))
iki gündür dalıp dalıp gittim kızımıda üzdüm ama artık bitti
haklısın stres yapmamak lazım kuzum bu gün çok daha hareketli sanki maşallahh
tabii oda anlıyor artık annesinin ruh halini hissediyor hemen ona göre hareket ediyor

ємєℓ;8365895 .!.:
erkekler annelerine cok duskunler canım hele ki anneler ogullarına ...kız anneleri bu kadar degil gibi......bizleri rakip olarak goruyorlar kendilerine ..ogullarını paylasıyoruz ya....

kesinlikle haklısın canım kaynanalar gelinleri çekemiyor
aradan kaç yıl geçerse geçsin onlar için sen varmısın yokmusun belli değil
varsa yoksa oğulları zaman zaman bizlerin varlığını unutuyorlar :))))

özgecim dediğin olay her evde yaşanabiliyor canım inan. bazen biz bişeyleri abartıyoruz bazen karşımızdaki bize karşı sorumluluklarını unutup diğer sorumluluklarını abartıyor. hep oluyor canımcım.

neyse bende çıkıyorum kızlar belim agrımaya basladı...herkese simdiden iyi haftasonları opuyorum sizi opuyorumnanaktan

Ya evlendiğimizden beri destek oluyoruz onlara maddi olarak. yok kardeşi okuyor diye. Harcını biz yolluyoruz ki en yüksek harçlardan biri bide ikinci öğretim. Bu yazda yaz okuluna gidiyor. Hadi onun masrafınıda karşılıyodur eminim yani. Tam bitti derken şimdi annesi ev almış. E zorlanırsa destek olcam diyo. Bizim masrafımız bize yeter zaten artık. Dedim kardeşin çalışıca artık yardım etsin. Herkes üstüne düşen görevi yapacakmış öle diyo. Ya ne biliim valla tadım kaçtı.

emelcim güle güle kendine iyi bak
bende kaçtım azcık dinleneyim bende aynı sorunlar bendede var
hepinizi öptük kocaman

kızlarrrr birkaç albüm yaptım.

resimlerimi ekledim. isteyen bakabilir.

ben kaçıyorum. kocam gelcek daha yemek yapıcam. tembellikten saat kaç oldu :))

optuk hepinizi

özgecim haklısın. yanı o paraları kenara koysak bebeklerımızın yanında bır sure daha fazla kalabılırız. biz yavrularımızı bırakıp calışacagız.cunku artık onların gelecegıne yatırım olmalı. kaynananın evıne değil. açıkcası benım eşim istese oyle bişey kabul etmezdım..

ah be gülüm ya. diyorum ya herkes yaşıyor benzer şeyleri inan canım. malesef kimse senin derdin ne diye sormuyor kendine yapılsın istiyor hep canım ya. sıkma canını lütfen.

evet meryemcim düşündüğüm şey o zaten. Bende çocuğuma 2 yaşına kadar bakmak isterim. Neden çalışayımki. ama işte hayat şartları. Yani annesi bizemi güvendi ev alırken. Şimdi bunları desem bi ton tartışcak benimle. Tam bir oh dedim yani olana bak. Ben kendi evim için çalışıyorum ki artık kızım için olcak.

evet baharcım herkes kendi derdinde hakkaten. Diyorum bu adamı bende masrafa sokayım :)) bişiler aldırayım. ama olan yine bize olcak yine biz ödücez. Allah hepimizin yardımcısı olsun . Çok gerildim ama

Kızlar herkese merhaba iki üç gündür giremiyorum girsemde bişey yazmaya fırsat bulamıyorum şöyle bi okuyorum kimse doğurmuşmu diye geçiyorum valla.. Herkes iyidir umarım. :)

canım çok haklısın. tartışacak diye düşünme önce güzel bir şekilde anlat anlamıyorsa çemkir walla. baktın inat ediyor çalışmayacağını söyle yetiştirebiliyorsa o şekilde yetiştirsin o zaman.

evet baharcım herkes kendi derdinde hakkaten. Diyorum bu adamı bende masrafa sokayım :)) bişiler aldırayım. ama olan yine bize olcak yine biz ödücez. Allah hepimizin yardımcısı olsun . Çok gerildim ama

kesinlikle borçlanıp bişeyler yapmak gerekiyor canım. elde para tutup kenara koymaya çalışmakla olmuyor. bizim iki senelik zamanımız var o zaman içerisinde borçlarımızı bitireceğiz. sonrasında hiç beklemeden direkt ev için borca gircem canımcım. kredi çekcem öyle ya da böyle ödicem yoksaaaa....

Evet baharcım bizim borçlarımızda yeni bitmişti yaaa. 3 senedir borç ödedik. Valla dediğin gibi uygun bişiler olsa bende direk eve giricem yani. biriktirmekle olmaz böyle şeyler. En azından çalışıp kendi evime öderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…