Çokmu belli oldu yaEvet biraz sinirim falan bozulduda
anlammmı emsalcim. dun sadece yere düştüm diye deli gibi agladım. ona zarar gelemdi biliyorum ama gelebılecegı ıhtımalı bıle kahretti beni. ama çok şükürki tüm sıkıntılara ragmen rabbim yuzumuzu gulduruyor.
emsalcim gozunuz aydın canım çok şükür..
ємєℓ;8365811 .!.:emsalcim gozun aydın canım bak korkulcak bisey yokmus :Saruboceq: simdi daha da rahat ol tamam mı ....stres iyi gelmiyor biliyorsun
ємєℓ;8365895 .!.:erkekler annelerine cok duskunler canım hele ki anneler ogullarına ...kız anneleri bu kadar degil gibi......bizleri rakip olarak goruyorlar kendilerine ..ogullarını paylasıyoruz ya....
Ya evlendiğimizden beri destek oluyoruz onlara maddi olarak. yok kardeşi okuyor diye. Harcını biz yolluyoruz ki en yüksek harçlardan biri bide ikinci öğretim. Bu yazda yaz okuluna gidiyor. Hadi onun masrafınıda karşılıyodur eminim yani. Tam bitti derken şimdi annesi ev almış. E zorlanırsa destek olcam diyo. Bizim masrafımız bize yeter zaten artık. Dedim kardeşin çalışıca artık yardım etsin. Herkes üstüne düşen görevi yapacakmış öle diyo. Ya ne biliim valla tadım kaçtı.
evet meryemcim düşündüğüm şey o zaten. Bende çocuğuma 2 yaşına kadar bakmak isterim. Neden çalışayımki. ama işte hayat şartları. Yani annesi bizemi güvendi ev alırken. Şimdi bunları desem bi ton tartışcak benimle. Tam bir oh dedim yani olana bak. Ben kendi evim için çalışıyorum ki artık kızım için olcak.
evet baharcım herkes kendi derdinde hakkaten. Diyorum bu adamı bende masrafa sokayım :)) bişiler aldırayım. ama olan yine bize olcak yine biz ödücez. Allah hepimizin yardımcısı olsun . Çok gerildim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?