2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar arkadaşım 14 haftalık hamile ultrason fotoğraflarını gösterdi. dudağı burnu kulağı her şeyi belliydi ya? çok tatlıydı ya bizde o günleri görürüz inş.

beni kimse görmedi galiba?

serdicim sıkma canını.ben 7 haftalıkken cok grıp oldum.bır de delı gıbı oksuruodum.ay dıodum bebek gttı bu sefer.o kadar sıddetlı oksuruodum.dogal yollarla beslendım hep bır haftada gecmeyınce doktora gdıp yalvardım resmen ılac verın artık oksurmek ıstemıorum bebegıme bısey olcak dıe.vermedı zararlı dıe.ama 13.gunde gectı sonra allaha sukur.sen de dogal seylerle beslen bol bol c vıtamını tuket kıvı ye. cok fazla c vıtamını var ıcınde 3 portakala bedel.ole yanı.bebeklerımız allaha emanet.rabbım onları bıze bagıslasın.doktordan gelınce de haber ver .saglıcakla a.s.

pushıng nerdesın canım ya.bugun gorunmedın hıç.iyisinizdir insallah.merakta bırakma.arada yokla yerimseniben

BENDE KULLANMADIM SERDİCİM.megadyn kullanıyordum bugün bitti yarın dr a tekrar bi ilaç verir sanırım

kıyamam bensana bu kadar ilgisizliğe Rabbim sana çok kolay bi doğum versin inş.cnm bnm üzülme bişi istersen süle ben cargo edem sanahihoyyyt

ah canım ya valla bana çok ilgi alaka var keşke daha önce hamile kalsaymışım diyorum gerek ailem gerek eşim arkadaşlarım

aynen canım bana da ilki alaka süper annem aradı az önce bebişimize sarı - kırmızı zıbın takımı almış. bayılmışlar babamla. eşimde ailemin hepsi acaip fanatiğizde

dün ablam beşik alcakmış annem mani olmuş birlikte bakalım belki beğenmem diye alcak heralde bakacaz bakalım

mrb serdi bende kullanıyorum progestan ama daha ne kadar kullanıcam bilemiyorum.grip konusundada ilk üç ay gecirilen grip cok sorun yaratmıyormuş.bende hamileliğimi öğrendiğimde griptim doktora sorduğumda öyle demişti.

kızlar birkaç gündür asırı mide bulantım var.her yediğimi çıkarıyorum.korkudan bir sey yiyemiyorum.daha önceki hamileliğimde hiç böyle birsey olmamıştı. gecen hafta doktor ilaç vermişti bulantı önleyici siz ilaç kullanıyormusunuz.

Kızlar teşekkür ederim ama üzmüyor bu beni napalım , umarım hepimizin doğumu çok kolay olur . Geçen yıl arkadaşım doğum yaptı , onunla her türlü detayı birlikte yaptık alışverişleri falan o kadar deneyimliyim ki Allah sağlık versin , her şeyini itinayla kendim hazırlıyacağım bebeğimin. Aileller de almak istediklerini alırlar onlara kalmış .Eşimin ailesi belli bir süreyi geçene kadar kimseye söylemeyin diyor ama insan dayanamıyor . Sanki saklanacak ayıpmış gibi onlar temkinli davranıyolar akılları sıra ama ben sevincimi yaşayamıyorum .

evet gizlemek istiyor bazıları ama kötü düşünmemek lazım bende söyledim dünyanın en güzel haberi bu

ama ya bazıları öğle düşünüyor tabi ben herkese söyledim insan dayanamaz ki

Ben kullaniyorum canim. 12. Hafta basina kadar kullanacagim. Tabii herkesin durumu farklidir. Bende 8. Haftada cok agir bir grip atlattim. 10 gunde kendime gelemedim. Bol limonlu balli ihlamur ve tavuk suyuna corba tavsiye ederim. Cok sukurki bebisim su anda iyi sende korkma sakin bol bol dinlen.

ptibor cum ben izledim videoyu ama orda ki kızın hiç karnı yok ya :)) Benim şu an nerdeyse 4 aylık gibi karnım var , sonumu düşünemiyorum.

Kızlar gripten o kadar korkmayın yeter ki ateşiniz çıkması , hasta olduğunuzda ölçün . Geçmiş olsun canım bu arada , geçen haftada ben çok kötüydüm bozağım hala acıyor .

ptibor cum ben izledim videoyu ama orda ki kızın hiç karnı yok ya :)) Benim şu an nerdeyse 4 aylık gibi karnım var , sonumu düşünemiyorum.

evet canım takma.onun abdominaller saglanmmıs. :roflol: 18 haftalıkken yenı yenı bellı oluo o kızın gobegı.sporcu mudur nedır :dilcikar: ben hosluk olsun dıe seyettım zaten onu kısas almayalım morallerı yuksek tutalım:1hug:

valla hiç kilo almamış gözüküyor ama Türk değil biz Türk kadınlarının böyle olması biraz zor aramızda genetik olrak şanslılar varsa bilemem

Yok canım gerçekten çok hoş bir video teşekkür ederiz en çok son sahnesi süper di :))Moraller yüksek alınanlar Allah sağlık verirse sporla rejimle verilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…