beni kimse görmedi galiba?
Benimde ailem uzakta eşimin ailesiyle aramız biraz mesafeli arkadaşlar desen herkes işte güçte , yani beni de kimse beslemiyor canım şunu çekiyor bunu çekiyor deme lüksüm yok , eşiminde elinden hiç iş gelmez ... Geçenlerde grip oldum bir tas çorba ya onu bile pişiremedi gidip dışarda içtik .
ah canım ya valla bana çok ilgi alaka var keşke daha önce hamile kalsaymışım diyorum gerek ailem gerek eşim arkadaşlarım
merhaba kızlar bugün yoğunluktan uğrayamadım bugün doktora gidicem aslında daha günüm vardı ama progestanım bitmem üzere hem kontrol olucam hemde ilaç yazdırıcam ... aranızda benim gibi düşük tehtidi olup progestan kullanan varmı acaba daha ne kadar kullanmam gerekiyo... bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi birde ben çok kötü grip oldum bebişime birşey olurmu????
cevap yokmu?
Kızlar teşekkür ederim ama üzmüyor bu beni napalım , umarım hepimizin doğumu çok kolay olur . Geçen yıl arkadaşım doğum yaptı , onunla her türlü detayı birlikte yaptık alışverişleri falan o kadar deneyimliyim ki Allah sağlık versin , her şeyini itinayla kendim hazırlıyacağım bebeğimin. Aileller de almak istediklerini alırlar onlara kalmış .Eşimin ailesi belli bir süreyi geçene kadar kimseye söylemeyin diyor ama insan dayanamıyor . Sanki saklanacak ayıpmış gibi onlar temkinli davranıyolar akılları sıra ama ben sevincimi yaşayamıyorum .
merhaba kızlar bugün yoğunluktan uğrayamadım bugün doktora gidicem aslında daha günüm vardı ama progestanım bitmem üzere hem kontrol olucam hemde ilaç yazdırıcam ... aranızda benim gibi düşük tehtidi olup progestan kullanan varmı acaba daha ne kadar kullanmam gerekiyo... bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi birde ben çok kötü grip oldum bebişime birşey olurmu????
cevap yokmu?
ptibor cum ben izledim videoyu ama orda ki kızın hiç karnı yok ya :)) Benim şu an nerdeyse 4 aylık gibi karnım var , sonumu düşünemiyorum.
ptibor cum ben izledim videoyu ama orda ki kızın hiç karnı yok ya :)) Benim şu an nerdeyse 4 aylık gibi karnım var , sonumu düşünemiyorum.
evet canım takma.onun abdominaller saglanmmıs. :roflol: 18 haftalıkken yenı yenı bellı oluo o kızın gobegı.sporcu mudur nedır :dilcikar: ben hosluk olsun dıe seyettım zaten onu kısas almayalım morallerı yuksek tutalım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?