cuma olsaydı bugün
Bu videodaki kadın çok zayıf ya. Nasıl hiç kilo almamış hayret :1shok:
Sürekli oturmak iyi değilmiş kızlar , çalışan hanımlar hareket edebiliyor musunuz ? Ben akşam iş çıkışı yürümeye çalışıyorum biraz .
Sürekli oturmak iyi değilmiş kızlar , çalışan hanımlar hareket edebiliyor musunuz ? Ben akşam iş çıkışı yürümeye çalışıyorum biraz .
Dilek ciğim neyse az kaldı aşkı memnu da var bu akşam onu izlerken vakit geçer
babaannem olsaydı soyle derdı:"ah anacım allah bu gavurları kayırmış anca" :roflol: kendısı 110 kılo. kılolarından hep turklugunu sorumlu tuttu.genlerımız bozukmus oyle dıobızımkısı de o hesap.yanı bız turklerde cok azdır oyle hıc kılo almadan cocuk dogurmak.onların bunyesınden mıdır yoksa gercekten dıkkat mı edıolar ya da bızım beslenme alıskanlıklarımızdan yedıklerımızden mıdır nedır şiştıkce sısıoz.aman bosverın bebişler saglıklı olsun yeter:içelim:
Dilek ciğim neyse az kaldı aşkı memnu da var bu akşam onu izlerken vakit geçer
hamile kalmadan önce evdede bilgisayar başında olur çalışırdım ama şimdi eve gidince halim kalmıyor uzanıyorum uzanırkende tv izliyorum gayet güzelmiş böyle keyif yapmak
Yazın tatile gitmeyi düşünüyormusunuz ??? Tabi sağlık oldukça yapılacak planlar ama ben gitmek istiyorum geçen yaz gitmemiştik bu sene istiyorum , haziran gibi gitsek en güzel zamanlar süper olur ama eşim ne düşünüyor bilmem :)
Yazın tatil yapmak güzel olurdu ama benim en yoğun dönemim :bbo::bbo:
Yazın tatil yapmak güzel olurdu ama benim en yoğun dönemim :bbo::bbo:
AA ne güzel sen zaten Antalya da yaşıyorsun , hafta sonları denize girebilirsin süper :)
sabah dua ettim bu gün cuma olsun diye ama perşembeydiiAh keşke cuma olaydı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?