2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Sürekli oturmak iyi değilmiş kızlar , çalışan hanımlar hareket edebiliyor musunuz ? Ben akşam iş çıkışı yürümeye çalışıyorum biraz .

Bu videodaki kadın çok zayıf ya. Nasıl hiç kilo almamış hayret :1shok:

babaannem olsaydı soyle derdı:"ah anacım allah bu gavurları kayırmış anca" :roflol: kendısı 110 kılo. kılolarından hep turklugunu sorumlu tuttu.genlerımız bozukmus oyle dıo bızımkısı de o hesap.yanı bız turklerde cok azdır oyle hıc kılo almadan cocuk dogurmak.onların bunyesınden mıdır yoksa gercekten dıkkat mı edıolar ya da bızım beslenme alıskanlıklarımızdan yedıklerımızden mıdır nedır şiştıkce sısıoz.aman bosverın bebişler saglıklı olsun yeter:içelim:

Sürekli oturmak iyi değilmiş kızlar , çalışan hanımlar hareket edebiliyor musunuz ? Ben akşam iş çıkışı yürümeye çalışıyorum biraz .

ben genelde servise bindiğim için eve 10 dakikalık bir yürüme mesafesi oluyor sabah 10 akşam 10 dak yürüyorum bide derslerim başladı başka binada dersim orasıda biraz uzak orayada yürüyorum bahar gelse günler uzasa daha güzel yürürüz

evet ya bu haftaya kadar problem yoktu ama çok oturunca acayip sıkışmış gibi hissediyorum biraz da pantolondan , bu gazlar öldürecek beni ...

Evet cnm bende yüremeye çalışıyorum akşamları işten eve. Arası 15-20 dk falan. Ama hemen yoruluyorum ya.

Dilek ciğim neyse az kaldı aşkı memnu da var bu akşam onu izlerken vakit geçer

Allahhhhhh evet ya bugün aşkı memnu var . Sevindirik oldum şimdi hihoyyyt

Herşey bebeklerimiz için delikafaduldendelikafadulden

hamile kalmadan önce evdede bilgisayar başında olur çalışırdım ama şimdi eve gidince halim kalmıyor uzanıyorum uzanırkende tv izliyorum gayet güzelmiş böyle keyif yapmak

evet kızlar diziler olmasa çekilmicek yaza da bilg.başından kalmıcez herhal hava sıcak çıkamicaz aççaz klimaları bilg.başındaaa oooh ta akşamı bekliyez yürüyüz için yine

hamile kalmadan önce evdede bilgisayar başında olur çalışırdım ama şimdi eve gidince halim kalmıyor uzanıyorum uzanırkende tv izliyorum gayet güzelmiş böyle keyif yapmak

ay evt dün akşam bende tv izlerken kendimden geçip uykuya dalmışım ayy çok komik eşimde diyoki ben sana laf anlatıom ayy ben çoktaaan dalmışım uykuya filmlerde olur sanırdım:CüvCüv::CüvCüv: hamişlik bu galiba başka bi gezegendeyim şu an

Son düzenleme:
Yazın tatile gitmeyi düşünüyormusunuz ??? Tabi sağlık oldukça yapılacak planlar ama ben gitmek istiyorum geçen yaz gitmemiştik bu sene istiyorum , haziran gibi gitsek en güzel zamanlar süper olur ama eşim ne düşünüyor bilmem :)

Yazın tatil yapmak güzel olurdu ama benim en yoğun dönemim :bbo::bbo:

evet bende hamileyken yüzmeyi çok istiyorum gitmek isterim söyle ayvalık tarafına falan oralar daha serin oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…