2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada ayferim ikiside harika olmuş maşalllaahhh
sende benim gibi nazar boncuğu yapıştıracakmışsın :))))
zevklerimiz ve düşüncelerimiz aynıymış tatlışkomm

canım beniiim nasıl oldun iyi misin ? he sticker buldum dedim plastiklere yapıştıriim.çok basit ya inanki tülü kes kurdelayı dola tamams.

kızlar biz çıkıyoruz bebekimle ....minnoşum hiç akıllı durmuyo dayıyo orasını burasını feci geriliyo karnım...en iyisi biraz uzanayım ve sonrada uyurum.babamızda nöbetçi zaten .iyi gcler...hepinizi öptük teyzeleri...minnoşlarınızıda...

ay maşallah bu akşam kalabalık yaf.demetcim,emsalcim,betülcüm,seybaycım hoşgeldiniiis.

hoşbulduk bitanem, ay nazar degmesin valla kalabalık. Bende 3 haftadır giremiyourm yahu ya misafir vardı yada internet baglantısı gidiyordu..
ne var ne yok, herkes iyidir umarım

benimkide içerde kordonuyla bayram ediyor... bıraksa şu kordonla oynamayıı....

tahmin ediyorum aynen yaaa.hadi öptük bizdeee.
hoşbulduk bitanem, ay nazar degmesin valla kalabalık. Bende 3 haftadır giremiyourm yahu ya misafir vardı yada internet baglantısı gidiyordu..
ne var ne yok, herkes iyidir umarım

farkettik şeker yokluğunu zaten.iyiyiz şükür bi doğum daha olucak nasipse sağlıkla inşallahhh.

bende yatar gibi oturiim dayanamıyom ya ne zor oldu dik oturmak.benimki masaüstü pc olduğu için zor olii.gidiim bardaklarıda yapiim belli olmaz anacım işleri bitiriim:)

benimki leptop Allahtan nasıl rahat ediyorsam öyle çeviriyorummm....

canım beniiim nasıl oldun iyi misin ? he sticker buldum dedim plastiklere yapıştıriim.çok basit ya inanki tülü kes kurdelayı dola tamams.

sapol tatlım çok şükür Allah a iyiyim ara ara sancılarım var işlerimi yapmam lazım :))
eksikler bitsin diye bakınıyorum boyuna
evet canım basit bakalım organze kudela alayımda yapacagım inşallah
seninkiler harika maşallahh para vermeye ne gerek var demi amaa :)))
marifetli karılarız bizz hepimiz kapı süsü yapan bardak yapan maşallahhh hepimize

yine kimse konuçmuyor yaaa
bende çıkayım azcık dinleneyim bari bu gün azcık gezdim yoruldum bardak falan aldıım
burada olanlar öpüldünüz iyi akşamlar

Canım yaa dun gece babaannenin resimlerine baktım ama bi turlu yazdıgım yorum eklenmedi. Maşallah yaa ne guzel içten güluyor gozleri. Allah saglık huzur versin nazarlardan korusun
amin tatlışım saolasın. okudum yorumun eklenmiş canımcım.
Baharcıkk ayarlasakta dogurmadan istanbullular bi daha buluşsak??
buluşalım walla bana uyar. süper olur hatta :lepi:

valla gerek kalmadı para dökmeye yaa.bi malzeme al o da ucuz gayette yeterl güzel.iyi yaptın yap dedin motive ettin beni kıs:)sen aldın mı bardaklarını çıktın dimi yine dayanamadın.
ben de burdayım ben de ben dee... :lepi:
biliyik canııımm:)
Baharcıkk ayarlasakta dogurmadan istanbullular bi daha buluşsak??

yavrum zor yürüyom hiç biyere çıkamam daha arkadaşlar siz buluşun bu sefer ben bakim bi bari.

kızlar bizim komşular geldii... ben kaçar...herkesi öptükk görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…