valla gerek kalmadı para dökmeye yaa.bi malzeme al o da ucuz gayette yeterl güzel.iyi yaptın yap dedin motive ettin beni kıs:)sen aldın mı bardaklarını çıktın dimi yine dayanamadın.
biliyik canııımm:)
yavrum zor yürüyom hiç biyere çıkamam daha arkadaşlar siz buluşun bu sefer ben bakim bi bari.
iyiyim tatlışım. bebişin kıyafetlerini ayırdık beyazlar ve renklileri yıkıyalım dedik yarına. burdaydım da katılamadım sohbete canım. yorgunum çabuk yoruluyom. senden naber tatlım?
valla gerek kalmadı para dökmeye yaa.bi malzeme al o da ucuz gayette yeterl güzel.iyi yaptın yap dedin motive ettin beni kıs:)sen aldın mı bardaklarını çıktın dimi yine dayanamadın.
biliyik canııımm:)
yavrum zor yürüyom hiç biyere çıkamam daha arkadaşlar siz buluşun bu sefer ben bakim bi bari.
ay ne hareketi bitiyor ne hıçkırığı kuzumun. aman allah bozmasın da bazen de üzülüyom oğluş içerde sinir oluyordur diyehafta başı bende çook oldu hıçkırık, ama 2 gündur gezmekten çok yoruldum galiba bebiş daha az hareket etti daha az hıçkırdı. Çook korktum çook sonra eve gelip kulaklıkları karnıma yapıştırıp verdim klasik muziği benimki başladı harekete :teytey: ve hıçkırağa
ayfer bak sinirlendim oğlumu hıçkırık tuttu. ya beni sıpayı günde 3-4 defa tutuyor böle. sizde de oloor mu?
ben omo baby ile yumoş baby aldım canım. öyle bardak falan için de kendini yorma tatlım iyice ağırlaştık zaten aman diyim.Allah iyilik versin canımcım
yaa bende bu gün o kadar gezdim ama bir yerde hacı şakir granül sabun bulamadım(
yoksa bende yarın o işi yapacaktım ama 3 market gezdim eşim artık yeter
şansını zıorlama çok yoruldun dedi o anlamda boş döndüm eve((
yarın birde miğros ve tansaşa bakarım yoksa dalinin yada dalanın sabunu alırım artık
ne güzel canım işte hem sanada uğraş oldu zaman geçer
aldım bacım yaa kaçarmı ben bişeyi aklıma koydum mu yapmam lazım :)))
kocayı kandırdım çıktık gitttik aldık önce yok falan sana artık yasak dedi
sonra ben aşkım yaa bak ilk bebeğimiz herşey olsun herşey güzel olsun istiyorum falan dedim kandırdım onu ikide öpücük kondurdum yanağına
benimkinin de kafa aşağıda ama dışardan da belli oluyor hıçkırıkları. bir de sert sert hareket ediyor hıçkırırken sinirlenmiş gibi paşam.canım benimkide sık oluyor ama şimdi döndüğü için daha az belirgin hıçkırıkları
makat pozisyonundayken çok net hissediliyordu dılardan biri elini koyunca bile anlıyordu ama şimdi benden başkası anlamıyor
özge de dediye hıçkırması iyimiş cigerleri gelişiyormuş diye bol bol hıçkırsınlar yavrular
ben omo baby ile yumoş baby aldım canım. öyle bardak falan için de kendini yorma tatlım iyice ağırlaştık zaten aman diyim.
emsal sabun granulu arıyormuşsun ben alo'nun (galiba) bebek deterjanını aldım o da olur di mi?
benimkinin de kafa aşağıda ama dışardan da belli oluyor hıçkırıkları. bir de sert sert hareket ediyor hıçkırırken sinirlenmiş gibi paşam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?