2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

olmassss sensiz olmasss misyonunu tamamlaman lazım....

pzt valla telefonları kapatacam, siteye girecem ay valla bayıldım ben sıkıntıdan kaç haftadır. Yahu annemler geldi 2 hafta onlarla gez dolaş, bide annemi gormeye gelen misafirler AAAAAAAAAAAAAAAaaaaa, tam dedim ohhhhhh tek başıma kaldım bu sefer eltim tatile çıktı 1 hafta hadi onla takıl et, daha şöyleee sakin kafayla oturamadım internetin başına :)))
ınşallah pzt bi sorun çıkmazsa siteye girerim, kızlara da soralım bakalım sonra buluşalım valla

hafta başı bende çook oldu hıçkırık, ama 2 gündur gezmekten çok yoruldum galiba bebiş daha az hareket etti daha az hıçkırdı. Çook korktum çook sonra eve gelip kulaklıkları karnıma yapıştırıp verdim klasik muziği benimki başladı harekete :teytey: ve hıçkırağa

iyiyim tatlışım. bebişin kıyafetlerini ayırdık beyazlar ve renklileri yıkıyalım dedik yarına. burdaydım da katılamadım sohbete canım. yorgunum çabuk yoruluyom. senden naber tatlım?

Allah iyilik versin canımcım
yaa bende bu gün o kadar gezdim ama bir yerde hacı şakir granül sabun bulamadım (
yoksa bende yarın o işi yapacaktım ama 3 market gezdim eşim artık yeter
şansını zıorlama çok yoruldun dedi o anlamda boş döndüm eve ((
yarın birde miğros ve tansaşa bakarım yoksa dalinin yada dalanın sabunu alırım artık

ne güzel canım işte hem sanada uğraş oldu zaman geçer
aldım bacım yaa kaçarmı ben bişeyi aklıma koydum mu yapmam lazım :)))
kocayı kandırdım çıktık gitttik aldık önce yok falan sana artık yasak dedi
sonra ben aşkım yaa bak ilk bebeğimiz herşey olsun herşey güzel olsun istiyorum falan dedim kandırdım onu ikide öpücük kondurdum yanağına

ay ne hareketi bitiyor ne hıçkırığı kuzumun. aman allah bozmasın da bazen de üzülüyom oğluş içerde sinir oluyordur diye

ayfer bak sinirlendim oğlumu hıçkırık tuttu. ya beni sıpayı günde 3-4 defa tutuyor böle. sizde de oloor mu?

canım benimkide sık oluyor ama şimdi döndüğü için daha az belirgin hıçkırıkları
makat pozisyonundayken çok net hissediliyordu dılardan biri elini koyunca bile anlıyordu ama şimdi benden başkası anlamıyor
özge de dediye hıçkırması iyimiş cigerleri gelişiyormuş diye bol bol hıçkırsınlar yavrular

ben omo baby ile yumoş baby aldım canım. öyle bardak falan için de kendini yorma tatlım iyice ağırlaştık zaten aman diyim.

gidiyom dedim gittim bırakamadım sizi aklım burda kaldı geri geldim :))))
aslında var yaaa yanıyorum kızlarrr hiç esmiyor hava
eşimde hep klima olmaz dedi kapıları açtık içim daraldı sıcaktan
yatıyorum olmuyor kalkıyorum olmuyor
bu gün kalbimde kudurdu güm güm güm deli oldum
nabzım yine 190 ları buldu
azcık otur azcık kalk zaman geçiyor böyle sizlerde olmasanız ne yaparım bilmiyorum

benimkinin de kafa aşağıda ama dışardan da belli oluyor hıçkırıkları. bir de sert sert hareket ediyor hıçkırırken sinirlenmiş gibi paşam.

benim sıpanın başı aşağıda eşim elini koyunca hissediyoo hiçkırıkları ama poposunu dikiyooo hava eşeksıpası göbeğimin yanında çııkıntı yapıyyoo korkarım bi sonraki kontrolde de boyle durursa yuzunu göremicem

nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmm....kaç gündür şu topiğe alıntılar yapıp yazmaya çalışıyorum...tam gönderceğim sırada ya sayfa hata veriyor..ya bağlantı kopuyor.....yada pc kapanıyor....Vardır bu işte bi hayır diyorum....ama bu kaçıncı yaaaaaaaaaaaa.........ayyy sinir oldum valla

ben omo baby ile yumoş baby aldım canım. öyle bardak falan için de kendini yorma tatlım iyice ağırlaştık zaten aman diyim.

biliyorum canım sen daha öncede söylemiştin bakalım yarın miğros ve tansaşa bakayımda ordada yoksa bende omo baby alacağım
yaa canım ağırlaştıkta ne yapayım içimde kalsın istemiyorum
birde benim öyle yardımcım yok hiç bir konuda her işimizi eşimle yapıyoruz
hafta sonları hazır oda varken arabayla gidip hallediyoruz işlerimiz
bunlarda hallolsun bitti zaten oturup günümüzü bekleyeceğiz Aşşah ın izni ile
yıkama ütüleme çantalar ve bardaklar haaa şeker ve lokumlarda var tabiii :)))

emsal sabun granulu arıyormuşsun ben alo'nun (galiba) bebek deterjanını aldım o da olur di mi?

evet canım hacı şakir in var çok güzel ondan bakltım bulamadım bu gün
omo alo bunların baby ürünleri olur tabiii ama benim makinem çok iyi değil
kafasına göre iş yapıyor aklına eserse sıktırır eserse güzel durular yoksa yok :))))
ondan sabun tozu olsun istedim deterjan kalınntısı olmasın diye birde deterjanların kokusu bebek için ağır diye düşündüm yoksa neden olmasın

emsallllcim canım kendini yormuşsun ondan oluyordur bu çarpıntı canımcım dikkat et kendine lütfen.
betülcüm nefes darlığı yeni yeni başladı tatlım. göbekteki çıkıntı çok komik oluyor yaaaa. çok hoşuma gidiyo benim de.

benimkinin de kafa aşağıda ama dışardan da belli oluyor hıçkırıkları. bir de sert sert hareket ediyor hıçkırırken sinirlenmiş gibi paşam.

eee seninki erkek şekercim erkek kuvveti var onda maşallahh :))))
benim kızım narin nazik ondan sadece ben hissediyorum
birde babamız çok dikkatli dinler kızını :)))

yaa canım ağırlaştıkta ne yapayım içimde kalsın istemiyorum
birde benim öyle yardımcım yok hiç bir konuda her işimizi eşimle yapıyoruz
hafta sonları hazır oda varken arabayla gidip hallediyoruz işlerimiz
bunlarda hallolsun bitti zaten oturup günümüzü bekleyeceğiz Aşşah ın izni ile
yıkama ütüleme çantalar ve bardaklar haaa şeker ve lokumlarda var tabiii :)))

Aaaah aaaah yardımcı konusunda yarama bastın valla, bende anne uzakta istanbulda bi eşimin ailesi var o da kayınvalde + 3 elti ama en son gelin benim herkeste 2 çocuk .
Kayınvaldem daha ne lazım demedi, annem bi sürü şey almış gelmiş, bunlardan konuşurken k.valdem babana soyleriz para verir ihtiyacınızı karşılarsınız dedi.
Eeee be kadın para bende de var insan yol yordam gösteren biri arıyooo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…