sabah dua ettim bu gün cuma olsun diye ama perşembeydii
ya ben Antalya da okudum ama öle sanıldığı gibi paso denize gidemiyorsun valla bide evim konyaaltı plajına 5 dakikaydı ama yinede dersler falan derken gidilmiyordu öle sık sık
kızlar bende bayılıyorum AŞK'I MEMNU'ya ama bizimki hiç sevmiyor soğuk odaya gitmekte zor geliyor öffleye püffleye izliyoruz
Benimkide izlemiyordu ,sayemde alıştı. Artık sorular bile sormaya başladı eskiye dair...
merhaba kızlar bugün yoğunluktan uğrayamadım bugün doktora gidicem aslında daha günüm vardı ama progestanım bitmem üzere hem kontrol olucam hemde ilaç yazdırıcam ... aranızda benim gibi düşük tehtidi olup progestan kullanan varmı acaba daha ne kadar kullanmam gerekiyo... bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi birde ben çok kötü grip oldum bebişime birşey olurmu????
selam hanımlar
bişey sorcam yaaa
bayağ bir akntım geliyor yumurta akı gibi kıvamı ( afedersiniz miğdeniz bulanmasın ama ) rengie çok az hafif koyu gibi sizdede oluyor mu dün kan gelmişti neyseki bişey olmadı allaha şükür ama sağ kasığımda acaip bir kramp gibi bir ağrı giriyor ne oluyor bana yardım edin bebeğim beni korkutuyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?