2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben Antalya da okudum ama öle sanıldığı gibi paso denize gidemiyorsun valla bide evim konyaaltı plajına 5 dakikaydı ama yinede dersler falan derken gidilmiyordu öle sık sık

kızlar bende bayılıyorum AŞK'I MEMNU'ya ama bizimki hiç sevmiyor soğuk odaya gitmekte zor geliyor öffleye püffleye izliyoruz

ya ben Antalya da okudum ama öle sanıldığı gibi paso denize gidemiyorsun valla bide evim konyaaltı plajına 5 dakikaydı ama yinede dersler falan derken gidilmiyordu öle sık sık

aynen öyle canım. Her dakika gidilmiyor maalesef. Zaten 50 derece sıcak oluyor. Beyin haşlaması oluyorsun sırnaşık şey

aynen bide pazarları falan insan yağar tıklım tıklım ben genelde haftaiçi sabah giderdim 9 gibi denizde çarşaf gibi olurdu kimse yok süperdi ösledim Antalya yı yaaa

ben geldimmm...
öğlen yemek yedim ama öle açım ki midem bulanıyor resmen -tatlicadiarzu-

şimdi eve gidicem zaten yaparım kendim mis gibi ohhh dışardan yemiyim boşuna

kızlar kaçtım ben öpüldünüz bebişlerinizle beraber Allaha emanetsiniz a.s.

sağol canım bende çıkıyorum yavaştan bende hepinizi öpüyorum bebişlere iyi bakın

slms kızlar nasılsınız ben bugün dayanamadım bebişime bikaç bişey aldım ama çok tatlılar ya insan zor dayanıyo valla sizler nasılsınız

canım bende seninle aynı durumdayım ben uzun süre kullanacağım ilaç için 6 aylık rapor çıkartık. Senin durumun belki çok kritik değilse erken kesebilir doktorunn.

selam hanımlar
bişey sorcam yaaa
bayağ bir akntım geliyor yumurta akı gibi kıvamı ( afedersiniz miğdeniz bulanmasın ama ) rengie çok az hafif koyu gibi sizdede oluyor mu dün kan gelmişti neyseki bişey olmadı allaha şükür ama sağ kasığımda acaip bir kramp gibi bir ağrı giriyor ne oluyor bana yardım edin bebeğim beni korkutuyorrr

canım akıntı gebelikde gayet normal bişey bende de var doktorda normal dedi hemen hemen tüm hamilelerde olur canım endişelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…