2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

akşamları kimse girmiyor yaa....bizim anneler..uyumuşmu....?

ne güzel bu gün cuma yarın 13:30'a kadar çalışacak olsamda seviniyorum bu hafta hiç geçmedi bana

günaydın kızlar herkeze merhaba dün doktor kontrolüm vardı sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef veremiycem belkide bi 15 gün ayrı kalıcaz bugün iş yerinden izin alıcam evde netim yok... doktorum plezenta ile rahim duvarının arasında boşluk olduğunu söyledi. ve çok dikkatli olmalıymışım. bu nedemek bilmiyorum zaten benim düşük tehlikem vardı biliyorsunuz şimdi çok üzgünüm ne olucak bilmiyorum dua edin nolur.

Çok üzüldüm canım senin adına.:teselli: Ama lütfen sakın kendini strese sokma. Bu durumu daha da zorlaştırmaktan başka bir işe yaramaz. :1no2: Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Allah sağlıklı şekilde bebeğini sana bağışlasın inşallah. :Saruboceq: Evde bol bol dinlen, dua oku ki en azından kendini ruhen ve bedenen daha iyi hissedersin bu da bebeğine yansır. Elbette bizde dua ederiz canım sana burdan... a.s Kendine iyi bak.

Günaydın Hanımlar , Serdicim çok üzüldüm senin adına ama güçlü ol , kendine çok dikkat et dinlen ,hiç bir şey yapma evde yat uzan 15 günün tadını çıkart dualarım seninle ....

Ben artık cumaları bir başka sayar oldum , benim bebeğim için hafta bitimim cuma o yüzden heyecanla bekliyorum :) Bizim sektör krizde olduğu için malum pek iş yok o yüzden ofiste rahat giriyorum eve de internet istemediğimiz için bağlatmadık ama belki ilerleyen zamanlarda bağlatırız .

günaydın güzel anneler
Serdiciğim gerçekten üzüldüm ama sıkma kendini dinlen içini ferah tut dualarımız seninle....
evet bugün cuma yaşasın ama nedense belim ağrıyor yarın bol bol uyuyacağım...

canım çok üzüldüm. sen iyi olda nete girmesende olur biz senden güzel haberler bekliyeceyiz kendine çok dikkat et. Bebeğin seni hiç bırakmasın ama lütfen pozitif ol etkilenmemeye çalış

Sanada günaydın tatlım. Bana da nedense bu hafta çok hızlı geçti. Sanki artık günler çok hızlı geçiyormuş gibi geliyor. Yakında bir bakıcaz aaa Ağustos gelmiş delikafadulden

tatlım nasılsın? bebişin nasıl?
evet ya ahh ağustos olsa da göbişler çıksa bebişler büyüse sağ salim Allah'ın o günleri göster bize

benimde hafta bitimi cumartesi bende cumartesi ve pazarlara baylıyorummm bebeğim bir hafta daha büyüdü diyorum

tatlım nasılsın? bebişin nasıl?
evet ya ahh ağustos olsa da göbişler çıksa bebişler büyüse sağ salim Allah'ın o günleri göster bize

İyiyiz canım biz. Siz nasılsınız? Amin canım o günlerde gelecek inşallah hayırlısıyla.
Dün ne yaptın ? Aradın mı öğleden sonra doktoru?

serdicim geçmiş olsunn..bolbol dinlen inşlhh bişey olmaz iyi düşünelim iyi olsunn.. Raabbim bebeğinii ve senı ayırmasın..

günaydın kızlar... ben akşamları girebiliyorum..kimse olmuyor...sabahları fırsatım olmuyor.. arkadaşlar 2 gündür çok şükür bulantılarım duruldu sanki.. kendimi daha iyi hissediyorum ve sofradan aç kalkmıyoruummm.. çok şükür yaaa.. umarım artık hep böyle gider...yarın ben bebişimi görmeye gidicem kısmetse...çok heyecanlıyımm.. balım benimmm yaa

İyiyiz canım biz. Siz nasılsınız? Amin canım o günlerde gelecek inşallah hayırlısıyla.
Dün ne yaptın ? Aradın mı öğleden sonra doktoru?

tatlım doktoru değil. eşimin amcasının oğluna sordum msn'den oda yemekteymiş sonrada müsait olmadı sanırım sorarım bu gün

asoscuğum valla akşam eve gidince bilgisayarı açmaya bile halim kalmıyor çok istiyorum girmek internete ama uzanıyorumbu akşam girerim inşallah konuşuruz bol bol

Hanımlar inşallah bir an önce bulantılarınız geçer , umarım benimde hiç bulantım olmaz ilkbaharın tadını çıkartırız ... Yanlız ben kilo almadım ama şiştim resmen pantolonlarımdan sadece bol olanları giyebiliyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…