ne güzel bu gün cuma yarın 13:30'a kadar çalışacak olsamda seviniyorum bu hafta hiç geçmedi bana
günaydın kızlar herkeze merhaba dün doktor kontrolüm vardı sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef veremiycem belkide bi 15 gün ayrı kalıcaz bugün iş yerinden izin alıcam evde netim yok... doktorum plezenta ile rahim duvarının arasında boşluk olduğunu söyledi. ve çok dikkatli olmalıymışım. bu nedemek bilmiyorum zaten benim düşük tehlikem vardı biliyorsunuz şimdi çok üzgünüm ne olucak bilmiyorum dua edin nolur.
günaydın kızlar herkeze merhaba dün doktor kontrolüm vardı sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef veremiycem belkide bi 15 gün ayrı kalıcaz bugün iş yerinden izin alıcam evde netim yok... doktorum plezenta ile rahim duvarının arasında boşluk olduğunu söyledi. ve çok dikkatli olmalıymışım. bu nedemek bilmiyorum zaten benim düşük tehlikem vardı biliyorsunuz şimdi çok üzgünüm ne olucak bilmiyorum dua edin nolur.
Sanada günaydın tatlım. Bana da nedense bu hafta çok hızlı geçti. Sanki artık günler çok hızlı geçiyormuş gibi geliyor. Yakında bir bakıcaz aaa Ağustos gelmiş delikafadulden
Ben artık cumaları bir başka sayar oldum , benim bebeğim için hafta bitimim cuma o yüzden heyecanla bekliyorum :) Bizim sektör krizde olduğu için malum pek iş yok o yüzden ofiste rahat giriyorum eve de internet istemediğimiz için bağlatmadık ama belki ilerleyen zamanlarda bağlatırız .
tatlım nasılsın? bebişin nasıl?
evet ya ahh ağustos olsa da göbişler çıksa bebişler büyüse sağ salim Allah'ın o günleri göster bize
tatlım nasılsın? bebişin nasıl?
evet ya ahh ağustos olsa da göbişler çıksa bebişler büyüse sağ salim Allah'ın o günleri göster bize
İyiyiz canım biz. Siz nasılsınız? Amin canım o günlerde gelecek inşallah hayırlısıyla.
Dün ne yaptın ? Aradın mı öğleden sonra doktoru?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?