emsal hoşgeldin canım.... tubacım sanırım müsait değil şuan, onu sorulara boğdum....
gülcancım içine doğdu sanırım, hani iki gün önce kk yı görmüştün rüyanda di mi... bakalım bizim doğumları da bilecek misin :)
Selam herkese ben geldim kızlar doktora gittim çok aşağıdaydı bebek alttan muayene etti ve doğum başlamış 3 cm açıklık var. ilk defa doğum sandalyesine çıktım çok heyecanlıydı alttan muayene sırasında açılmam olduğu için epey bir kan geldi.. Serum ve dil altı verdiler eve yolladılar bu gecede olabilir üç gün sonrada. Sancın olunca hemen gel dediler. Çocuk haznedeymiş çok aşağıda yani azıcık soktu parmağını aaa kafası burda geliyo falan dedi şöyle bi ter boşaldı valla ya :)
Bi dakika yaa önceki iki kişi kim ve doğurdular mı? Ya işin tuhafı hiç ağrım yok kızlar. Ben normalden korktuğum için sezeryan istiyodum doktorda diyor ki üç santimde millet ortalığı yıkıyo demek ki ağrı eşiğin çok yüksek kolay doğum olacak sezeryan isteme normal yap diyo. bebek derseniz 2700 olmuş. onada iyi hiç üzülme dedi.. :)
gülcancım sen kkyı gör rüyanda yeter tatlım, artık kime kısmet olursa o gün o doğuma gider artık :) şaka bi yana, maşallah tubama , 3 cm hissetmemiş, herşey rahat olmuş, demekki cesaret edebilseydi çok kolay normal doğum yapabilecekti belki .... ama tabi en önemlisi insanın kendi tercihi ve tuba da çok mutlu,bu zaten herşeye değer.... bebek de sağlıklı , ohhh artık prensesi kollarında.
Anlatıyorum canlar :) biliyosunuz dün benim açılmam vardı serum takıp eve göndemişlerdi gece gene sancım tutunca doktorum olmadığı için acilen bulduğumuz bi doktora istanbula geldik acıbadem kadıköyde gece birde nst ye taktılar ki sancılar beş dakikada bir olmuş ben normal doğurmak baştan beri istemediğim için hemen epidural sezeryana aldılar. Kızlar yaaa bu kadar güzel bi an olamaz çıkıpta ağlamaya başlayınca koptum inanın ne heyecan ne bişey herşey çok güzeldi doğuma güle güle girdim güle güle çıktım süperdi tek kelimeyle. Sezeryan yapacak olanlara cidden epidurali tavsiye ediyorum. Şu anda hala hastanedeyiz.. Bebişim çok tatlı biraz küçük çünkü 36 ve 2 de doğdu... 2440 gr. 46 cm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?