2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gülcancım içine doğdu sanırım, hani iki gün önce kk yı görmüştün rüyanda di mi... bakalım bizim doğumları da bilecek misin :)

yaaa bi boş bırakmaya gelmıyo bu site kaç saat bu haberi bekledım bi dışarı çıktım geldım tuba gelmişş....
tubacım canım benım gözün aydın allah analı babalı büyütsün saglıklı öümrlü olsun doga mız çok sevındım senın adına güzel bi dogum olmuş darısı bizim başımıza artıkkkk

tuba cim tebrik ederim allah anali babali büyütsün insallah!ismiyle büyüsün doga bebek!allah bizide bi cirpida kurtarir insallah.bizim icinde miss kokusunu icine cek miniginin:)

gülcancım içine doğdu sanırım, hani iki gün önce kk yı görmüştün rüyanda di mi... bakalım bizim doğumları da bilecek misin :)

iyi akşamlar kızlar selamsız sabahsız girdim kusura bakmayın

gülaycım valla ben bütün gece rüyamda kk ile ugramıştım ama dün gece idi herkesi görmüştüm rüyamda kım dogurcak tahmın yapamamıştım ama tubaya nasip oldu...yok canım kişi vermek beni aşar kelın merhemı olsa başına sürer...tuba çıkmış sorularına ben cvp veriyım 3 cm açıklık olmuştu tubada ve bebegı için 2900 demişti yanlış hatırlamıyosam..baya fark çıkmış

özür dilerim bebek 2700 çıkmış 2900 degil

Tubacım canım gözünaydın yaaa tebrik ederim çok sevindim meleğini kucağına almışsın sezeryanında çok iyi geçmiş darısı bizlerin başına artık.... Kırkbir kere maşallah doğa meleğimize , adı da çok güzel rabbim bahtını da adı gibi güzel yazsın inşallah, sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin...

gülcancım sen kkyı gör rüyanda yeter tatlım, artık kime kısmet olursa o gün o doğuma gider artık :) şaka bi yana, maşallah tubama , 3 cm hissetmemiş, herşey rahat olmuş, demekki cesaret edebilseydi çok kolay normal doğum yapabilecekti belki .... ama tabi en önemlisi insanın kendi tercihi ve tuba da çok mutlu,bu zaten herşeye değer.... bebek de sağlıklı , ohhh artık prensesi kollarında.

Evet önemli olan ve bence en doğrusu annenin kendisini en ii hissedeceği doğum şeklini seçebilmesidir tubacımda bunu yaşamış ne güzel darısı bizlerin başına artık, bundan sonra artık doğum haberlerimiz gittikçe sıklaşacak:)

hakkımızda hayırlısı kızlar tubacımda ne güzel yazmış kendi durumuda gayet iyi belliki darısı başımıza yaa dogum haberlerini doyunca gaza gelıyorum dogurmak için ama vakti var daha beklesin kuzum...

ya doktor demiş zaten 3 cm açıklıgı nasıl hıssetmezsın çok rahat dogurursun demiş.. inan dün gece dua edıyorum benimde böle olsun kolay dogurayım diyeee

hay maşşallah, subhanallah
ne güzel haber bu yaa, sanki bakkala gitti bebişini aldı geldi, nazar değmesin kızzz, kaşı biyerlerini
ağrın sızın sıkıntın olmaması çok güzel, maşallah
kızın kucağında, ayy kokla öp doya doya abii bizlerinde yerine
Allahım analı babalı, sğalıklı ve hayırlı bir evlat etsin
gözünüz aydın olsun hep
sezeryan olacağım için sorayım doktoruma epidural yapıyolarmı
canlı canlı bebeğinin gelişini görmek harika bişey olsa gerek
hayırlısıyla hastaneden eve dönmek nasip olsun
kocaman öpüyorum ikinizi a.s.opuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar...
Tubacım gözün aydın canım...darısı bizlerin başına...ne güzel bebek bebek kokuyodur şimdi doğaopuyorumnanaktan
bebeğin resmi varmı acıbademin sayfasında acaba?

Son düzenleme:
kızlar ben geldim. son sayfaya bir bakayım ne var ne yok derken okuduklarıma inanamadım nedense :))
çok mutlu oldum. tubacım tebrik ederim, allah hayırlı ömürler versin. gözünüz aydın maşallah darısı bizlerin başına, hepimiz senin gibi kolay dogum yapalım inşallah

gebelik haftama rağmen 3. doğuran ben olurum diyordum ama Tuba vermedi sırayı. :)

36. hafta için kilosu kötü değil. hastane gözlemlerime dayanarak söylüyorum ki 39-40 larda daha küçük doğumlar oldu ben yatarken.

Tuba, Allah analı babalı büyütsün 41 kere maşallah :)

evet henüz yok resim, neyse yarın bakarım tekrar koyduysalar ekleriz sitemize
tubanın izni olursa tabiii
herkese hayırlı geceler
yarına misafirlerim var dinlenmeliyim, bugün epey yoruldum zaten

pembe kıss maşallah sanada hee, hala doğuramadın
hastanedesin dimi?
kızların büyüsün içerde uslu uslu
bakalım 4, kim olcak, hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…