2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım doktoru değil. eşimin amcasının oğluna sordum msn'den oda yemekteymiş sonrada müsait olmadı sanırım sorarım bu gün

Anladım canım. Ben şimdi hastaneyi aradım. Hastanede muayene yapmıyormuş. Bunun için özel muayehanesine gitmek gerekliymiş. Az sonra arıycam hem ne zaman müsait olduğunu hem de ne kadar muayene ücreti aldığını sorucam. Sana da haber veririm....

arkadaşlar sizlere hayırlı cumalar ben çıkıyorum malum okula gidicem.. daha yemek yapıcam kahvaltı yapıcam...çok şükür bugün cuma yaaa...Rabbim bebeklerinizi ve sizi korusunn...

Ben dün LCV baktım lastikli pantolon var ama ne bileyim , pek hoşuma gitmedi benim , gebbe diye bir yer var orda çok şık pantolonlar oluyor bir de zara nın kotları çok şık ama biraz fiyatları pahalı, değer mi bilmiyorum .

ilk aylarda hemen hamile pantolunu almak istemedim o yüzden şu an hiç bakmıyorum bir iki tanede elbisem var bu sene moda olan robadan elbiselerden almıştım hatta hamile kalırsam giyerim diye de düşünmüştüm onlarla bir süre idare ederim diyorum

Ben henüz pantolon değiştirecek kadar kilo almadım. Hatta verdim bugün sabah tartıya çıktığımda 51 kiloydum. Muhtemelen 4. ayı doldurmadan ben daha pantolon değişikliği yapmayacağım. Ayrıca Reşat Bey'in ofisini aradım. Haftaiçi 16:00-19:00 saatleri arasında,
haftasonu ise 09:30 - 15:00 saatleri arasında ofisinde oluyormuş. 1 gün önceden arayıp randevu almak gerekiyormuş. Muayene ücreti de 70.00TL imiş.

Günaydın kızlar. Nabersiniz?

Serdicim geçmiş olsun canım. Sakın kötü düşünme. Bol bol dinlen. Herşeyin hayırlısı tatlım. Dualarımız seninle a.s.

Benimde pantolonlarım sıkmaya başladı artık kızlar. Annem İzmirden bir pantolon bir etek almış. Onları göndericek. Bende 1 tane daha pantolon alıp bu şekilde geçirmeyi düşünüyorum. Yazında zaten elbise giyerim sanırım.

sanırım bende kilo almadım ama karnım şiş gazım var oda beni sıkıyor bide belim kalınlaştı gibi

çok iyiymiş ya 70 ytl. süper valla. bu arada bende kilo almadım ama pantalonları giyebiliyourm ama oturunca rahatsız ediyor hepsi kasıkta olduğu için bide su içsem göbeğim çıkıyor sanırım iç karnım dar geçen doktorda söylemişti. karnımda değil kasığımda şişlik var sol kasığımda

dikekcim 2'li testi nerde yaptırıcaksın tamam diyelimki reşat beye gittin 2'Li taramayı karataştamı yaptıracaksın anlamadım

günaydın kızlaaarr...
gece hiç uyuyamadım sabaha kadar ağladım evde dolandım... dişim çok kötü senağlama senağlama
maşallah sizler pantolon büyütmeye başlamışsınız bile -tatlicadiarzu-

canım bir diş hekimine git hamile olduğunu söyle ona göre bir müdahale etsin benim arkadaşım hamileyken gitmişti diş hekimine

Ahh cnm ya. Doktoruna bir sorsana hayatım. Belki ağrı kesici birşey verir

canım bir diş hekimine git hamile olduğunu söyle ona göre bir müdahale etsin benim arkadaşım hamileyken gitmişti diş hekimine

kendi doktorumun olduğu polikliniğe gidicem bugün, hem ona danışıcam hem de diş hekimine durumu anlatıcam canm dayanamıyorum senağlama

Ahh cnm ya. Doktoruna bir sorsana hayatım. Belki ağrı kesici birşey verir

bugün sorucam canım, patron bi gelsin izin alıcam direk...
eminim doğurmak daha kolaydır senağlama senağlama senağlama

dikekcim 2'li testi nerde yaptırıcaksın tamam diyelimki reşat beye gittin 2'Li taramayı karataştamı yaptıracaksın anlamadım

Canım kafam allak bullak. Nasıl yapacağımızı bende şaşırdım. Açıkcası ben her iki doktora da gözükmek istiyordum. Ama saatlerini nasıl ayarlayabileceğimi henüz bilmiyorum. İkili testi de dışarda özel lab.'da yaptırmayı düşünüyorum. Ben ayrıca 4 boyutlu renkli doppler çektirmeyi de istiyorum. Bakalım artık nasıl olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…