Canım kafam allak bullak. Nasıl yapacağımızı bende şaşırdım. Açıkcası ben her iki doktora da gözükmek istiyordum. Ama saatlerini nasıl ayarlayabileceğimi henüz bilmiyorum. İkili testi de dışarda özel lab.'da yaptırmayı düşünüyorum. Ben ayrıca 4 boyutlu renkli doppler çektirmeyi de istiyorum. Bakalım artık nasıl olacak....
diş çok zor valla çok geçmiş olsun canım inşallah bir çare bulunur
kızlar gece bi ara uykuya dalmışım, kucağımda tontiş bi kız bebek vardı, maviş mavişti hem de öyle sevimliydi ki...
belki size de olmuştur, bebekleri annem diye sevmeye başlamışsınızdır (bende oluyor artık :roflol: )
bebeği seviyordum ben de "anneeemm ne güzel şeysin sen.. inşallah Rabbim bana da senin gibi güzel ve sağlıklı bi kız bebek verir" diye geçirdim içimden..
bugün de anlamına baktım hemen rüya tabirlerinden tabi :roflol: :roflol:
en yakın şu vardı: "Hamile bir kadin rüyada küçük bir kiz çocugu oldugunu görse, karnindaki çocugun kendisine benzeyen bir kiz çocugu olduguna isarettir."
o değil de bebeğin kokusu hala burnumda kaydirigubbakcemile3
çok güzelmiş canım belkide sana benzeyen bir kızın olcak hayırlısı
ayy kıyamam canım benim Allah gönlüne göre sağlıklı bir bebek versin inşallah
kızlar gece bi ara uykuya dalmışım, kucağımda tontiş bi kız bebek vardı, maviş mavişti hem de öyle sevimliydi ki...
belki size de olmuştur, bebekleri annem diye sevmeye başlamışsınızdır (bende oluyor artık :roflol: )
bebeği seviyordum ben de "anneeemm ne güzel şeysin sen.. inşallah Rabbim bana da senin gibi güzel ve sağlıklı bi kız bebek verir" diye geçirdim içimden..
bugün de anlamına baktım hemen rüya tabirlerinden tabi :roflol: :roflol:
en yakın şu vardı: "Hamile bir kadin rüyada küçük bir kiz çocugu oldugunu görse, karnindaki çocugun kendisine benzeyen bir kiz çocugu olduguna isarettir."
o değil de bebeğin kokusu hala burnumda kaydirigubbakcemile3
dilek şifa hastanesi 2Li test yapıyormuş. ve renkilyede 4. aydan sonra sokuyormuş
Ayyy çok güzel. Bende aynı şekilde erkek bebek görmüştüm. Kokusu hakkaten hala burnumda. Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hepimize.
ben hiç görmedim bebekli bir rüya
enteresan bi duygu değil mi mozijiku, garip bişey...
ben de birilerinden okurken garip gelirdi valla canım, ben görmem öyle rüyalar bile diyordum :roflol:
Dün gece bende gördüm kucağımda bir bebeği gezdirdim sürekli çok ta güzeldi. Yeğenim var şu an 2,5 yaşında. Sözde kucağımdaki oymuş, tabi bebek hali.
Kesinlikle çok güzel bir duygu. Kimbilir gerçekten kucağımıza aldığımızda neler olcak çok merak ediyorum delikafadulden
nasıl olcak diye düşünüyorum hayal kuruyorum ama gerçeği gibi olmaz sanırım...ben şimdiden konuşuyorum bebişimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?