2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya çok karışık. renkli bende istiyorum 2'li testide hemen vermiyorlarmış herkeste büyük bir hastanede yaptırmanın daha iyi olduğunu söylüyor testin

kızlar ikili testin ücreti ekstra mı alınıyor bunu bilen var mı ben özel hastaneye gidiyorum normalde kan testleri muayene ücretinin içinde oluyor ama ikili test özel bir test onu ayrı ücretlendiriyorlar mı

kızlar düşük tehlikesi kaçıncı ayda sona erer ben 3. ay diye biliyorum sizce doğrumu?

kızlar gece bi ara uykuya dalmışım, kucağımda tontiş bi kız bebek vardı, maviş mavişti hem de öyle sevimliydi ki...
belki size de olmuştur, bebekleri annem diye sevmeye başlamışsınızdır (bende oluyor artık :roflol: )
bebeği seviyordum ben de "anneeemm ne güzel şeysin sen.. inşallah Rabbim bana da senin gibi güzel ve sağlıklı bi kız bebek verir" diye geçirdim içimden..
bugün de anlamına baktım hemen rüya tabirlerinden tabi :roflol: :roflol:
en yakın şu vardı: "Hamile bir kadin rüyada küçük bir kiz çocugu oldugunu görse, karnindaki çocugun kendisine benzeyen bir kiz çocugu olduguna isarettir."
o değil de bebeğin kokusu hala burnumda kaydirigubbakcemile3

ayy kıyamam canım benim Allah gönlüne göre sağlıklı bir bebek versin inşallah

çok güzelmiş canım belkide sana benzeyen bir kızın olcak hayırlısı

daha önce rüyada görenleri okuyunca tüylerim diken diken oluyordu..
kendim görünce inanılmaz bi ruh haline girdim...
muhteşem bişeydi yaa, bebeğimi görmedim bebek seviyordum sadece ama bebeğim için dua ettim rüyamda kaydirigubbakcemile3

Ayyy çok güzel. Bende aynı şekilde erkek bebek görmüştüm. Kokusu hakkaten hala burnumda. Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hepimize.

Ayyy çok güzel. Bende aynı şekilde erkek bebek görmüştüm. Kokusu hakkaten hala burnumda. Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hepimize.

enteresan bi duygu değil mi mozijiku, garip bişey...

ben hiç görmedim bebekli bir rüya

ben de birilerinden okurken garip gelirdi valla canım, ben görmem öyle rüyalar bile diyordum :roflol:

Dün gece bende gördüm kucağımda bir bebeği gezdirdim sürekli çok ta güzeldi. Yeğenim var şu an 2,5 yaşında. Sözde kucağımdaki oymuş, tabi bebek hali.

enteresan bi duygu değil mi mozijiku, garip bişey...

ben de birilerinden okurken garip gelirdi valla canım, ben görmem öyle rüyalar bile diyordum :roflol:

Kesinlikle çok güzel bir duygu. Kimbilir gerçekten kucağımıza aldığımızda neler olcak çok merak ediyorum delikafadulden

nasıl olcak diye düşünüyorum hayal kuruyorum ama gerçeği gibi olmaz sanırım...ben şimdiden konuşuyorum bebişimle

Dün gece bende gördüm kucağımda bir bebeği gezdirdim sürekli çok ta güzeldi. Yeğenim var şu an 2,5 yaşında. Sözde kucağımdaki oymuş, tabi bebek hali.

ben de 2 aylık kuzenimi göremedim daha, ist.deler...
rüyamda gördüm sevdim..
ah bi doğsa da mıncıklasam yavrumu diye düşündüm :roflol:

Kesinlikle çok güzel bir duygu. Kimbilir gerçekten kucağımıza aldığımızda neler olcak çok merak ediyorum delikafadulden

aynen yaa, o duyguyu öyle merak ediyorum ki, Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip eder inşallah a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…