2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

betülcüm olmazsa tatlım kare olan ahşap parçaları alıp üzerini boyarım, ama harf olsa müthiş olur. akşam bi bauhausa gidiyim.

gülaycım resimlere baktım canım hepsi gerçekten çok güzel görümcen bazen sınır edıyo ama düşünmüş almış vede çok güzel şeyler almış kıskandım valla....

meryemcim seninkiler zaten süper tatlım, benim kociş de maket boyama yapıyo hertürlü malzeme ve boyası var... hani birlikte yaparız diye düşünüyorum ben de... bakalım bulabilirsek, ucuza kapatırım hem.

gamma aldım canım, benim aradığım trendi.Her vagonda bir harf ve vagonlar mıklatıslı, NEST diye bir mağazada buldum ama diğer şubelerinde varmış, haftasonu oraya bakcam

Kızlar bu kadar müzik dinlettim bebişe ama bu hafta çok once aldıgım bi bebek cd'Sı vardı onu çalıyorum 2 gündür sıpa hemen kıpır kıpır

gülcancım valla görümcem çok anaç, doğumuma bile girmek istiyo düşünsene:)

ama eli açıktır anaçlığı bu zamanlar çok işe yarıyo :)

bu arada betülcüm olmazsa başka bi figür alıp ahşaptan üzerine kartondan harflerini yapıştırabilirz. bak burada örnekler var, mesela kirazlı olanlar çok tatlılar.

Adriana Primadonna Unique Baby Gifts and Boutique Wall Letters

nerden aldım betülcüm, ankarada var mı acaba şubesi.

Canım alamadım daha gittiğim subesinde kendi magaza isimlerini yazmışlar ama nişantaşı subesindekinde varmış bu haftasonu dr. çıkışı inşallah gidecem .Magazanın adı NEST.CTS sorarım varmı Ankarada diye yoksa benimkileri alınca resim koyarım seversen sana alıp gonderirim

canım içine şöyle tülbent gibi olan göbeği düşüne kadarki giyilen şeyden üzerine de yandan bağcılı üst... o kadar ben öyle gördüm görümceminkini hastanede.

tamam tatlım, valla beğenirsem ben de isterim sen bana kargolarsın artık. inşallah ankarada da vardır. ben bulamadım internette adresini.

albume foto ekledım kızlar:kedi: şişkolugumu görün ne olcak bılmem halimmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…