2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günlük tutan var mı ben tutuyorum çok hoş oluyor ... birde size tavsiyem ultrason çıktılarınızı tarayıp bilgisayar ortamında saklayın çünkü bir kaç yıl sonra baktığınızda bembeyaz bir kağıt ile karşılaşabilirisiniz

çok fazla düzenli değilim ama bebeğimle ilgili herşeyimi yazıyorum, roman tadında a.s
bak bu ultrason işini söylediğin iyi oldu, hemen taratayım o zaman.. sağol canım...

Bende günlük tutuyorum. Yani günü gününe yazmasamda. Ayrıca iyi hatırlattın şu ultrason olayını. Ben unutmuştum valla .Saol canım

günaydın tatlım çok üzüldüm ama bebişin için güçlü ol ve dikkat et...dinlen tammmı cnm

Ben aradım sordum yapmıyoruz dediler. Sen nerden öğrendin? Eğer öyleyse bende orda yaptırırım. Renklisi ne kadarmış orda onu biliyor musun? Yoksa dışarda çok pahalı.

bizim burdaki abla ikiz doğum yaptı hep şifaya gitti. sordum ona yapıyorlar dedi renkliyi bilmiyorum ama %70'ini sigorta karışadığı iiçin o kadar pahalıya gelmiyo

hamdolsun canlarım bugün 4 te dr gidicem iyi haberleri alırsam bebişimin inş. çoook daha ii olucam inş. dua edin

Son düzenleme:
biz dr umuzu değiştiriyoruz kentteki prof namık demir iduyduk ancak marta kadar dolu yine aynı hastanede orçun beye randevu aldık bilgisi olan var mı

merhabalar herkeze nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl üzüyolarmı sizleri benimki çok uslu çıktı teyzeleri:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…