kızlar günlük tutan var mı ben tutuyorum çok hoş oluyor ... birde size tavsiyem ultrason çıktılarınızı tarayıp bilgisayar ortamında saklayın çünkü bir kaç yıl sonra baktığınızda bembeyaz bir kağıt ile karşılaşabilirisiniz
kızlar günlük tutan var mı ben tutuyorum çok hoş oluyor ... birde size tavsiyem ultrason çıktılarınızı tarayıp bilgisayar ortamında saklayın çünkü bir kaç yıl sonra baktığınızda bembeyaz bir kağıt ile karşılaşabilirisiniz
günaydın kızlar herkeze merhaba dün doktor kontrolüm vardı sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef veremiycem belkide bi 15 gün ayrı kalıcaz bugün iş yerinden izin alıcam evde netim yok... doktorum plezenta ile rahim duvarının arasında boşluk olduğunu söyledi. ve çok dikkatli olmalıymışım. bu nedemek bilmiyorum zaten benim düşük tehlikem vardı biliyorsunuz şimdi çok üzgünüm ne olucak bilmiyorum dua edin nolur.
Ben aradım sordum yapmıyoruz dediler. Sen nerden öğrendin? Eğer öyleyse bende orda yaptırırım. Renklisi ne kadarmış orda onu biliyor musun? Yoksa dışarda çok pahalı.
günaydın kısslar buügn nasılsınız?????
hamdolsun canlarım bugün 4 te dr gidicem iyi haberleri alırsam bebişim çoook daha ii olucam inş. dua edin
bizim burdaki abla ikiz doğum yaptı hep şifaya gitti. sordum ona yapıyorlar dedi renkliyi bilmiyorum ama %70'ini sigorta karışadığı iiçin o kadar pahalıya gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?